Ljudi su zlo

Plus i da je taj neko naoružan, pa da puca u ovog što juri, ode na robiju za ubistvo.
Tacno tako. No, ko ima pravo da nosi svoje oruzje po ulici? Samo policija i onima kojima policija izda dozvole za nosenje oruzja (politicarima, telohraniteljima, javnim licnostima). Znaci obican gradjanin moze samo da isuce svoj ilegalni Colt.

Ilustracija, pre 30-tak godina moj brat i njegov kolega sa posla ispred hotela Metropol u BGD vide kako neki lik samara devojku, neprijatna scena ali niko da priskoci u pomoc devojci. Posto ionako cekaju na semaforu, povuku rucnu i istrce da je odbrane, na njihovu viku nastavi on jos jace da je mlati pa krenu njih dvojica u akciju ali lik postane agresivan prema njima, zakaci moga brata. On, 'fala bogu, sa 194 i 100kg zive vage to resi jednim aperkatom te patosira lika. No, u tom trenutku nastaje cika, devojka koju je taj tukao odjednom pocinje da urla "Napao ga je, ubio ga je!!!". Pojavi se i policija, posle frke uhapse moga burazera i odvedu ga u zgradu u 29.novembra. Srecom je njegov kolega bio priseban, pred policijom se pravio da ne zna sta se desava pa nisu i njega pokupili, uzeo je imena nekih svedoka koji su sedeli u basti Metropola a onda nazvao i direktora njihove firme koji je angazovao advokata i sredio pustanje za 2-3 sata.

Tacno tako. No, ko ima pravo da nosi svoje oruzje po ulici? Samo policija i onima kojima plicija izda dozvole za nosenje oruzja (politicarima, telohraniteljima, javnim licnostima). Znaci obican gradjanin moze samo da isuce svoj ilegalni Colt.

Ilustracija, pre 30-tak godina moj brat i njegov kolega sa posla ispred hptela Metropol u BGD vide kako neki lik samara devojku, neprijatna scena ali niko da priskoci u pomoc devojci. Posto ionako cekaju na semaforu, povuku rucnu i istrce da je odbrane, na njihovu viku nastavi on jos jace da je mlati pa krenu njih dvojica u akciju ali lik postane agresivan prema njima, zakaci moga brata. On, 'fala bogu, sa 194 i 100kg zive vage to resi jednim aperkatom te patosira lika. No, u tom trenutku nastaje cika, devojka koju je taj tukao odjednom pocinje da urla "Napao ga je, ubio ga je!!!". Pojavi se i policija, posle frke uhapse moga burazera i odvedu ga u zgardu u 29.novembra. Srecom je njegov kolega bio priseban, pred policijom se pravio da ne zna sta se desava pa nisu i njega pokupili, uzeo je imena nekih svedoka koji su sedeli u basti Metropola a onda nazvao i direktora njihove firme koji je angazovao advokata i sredio pustanje za 2-3 sata.
E a mi smo prisutvovali davljenju ribe od strane fraera,pritisne joj vrat ona se onesvesti,pa joj duva vazduh na usta i trzne se,pozovemo muriju,pitali nas hocemo da svedocimo ali uz opasku da ga ona sigurno nece tuziti,msm nisu ga ni priveli vise razdvojili
Tako da bih zamolio ubuduce kad jedva cekate da pljujete muskarce, obratite paznju da su se sve zrtve vec zalile policiji,koja nista nije uradila,a onda kazete da drustvo,mi,muskarci,zene,svi treba nesto da menjamo osim onih ciji je to posao

E a mi smo prisutvovali davljenju ribe od strane fraera,pritisne joj vrat ona se onesvesti,pa joj duva vazduh na usta i trzne se,pozovemo muriju,pitali nas hocemo da svedocimo ali uz opasku da ga ona sigurno nece tuziti,msm nisu ga ni priveli vise razdvojili
Tako da bih zamolio ubuduce kad jedva cekate da pljujete muskarce, obratite paznju da su se sve zrtve vec zalile policiji,koja nista nije uradila,a onda kazete da drustvo,mi,muskarci,zene,svi treba nesto da menjamo osim onih ciji je to posao
Jel se ova ubijena devojka zalila na nasilnika ranije? Gde si video tu informaciju?
Uzgred, nije je ubila zena, ubio ju je muskarac koji nije mogao da pregrmi to sto je ostavljen. Nekako bas retko, izrazito retko vidjamo vest da je zena ubila muskarca zato sto ju je ostavio.
Sustina je da NIKO nema pravo da nekoga drugoga lisi zivota, bez obzira na tvoje stavove.

Jel se ova ubijena devojka zalila na nasilnika ranije? Gde si video tu informaciju?
Uzgred, nije je ubila zena, ubio ju je muskarac koji nije mogao da pregrmi to sto je ostavljen.
Sustina je sto NIKO nema pravo da nekoga drugoga lisi zivota, bez obzira na tvoje stavove.
Zalila se kao i druge koje trpe nasilnike a oni koji jedino trebaju da reaguju ne rade to i ti si muskarac ,valjda

Poslednja izmena od moderatora:
Zalila se dijabolo kao i druge koje trpe nasilnike a oni koji jedino trebaju da reaguju ne rade to i ti si muskarac ,valjda
daj link za informaciju da se zalila da ju je on ranije napadao.
Trece, jos jednom za one sa tvrdjom glavom - sustina je da niko nema prava da oduzme drugome zivot, pa bio i tvoj macho-heroj.

Edit.
Evo <--- LINK LINK, prijavila ga je DRUGA zena za pretnje.

Poziva dobrovoljne davaoce krvi.
Ipak sam pustio i (skoro) odgledao... patetika na kvadrat. Ono što odmah primećujem je da se to dešava u be i ha. Tamo panduri izgleda ne postoje, a to se traži i kod nas. Da ima pandura po ulicama, oni bi pojurili za tom budalom.

Kod nas, onaj jedan jurio profesionalnu ubicu što je pucao na turčina a pridružila mu se masa drugih. Naravoučenije: Da se nisu odvajali od nas Srba, bolje bi im bilo.

Jbg, to ti je Balkan.
Krvne osvete, "il' si moja il' božja", i ostale srednjovekovne tekovine, i dalje se drže kao političar za fotelju.

Zanimljivo je da svi oni koji su pozurili da ocrne Nadiju zbog zagrljaja sa dečkom sa šajkačom, danas ćute na ubistvo jedne druge devojke.
Ljudsko licemerje.

Jbg, to ti je Balkan.
Krvne osvete, "il' si moja il' božja", i ostale srednjovekovne tekovine, i dalje se drže kao političar za fotelju.

Zanimljivo je da svi oni koji su pozurili da ocrne Nadiju zbog zagrljaja sa dečkom sa šajkačom, danas ćute na ubistvo jedne druge devojke.
Ljudsko licemerje.
I to je tačno. Više galame kad ženu neko zagrli nego kad ženu neko ubije.

Back