Jela koja najviše ne volimo :)

ја сам мало специфичан
не волим пилав тј.укус тог јела ,међутим пиринач у свим осталим јелима једем,сутлијаш обожавам,даље спанаћ,блитву и остале травуљине не једем куване у јелу, пите и буреци, пецива са спанаћем једем,купус сладак као вариво не једем ,салате од купуса кисели купус као вариво и као салату једем

Ne volim jake kajmake, sve ono sto vole kao srbi i planinci , znaci Sjenicki i cela ta brend linija..

znaci da mi bude gorak, slan, negde i kao prokiseo , i jos se oseti onaj miris koji nije ni kravlji ni ovci ni niciji nego prokiso progorak miris...
I to im je specijalitet, tope se, a ja brate ne mogu , odvratno mi..

Ne mogu ni rakiju u kojoj ima prvenca onog metil alkohola iako drugi ne osete, meni jezik oseti , ima toga i u votki , a cim ima malo ja ne mogu...imam neko culo na jeziku ovaj put, posto ja imam tj imao sam super nos, pa je to jako osecanje arome,ali ovo sa metil alkoholom nije aroma, nego je bas samo ukus...

Aroma je izmedju ukusa i mirisa.. a miris je odvojeno....tako da postoje tri culne kategorije a dva cula...ukus i miris, a izmedju je aroma...

Nekje ovce sireve, tzv prca iz hercegovine, neku mogu neku ne mogu...obicno one bolje mogu , one losije koje se ubudjaju pa posle ih muljaju , te ne mogu..
Tj mogu ali ce me ubiti stolica posle...a koja onda vajda..

Back