Љубоморна девојка

Pusti je malo. Ljuta je. Dva dana joj se ne javljaj, ona ce malo da se zabrine jer te nema, pa ce ti se mozda malo vise obradovati kad se javis i manje ce te grditi. :) :)
Mladi ste, nesigurni, nije to nista neobicno, tek se gradite kao licnosti i prvi put susrecete sa nekim situacijama. I na greskama se uci.

Ako ti je stalo potrudi se oko nje (nakon pauze) da se posle ne bi kajao, jer nista nisi preduzeo. A ako i dalje bude tako dramaticno i sa puno ljubomore i kontrole - uvek mozes da prekines vezu i malo odpatis svoje… :)
sve radi kontra od ovog sto ti je bambi rekla i nema zime za tebe
 
Дуго ме није било а ово ми је већ треће постављање данас, па се надам да ме нико неће погрешно протумачити.

Девојка ми је много љубоморна без разлога. Показао сам јој сва "спорна" дописивања, све јој разјаснио, објаснио и одговорио, врло стрпљено и смирено, увек јој наговештавајући да је све у реду и да ме не може изгубити ни због чега јер стварно тако мислим... Изгледа да ме је блокирала на WhatsAppu на крају...

Имала је јак налет беса али је не престаје и бојим се да преноћи. Кажу да је јутро паметније од мрака, али овде уопште нема разлога за драму, баш ни по чему и ни због чега. Да ли да је пустим да се охлади, или да јој направим неко изненађење, или да је зовем сутра?
Vidi postoji jedna stara policijska:

Lopovu je svako lopov il muljator.


Tako da ona to mozda od sebe polazi...

Špijuniraj je i proveri dal sam u pravu.

Ima dosta dobra oprema i za to, samo pazi ona previše jeftina je i vrlo loša...
 

Back
Top