Ljudi, da li ste primetili...

LDP u velikoj meri čini krug dvojke...To je elitistička stranka, koju podržavaju uglavnom mladi intelektualci, potpuno različitih ideologija od levičara do izvesnih konzervativnih grupa...Naravno, ne u smislu Voje Kalašnjikova konzervativnih,već u smislu evro-konzervativaca...Upravo jasna i nedvosmislena podrška ulazu Srbije u E.U. i modernoj koncepciji ljudskih prava, bez sakrivenih misli je ono što ovu stranku odvaja od ostale srpske scene8)

Pa ja sam uvek u pravu :lol::mrgreen::D:super:

Apsolutno ! Prosto sam dosadan koliko to ponavljam ...
c043.gif

LDP u velikoj meri čini krug dvojke...To je elitistička stranka, koju podržavaju uglavnom mladi intelektualci, potpuno različitih ideologija od levičara do izvesnih konzervativnih grupa...Naravno, ne u smislu Voje Kalašnjikova konzervativnih,već u smislu evro-konzervativaca...Upravo jasna i nedvosmislena podrška ulazu Srbije u E.U. i modernoj koncepciji ljudskih prava, bez sakrivenih misli je ono što ovu stranku odvaja od ostale srpske scene8)

Nemoj molim te , zaplakacu.

Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.

Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali :lol: :lol: :lol:

Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...

Imate li komentar?
Komentar?Za njih bi bilo najbolje da nisu dobili ni tih 13 mandata,nego da su ih ostali podelili među sobom.Pre bi smo dobili vladu,i manje bi nas za*ebavali svoji otimanjem oko para.LDP ne bi trebalo ni da postoji,Čeda bi trebalo da je u apsu,njegova imovina konfiskovana a porodica na socijalnoj pomoći.Tako bi bilo u nekoj normalnoj državi.

Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.

Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali :lol: :lol: :lol:

Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...

Imate li komentar?

сада из овог твог поста треба да се изведе закључак да чланство и симпатизери ЛДП имају највећи проценат "писмених" гласача, тј. оних који знају да раде на компјутеру и да користе инетрнет.а сви остали који нису та политичка опција су мање писмени.:thumbdown:

чињеница је да ЛДПовци много више пљују по другим политичким опцијама углавном из незнања и недостатка опште културе а понекад из мржње..док радикали или демократе то раде умереније ...али регистра је ОК

Back