Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Pa , kako sad.........LDP bez mene????
Nemoj da ti se to vise ponovi, da ti ne bi demokratski polomio kolena........![]()
Pa kad šaraš. Čas te ima, čas te nema. Budi ovako postojan kao nabrojani LDP-ovci, pa ćeš biti na spisku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da ti se to vise ponovi, da ti ne bi demokratski polomio kolena........![]()
khkh
nešto mi preskočilo
elem, i ovi moji što glasaju za LDP nisu tako žarko napaljeni kao ova gospoda na forumu
a poznajem i dosta radikala i imam i drugara
svi znate za opkladu od prošlih izbora sa njim
potpuno opušten lik
Imam i ja u firmi neke dss-ovce, nešto slično radikalima, stvarno su ok u svemu osim u političkom opredeljenju.![]()
ову прву двојицу баци у водуovi najistaknutiji ldp-ovci su tu: nocri, fish ponekad, registra... sasvim dovoljno..

Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.
Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali![]()
![]()
Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...
Imate li komentar?

Malo sam se zanela pa odgovorila na pogrešan post. Sorry.

сада из овог твог поста треба да се изведе закључак да чланство и симпатизери ЛДП имају највећи проценат "писмених" гласача, тј. оних који знају да раде на компјутеру и да користе инетрнет.а сви остали који нису та политичка опција су мање писмени.![]()

Zanimljiva je tvoja konstatacija, ali si delom u pravu (iako ja uopšte nisam do sada na to mislio)...
Eto šta ti je radikal, čak navodi vodu na vodenicu sebi najmrskije partije![]()
![]()
Što se mene tiče,najbolje je da ostanu doživotno na forumima.![]()

vidim da registru ovde žešće gotive
moram da je zovnem za prijatelja, ali ima jedan preduslov, da nabaci avatar
vidiš kako je nezgodan stil štapa i šargarepe![]()
imam komentar...
pokri se usima ti si neki zadojeni DS-ovac [100% si u omladini DS-a,i imas potrebu da se nesto dokazujes] a ja nepravim razliku izmedju zadojenog DS-ovca i zadojenog Radikala ili LDP-ovca [nijedno idolopoklonstvo nije normalno, tu onda nema razuma]. vec si pravio i pisao na slicnu temu vidim da si opsednut LDP-om ne znam na sta ciljas?
ja koji sam glasao za LDP i ponovo cu glasati za njega, imam isti cilj kao sto ga imaju i normalni DS-ovci neracunajci tebe ''reta'' tako da samo napred i uzivaj u svojim temama.
siri dalje...od nas zavisi!
Šta je bilo, tek sada si ukapirao da si se zahebao, pa se malo ljutiš...
Hoće to tako kada se srlja...

ја не знам ко се "zahebao"..сам си написао да је било највише радикала и ЛДПоваца
а то што није било вас жутих је јасан показатељ колико сте писмени.
немој сад да ми кажеш да сви гласачи ЗЕВ ДС,СПО,Г17+,ЛСВ знају енглески и да су лепо разумели онај текст о ССПу на сајту владе Србије или да сви знају шта значи "меморандум о сарадњи са ФИАТом"..ипак су жути мало неписмени ....то је ваљда она 1/6 у Србији.
чекам сада Мерцедесе из Баточине![]()
сада из овог твог поста треба да се изведе закључак да чланство и симпатизери ЛДП имају највећи проценат "писмених" гласача, тј. оних који знају да раде на компјутеру и да користе инетрнет.а сви остали који нису та политичка опција су мање писмени.![]()
Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.
Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali![]()
![]()
Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...
Imate li komentar?[/QUOTE]
немам:wink:
..............
ЛДП-овци су ЛУДИ НАРКОМАНИ!!!
Jel ih ti snabdevash "robom" pa znash?
da li zelite da glasate za mene na sledecim izborima?ja cu doneti blagostanje srbiji!!!glasajte za berislava!!
Jel ih ti snabdevash "robom" pa znash?
Hajde sada nazad na prave postove, razdvoji šta je čije, ko je šta pisao, upotrebi ispravno oznake QUOTE i BOLD, pa lepo napiši to sve ispočetka, a ne ove gluposti gde meni spočitavaš nešto što nisam napisao.

Kao prvo, kada se već hvališ pismenošću, onda makar pročitaj šta si napisao:
Dakle, ni približno ovome čime se sada vadiš...
E, sad, to što ti misliš da ovom demagogijom možeš da se izvučeš, to je tvoj problem.
Prvo bi trebao da se dogovoriš sa ovim FatalError-om da li sam LDP-vac, radikal ili "žuti" pa da onda kreneš da pišeš nešto smisleno.
A ove parole tipa: "...а то што није било вас жутих је јасан показатељ колико сте писмени..." i "duhovitosti" tipa "...чекам сада Мерцедесе из Баточине..." ostavi za sastanak Otadžbinske uprave, tamo će neko da se primi na to, ovde teško...![]()
Оригинал поставио opste dobro
сада из овог твог поста треба да се изведе закључак да чланство и симпатизери ЛДП имају највећи проценат "писмених" гласача, тј. оних који знају да раде на компјутеру и да користе инетрнет.а сви остали који нису та политичка опција су мање писмени.
Hajde sada nazad na prave postove, razdvoji šta je čije, ko je šta pisao, upotrebi ispravno oznake QUOTE i BOLD, pa lepo napiši to sve ispočetka, a ne ove gluposti gde meni spočitavaš nešto što nisam napisao.
Klasichno je da te ovde nakon 2 posta etiketiraju kao"nechijeg".
Mene stalno "demokrate" guraju u Radikale ili DSS-Ovce.
Politika i politichari su totalno zaglupeli ovaj narod da im od chinjenica mnogo vaznije da li ih govori "njihov",a ako jeste nema veze da kaze i da ce da prolete samo ako skoche s Brankovog,poverovali bi mu.