- Poruka
- 3.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu je Torrente ...
Pa ja sam uvek u pravu![]()
Sram te bilo. Za oca tako. Bruko jedna. 'Ajde da si to rekao za taštu, pa da razumem, ali ovo... Mis'im stvarno.![]()
Apsolutno ! Prosto sam dosadan koliko to ponavljam ...![]()

Sram te bilo. Za oca tako. Bruko jedna. 'Ajde da si to rekao za taštu, pa da razumem, ali ovo... Mis'im stvarno.![]()

A pazi mog ćaleta i meneOn LDP a ja ...
a sin (14god) komunista ... :grin:

LDP u velikoj meri čini krug dvojke...To je elitistička stranka, koju podržavaju uglavnom mladi intelektualci, potpuno različitih ideologija od levičara do izvesnih konzervativnih grupa...Naravno, ne u smislu Voje Kalašnjikova konzervativnih,već u smislu evro-konzervativaca...Upravo jasna i nedvosmislena podrška ulazu Srbije u E.U. i modernoj koncepciji ljudskih prava, bez sakrivenih misli je ono što ovu stranku odvaja od ostale srpske scene8)
Komentar?Za njih bi bilo najbolje da nisu dobili ni tih 13 mandata,nego da su ih ostali podelili među sobom.Pre bi smo dobili vladu,i manje bi nas za*ebavali svoji otimanjem oko para.LDP ne bi trebalo ni da postoji,Čeda bi trebalo da je u apsu,njegova imovina konfiskovana a porodica na socijalnoj pomoći.Tako bi bilo u nekoj normalnoj državi.Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.
Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali![]()
![]()
Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...
Imate li komentar?
khkh
nešto mi preskočilo
elem, i ovi moji što glasaju za LDP nisu tako žarko napaljeni kao ova gospoda na forumu
a poznajem i dosta radikala i imam i drugara
svi znate za opkladu od prošlih izbora sa njim
potpuno opušten lik

Krug dvojke,u pravu je chovek.
Nadri kvazi intelektualci kojima bi van famoznog kruga u toj evropi,vrh intelektualnog motokultivisanja bio ribanje klozeta po evropskim prestonicama.

Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.
Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali![]()
![]()
Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...
Imate li komentar?
ovi najistaknutiji ldp-ovci su tu: nocri, fish ponekad, registra... sasvim dovoljno..
)kod ldp-ovaca primecujem da su vulgarniji i nevaspitaniji i od radikala (osim Registre)
Ja to isto mislim za radikale...Samo LDP-ovci se drogiraju ganjom i sličnim a radikali piju krv, po mogućstvu nevinu, i nikad svoju!8)

ovi najistaknutiji ldp-ovci su tu: nocri, fish ponekad, registra... sasvim dovoljno..