- Poruka
- 85.204
Ti si od onih što lopove hvale i kažu : snašao se, sposobanZnači znaju radnju. Sposobni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si od onih što lopove hvale i kažu : snašao se, sposobanZnači znaju radnju. Sposobni.
Ili ne bi bilo rata da mu nisu gurali prst u oko?Da su mu svi gurnuli rata nebi ni bilo.
Nesposobni.Da su sposobni ,radili bi posteno.Znači znaju radnju. Sposobni.
Ne. Ja sam od onih koji lopove hoće najstrožije da kazni.Ti si od onih što lopove hvale i kažu : snašao se, sposoban
Ovo je toliko netačno da ni udaljenost od zemlje do neba nije dovoljna da opišeNesposobni.Da su sposobni ,radili bi posteno.
Sposobni ne moraju da kradu.
U zakonu o strajku postoji,koliko treba radnici da budu placeni,kada je generalni strajk.Sve cemo mi to platiti,sto im vucko nije davao plate,ali neka i treba,a njega u ludaru.значи ти би плаћао неком ко не ради
имаш ли фирму да се запослим код тебе
Misliš da nisu u prvom svetskom ratu nebi bilo ni drugog sv rata? Zanimljivo podaničko rezonovanje. Nisu ni rusi po tvome trebali da mu guraju prst u oko?Ili ne bi bilo rata da mu nisu gurali prst u oko?
VidimNe. Ja sam od onih koji lopove hoće najstrožije da kazni.
Mogu iz zatvora da pricaju sta hoce.Ma nema šanse da bilo šta izađe na videlo. I ako se nešto obelodani ima da kažu da je to izmišljeno, podmetačina...
Eh, kad bi se političari predavali tako lako...
Pa isto kao i kapitaliste. Ako si za kapitalizam ne vidim kako nisi za lopovluk? A da, nisi ni za kapitalizam.lopove hvale i kažu : snašao se, sposoban
Jesi li ti ai bot?Ovo je toliko netačno da ni udaljenost od zemlje do neba nije dovoljna da opiše
Vučić nije ni približno kao Nemci. Ok, savladao je gebelsovske fazone, našao pajtose, pustili pipke. Ali njihova moć nije toliko realno utemeljena koliko se svodi na loš blef i na to što je narod glup i yayara. I sitno prodanNe bih sigurno Nemcu gurao prst u oko a on jak ko crna zemlja.
Tako je pricano i '90-ih,pa se desilo svasta.Ma nema šanse da bilo šta izađe na videlo. I ako se nešto obelodani ima da kažu da je to izmišljeno, podmetačina...
Eh, kad bi se političari predavali tako lako...
To si ti pogrešno razumeo. Nema obavezu da ga plaća kada ne radi. Jedinio što je zaštićen da ne dobije otkaz nako 3 dana nerada ako je štrajk najavljenU zakonu o strajku postoji,koliko treba radnici da budu placeni,kada je generalni strajk.
Vidim u sta verujes, pa se pozivas na pravdu.Ovo je toliko netačno da ni udaljenost od zemlje do neba nije dovoljna da opiše
dakle, učio je od najboljih?Vučić nije ni približno kao Nemci. Ok, savladao je gebelsovske fazone, našao pajtose, pustili pipke. Ali njihova moć nije toliko realno utemeljena koliko se svodi na loš blef i na to što je narod glup i yayara.
Zamena teza. Krađa je upitna stvar što se vlasti tiče, odnosno mora da se dokaže jer to jeste kažnjivo i neprihvatljivo.Tvoj brat ili otac je dakle sposoban zato sto te je pokrao?
Takvo te razmisljanje nece daleko odvesti.
Podržavaš li genocide u zamenu za neguranje prsta u oko?dakle, učio je od najboljih?
Misliš na ovo što radi Jovo Bakić sa Ugljaninom?Ko u Evropi trpi vecu bedu i nasilje?
Šta se desilo? Prodali Miloševića za 5 miliona dolara?Tako je pricano i '90-ih,pa se desilo svasta.
A ovi tvoji što širite bratstvo i jedinstvo?Pa ti si hodajući leksikon samolabelirajućih pojmova.![]()
Ako koza laze,rog ne laze.Zamena teza. Krađa je upitna stvar što se vlasti tiče, odnosno mora da se dokaže jer to jeste kažnjivo i neprihvatljivo.
Ali, ne možeš samo da odvališ da neko krade jer je u poziciji da može, iako ti to nisi video niti možeš da dokažeš.
Dakle, potpuno je opravdano što su Ameri bombardovali Beograd da spreče genocid na Kosovu?Podržavaš li genocide u zamenu za neguranje prsta u oko?
Ja manipulativnog psihopatu ne bih zvala najboljim. Ali kakve to veze ima, jel mu to dokaz sposobnostidakle, učio je od najboljih?
Jesi li umislio da sam ja neki lokalni tajkun?Logika ti posrce pred pohlepom.