DraGo70
Iskusan
- Poruka
- 6.561
ne znam ja nijedan...ajd ti napiši koji
Ma ne znaš ti mnogo toga, ali šta da ti radim.

Idi pa se žali učiteljici, mami, tati...
Nemam ja volje ni vremena da te učim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ja nijedan...ajd ti napiši koji

Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.
Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali![]()
![]()
Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...
Imate li komentar?
A dje si Branko u tom avataru izgledas kao iz shume da si iskocio !evo ga...
konj pegazz:tongue:
Evo nas.
Samo da ne brineš
Ma ne znaš ti mnogo toga, ali šta da ti radim.
Idi pa se žali učiteljici, mami, tati...
Nemam ja "volje" ni vremena da te učim![]()

nemaš ti znanja, što je najvažnije.......![]()

Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.
Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali![]()
![]()
Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...
Imate li komentar?
Lično mislim da je politička opcija LDP-a potrebna Srbiji i da je stvarno nešto sasvim drugačije od drugih,ali da Srbija jednostavno u ovom trenutku nije sposobna da ''proguta'' ni prilično tvrdu nacionalno-demokratsku opciju DS-a a kamoli nešto ovako...

Ja pre svega nisam ^LIK^ i nisam ^KLON^, verovatno te mrznja ili nedostatak obrazovanja (citaj fond reci) sprecava da se drugacije ili tacnije izrazis ALI.... jednostavno, zasto te ^boli^ ili zasto te zanima sta je sa osobama koje su podrzavali LDP--IMAS POTREBU DA IM KAZES IZDAJICE, DROGIRANTI, ITD?
Zato ja kazem, dobro je da osetite malo vlasti, tada ce doci na videlo vasa stvarna razmisljanja i zelje.

Ja pre svega nisam ^LIK^ i nisam ^KLON^, verovatno te mrznja ili nedostatak obrazovanja (citaj fond reci) sprecava da se drugacije ili tacnije izrazis ALI.... jednostavno, zasto te ^boli^ ili zasto te zanima sta je sa osobama koje su podrzavali LDP--IMAS POTREBU DA IM KAZES IZDAJICE, DROGIRANTI, ITD?
Zato ja kazem, dobro je da osetite malo vlasti, tada ce doci na videlo vasa stvarna razmisljanja i zelje.

evo ga...
konj pegazz:tongue:
E, odslušaj ovu pesmu namenjena je tebi. prepoznaćeš se lako.

![]()
имаш лепу цуру[/QU
Nesrećniče, fore su ti...
Što se ne prijaviš za "Kursadžije" s tim forama tamo doro zarađuju
LDP u velikoj meri čini krug dvojke...To je elitistička stranka, koju podržavaju uglavnom mladi intelektualci, potpuno različitih ideologija od levičara do izvesnih konzervativnih grupa...Naravno, ne u smislu Voje Kalašnjikova konzervativnih,već u smislu evro-konzervativaca...Upravo jasna i nedvosmislena podrška ulazu Srbije u E.U. i modernoj koncepciji ljudskih prava, bez sakrivenih misli je ono što ovu stranku odvaja od ostale srpske scene8)
Kod LDP-a postoji samo jedan problem. Sve ono što priča ova stranka, mnogo toga istinitog..... priča Čeda.Колико заблуда на једном месту!
Мада има истине у томе да најбоље пролазе на Старом Граду и Врачару, али ни Стари Град ни Врачар нису
оно што су били до пре 10-ак година. Много је ту дошло скоројевића, нових богаташа, мафијаша и богатих
протува различитих "калибара" и "профила".
То је "елитистичка странка", баш у оној мери у којој је "елита" и њен вођа - Чеда. Човек, који је на крајње
сумњив начин завршио драматургију на ФДУ, који нема ни дана радног стажа, који нема ни једно једино
дело у струци иза себе....Међутим човек је пун лове! Како? Одакле?
Е таква је и остала "елита" из те странке. Све су то лажне величине, надуване и вештачки произведене у
ЛДП медијима.
То су људи који знају да праве маркетинг (читај - буку), како по форумима, тако и у медијима, а заправо су
ништа - тигар од папира...
Kod LDP-a postoji samo jedan problem. Sve ono što priča ova stranka, mnogo toga istinitog..... priča Čeda.
Kao kada bi ti ubica pričao o milosrđu, lopov o poštenju....
Jedino radno mesto - podpredsednik vlade.
Desna ruka Đinđića.
Posle ubistva Đinđića, Čeda najmoćniji čovek u vladi.
Drugar na prst u bu*lju sa Šiptarom i Kumom - bosovima srpske mafije.
Naredio da se sruši ona zgradurina u Šilerovoj - zašto?
Tajno posećivao u zatvoru Legiju, dovodio mu ženu, donosio tortu za rođendan.....a Legija osuđen, između ostalog, i za ubistvo Đinđića. Nekoliko čuvara u zatvoru dobilo otkaze nakon svedočenja o Čedinim tajnim noćnim posetama.
Svedočeno da je učestvovao (logistika) u otmici Miškovića i dobio svoj deo od 5 miliona maraka.
Đžipovi, vile, ergele, brdo telohranitelja.....razbacivanje parama na sve strane - odakle, kad i gde zaradi tolku silnu lovu....i kako?
Đinđić mu je neprestano u ustima....on je nastavljač njegovog lika i dela... Pa ako je bio toliki njegov prijatelj, što ne videsmo nekad Ružicu zajedno sa Čedom, majku sa Čedom....
Da je ovo normalna i pravno uređena zemlja, Čeda bi odavno obavljao neki društveno-koristan rad....sadio krompir, brao šljive, zidao puteve..... u prugastoj uniformi.....a ne da se i dalje bavi visokom politikom.
Mama, mama... učiteljica me je danas pohvalila da sam bio najpametniji od svih prvašića...
Bravo sine...
A kako je to moguće, mama...
Pa lepo sine, ti imaš 15 godina![]()

Kod LDP-a postoji samo jedan problem. Sve ono što priča ova stranka, mnogo toga istinitog..... priča Čeda.
Kao kada bi ti ubica pričao o milosrđu, lopov o poštenju....
Jedino radno mesto - podpredsednik vlade.
Desna ruka Đinđića.
Posle ubistva Đinđića, Čeda najmoćniji čovek u vladi.
Drugar na prst u bu*lju sa Šiptarom i Kumom - bosovima srpske mafije.
Naredio da se sruši ona zgradurina u Šilerovoj - zašto?
Tajno posećivao u zatvoru Legiju, dovodio mu ženu, donosio tortu za rođendan.....a Legija osuđen, između ostalog, i za ubistvo Đinđića. Nekoliko čuvara u zatvoru dobilo otkaze nakon svedočenja o Čedinim tajnim noćnim posetama.
Svedočeno da je učestvovao (logistika) u otmici Miškovića i dobio svoj deo od 5 miliona maraka.
Đžipovi, vile, ergele, brdo telohranitelja.....razbacivanje parama na sve strane - odakle, kad i gde zaradi tolku silnu lovu....i kako?
Đinđić mu je neprestano u ustima....on je nastavljač njegovog lika i dela... Pa ako je bio toliki njegov prijatelj, što ne videsmo nekad Ružicu zajedno sa Čedom, majku sa Čedom....
Da je ovo normalna i pravno uređena zemlja, Čeda bi odavno obavljao neki društveno-koristan rad....sadio krompir, brao šljive, zidao puteve..... u prugastoj uniformi.....a ne da se i dalje bavi visokom politikom.