Ljudi, da li ste primetili...

khkh
nešto mi preskočilo :eek:

elem, i ovi moji što glasaju za LDP nisu tako žarko napaljeni kao ova gospoda na forumu
a poznajem i dosta radikala i imam i drugara
svi znate za opkladu od prošlih izbora sa njim:mrgreen:
potpuno opušten lik

Imam i ja u firmi neke dss-ovce, nešto slično radikalima, stvarno su ok u svemu osim u političkom opredeljenju.:mrgreen:

Po čemu se ovakvi vaši postovi razlikuju od izjava tipa: 'Poznajem neke Albance, dobri su ljudi, bolji i od neki srba koje poznajem, osim što podržavaju nezavisnost kosova'? Ko što rekoh, samo drogirani radikal...

ovi najistaknutiji ldp-ovci su tu: nocri, fish ponekad, registra... sasvim dovoljno..
ову прву двојицу баци у воду
али поред регистре додао бих и Иван015 који је сасвим ОК:ok:

једино ми недостаје алергична без обзира што ми је Лорд лупао опомене због ње ,њени коментари су ми најдуховитији из тог табора и стварно ми недостаје:(

Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.

Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali :lol: :lol: :lol:

Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...

Imate li komentar?

imam komentar...
pokri se usima ti si neki zadojeni DS-ovac [100% si u omladini DS-a,i imas potrebu da se nesto dokazujes] a ja nepravim razliku izmedju zadojenog DS-ovca i zadojenog Radikala ili LDP-ovca [nijedno idolopoklonstvo nije normalno, tu onda nema razuma]. vec si pravio i pisao na slicnu temu vidim da si opsednut LDP-om ne znam na sta ciljas?
ja koji sam glasao za LDP i ponovo cu glasati za njega, imam isti cilj kao sto ga imaju i normalni DS-ovci neracunajci tebe ''reta'' tako da samo napred i uzivaj u svojim temama.
siri dalje...od nas zavisi!

Poslednja izmena:
сада из овог твог поста треба да се изведе закључак да чланство и симпатизери ЛДП имају највећи проценат "писмених" гласача, тј. оних који знају да раде на компјутеру и да користе инетрнет.а сви остали који нису та политичка опција су мање писмени.:thumbdown:

Zanimljiva je tvoja konstatacija, ali si delom u pravu (iako ja uopšte nisam do sada na to mislio)...
Eto šta ti je radikal, čak navodi vodu na vodenicu sebi najmrskije partije ;) :)

Stvarno, ima nešto i u tome, naime, najveći broj glasača LDP-a su studenti (uglavnom društvenih smerova), zatim neki mladi zaposleni mahom u zapadnim institucijama (bankama, osiguravajućim kućama i sl.), a među njima nema radnika, seljaka, starijih, penzionera, vojnika, policajaca i sl.

Prema tome, moglo bi se zaključiti i to da većina njih ima računar i da provodi dosta vremena po internetu, jer je uočljivo da ih procentualno ima više na forumima nego u realnom životu (izbori su to i pokazali).

imam komentar...
pokri se usima ti si neki zadojeni DS-ovac [100% si u omladini DS-a,i imas potrebu da se nesto dokazujes] a ja nepravim razliku izmedju zadojenog DS-ovca i zadojenog Radikala ili LDP-ovca [nijedno idolopoklonstvo nije normalno, tu onda nema razuma]. vec si pravio i pisao na slicnu temu vidim da si opsednut LDP-om ne znam na sta ciljas?
ja koji sam glasao za LDP i ponovo cu glasati za njega, imam isti cilj kao sto ga imaju i normalni DS-ovci neracunajci tebe ''reta'' tako da samo napred i uzivaj u svojim temama.
siri dalje...od nas zavisi!

Komentar ti je bezveze, u stvari kada malo razmislim taman dostojan tvog imena i dela ;)

Nego da krenemo redom (uh što volim da virtuelno šamaram ove što se prave pametni)...

- Jedno 50 puta sam na ovom forumu rekao za koga glasam i zašto. Pa pošto zbog takvih postoji opcija (copy-paste) hajde da je iskoristim...

- Za DS glasam zato što je najmanje loša opcija koja nam se trenutno nudi i što na žalost nema bolje. Nisam ni član ni simpatizer ove stranke, a pogotovo nisam u omladini DS jer imam 38 godina što uostalom piše u mom nick - name -u (za pismene naravno) ;)

. LDP-om nisam uopšte opsednut, a "kačio" sam se i sa radikalima, fašistima, komunistima, hrvatskim nacionalistima, četnicima... pa sam tako bio (s vremena na vreme) - *********, četnik, ustaša, partizan, radikal, DSS-ovac, LDP-ovac... zavisno kojem ekstremisti (poput tebe) stanem na žulj... ;)

I na kraju ovo "reta" ostavi za svoga tatu...

Šta je bilo, tek sada si ukapirao da si se zahebao, pa se malo ljutiš...
Hoće to tako kada se srlja...

ја не знам ко се "zahebao"..сам си написао да је било највише радикала и ЛДПоваца
а то што није било вас жутих је јасан показатељ колико сте писмени.

немој сад да ми кажеш да сви гласачи ЗЕВ ДС,СПО,Г17+,ЛСВ знају енглески и да су лепо разумели онај текст о ССПу на сајту владе Србије или да сви знају шта значи "меморандум о сарадњи са ФИАТом"..ипак су жути мало неписмени ....то је ваљда она 1/6 у Србији.:rtfm:

чекам сада Мерцедесе из Баточине :whistling:

ја не знам ко се "zahebao"..сам си написао да је било највише радикала и ЛДПоваца
а то што није било вас жутих је јасан показатељ колико сте писмени.

немој сад да ми кажеш да сви гласачи ЗЕВ ДС,СПО,Г17+,ЛСВ знају енглески и да су лепо разумели онај текст о ССПу на сајту владе Србије или да сви знају шта значи "меморандум о сарадњи са ФИАТом"..ипак су жути мало неписмени ....то је ваљда она 1/6 у Србији.:rtfm:

чекам сада Мерцедесе из Баточине :whistling:

Kao prvo, kada se već hvališ pismenošću, onda makar pročitaj šta si napisao:

сада из овог твог поста треба да се изведе закључак да чланство и симпатизери ЛДП имају највећи проценат "писмених" гласача, тј. оних који знају да раде на компјутеру и да користе инетрнет.а сви остали који нису та политичка опција су мање писмени.:thumbdown:

Dakle, ni približno ovome čime se sada vadiš...

E, sad, to što ti misliš da ovom demagogijom možeš da se izvučeš, to je tvoj problem.
Prvo bi trebao da se dogovoriš sa ovim FatalError-om da li sam LDP-vac, radikal ili "žuti" pa da onda kreneš da pišeš nešto smisleno.

A ove parole tipa: "...а то што није било вас жутих је јасан показатељ колико сте писмени..." i "duhovitosti" tipa "...чекам сада Мерцедесе из Баточине..." ostavi za sastanak Otadžbinske uprave, tamo će neko da se primi na to, ovde teško... :thumbdown:

Ne znam da li ste primetili, ali meni se čini, da nakon objavljivanja rezultata izbora na ovom forumu uopšte nema gomile onih likova (ili klonova) koji su podržavali LDP.

Naime, ako se sećate pred svake izbore su otvarali na desetine tema vezanih za promociju LDP-a ili za pljuvačinu po tadašnjim najvećim političkim protivnicima (uglavnom radikalima i DSS-cima)... i sticao se utisak da ih ima puno...
Čak su i anketama o rezultatima izbora redovno pobeđivali :lol: :lol: :lol:

Kada se saznalo da njihovih 13 glasova koje su dobili na izborima nisu zanimljivi ni DS-u ni SRS-u ni DSS-u, prosto su nestali...

Imate li komentar?[/QUOTE]

немам:wink:
..............
ЛДП-овци су ЛУДИ НАРКОМАНИ!!!

Jel ih ti snabdevash "robom" pa znash?

Klasichno je da te ovde nakon 2 posta etiketiraju kao"nechijeg".
Mene stalno "demokrate" guraju u Radikale ili DSS-Ovce.
Politika i politichari su totalno zaglupeli ovaj narod da im od chinjenica mnogo vaznije da li ih govori "njihov",a ako jeste nema veze da kaze i da ce da prolete samo ako skoche s Brankovog,poverovali bi mu.

Kao prvo, kada se već hvališ pismenošću, onda makar pročitaj šta si napisao:

Dakle, ni približno ovome čime se sada vadiš...

E, sad, to što ti misliš da ovom demagogijom možeš da se izvučeš, to je tvoj problem.
Prvo bi trebao da se dogovoriš sa ovim FatalError-om da li sam LDP-vac, radikal ili "žuti" pa da onda kreneš da pišeš nešto smisleno.

A ove parole tipa: "...а то што није било вас жутих је јасан показатељ колико сте писмени..." i "duhovitosti" tipa "...чекам сада Мерцедесе из Баточине..." ostavi za sastanak Otadžbinske uprave, tamo će neko da se primi na to, ovde teško... :thumbdown:

видиш Драгољубе да су писмени под знацима навода или не..:roll:

Оригинал поставио opste dobro :rtfm:
сада из овог твог поста треба да се изведе закључак да чланство и симпатизери ЛДП имају највећи проценат "писмених" гласача, тј. оних који знају да раде на компјутеру и да користе инетрнет.а сви остали који нису та политичка опција су мање писмени.

Klasichno je da te ovde nakon 2 posta etiketiraju kao"nechijeg".
Mene stalno "demokrate" guraju u Radikale ili DSS-Ovce.
Politika i politichari su totalno zaglupeli ovaj narod da im od chinjenica mnogo vaznije da li ih govori "njihov",a ako jeste nema veze da kaze i da ce da prolete samo ako skoche s Brankovog,poverovali bi mu.

U pravu si, mene ovi ekstremisti neprestano etiketiraju i stalno me svrstavaju u neke grupe, a za razliku od njih gomila normalnih forumaša je odavno ukapirala ko je za koga, a ko se ovde zeza ili iznosi svoje mišljenje a da ne pripada nikome...

Šta ćeš, ima "gi" razni... :)

Back