mario80
Legenda
- Poruka
- 70.581
Naravno, da nema muškaraca žene bi se idalje gledale u ogledalu. Ahhh jbg i to ogledalo su muškarci izmisliliMa pusti. Valjda oni bolje znaju od žena.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, da nema muškaraca žene bi se idalje gledale u ogledalu. Ahhh jbg i to ogledalo su muškarci izmisliliMa pusti. Valjda oni bolje znaju od žena.
Otkud ti takva ideja?Ne bih rekao da je ovo tačno. Žene vole mlade muškarce
Sa koliko žena si bila?Ma pusti. Valjda oni bolje znaju od žena.
Da pitam Bosanca šta misli o ženamaOtkud ti takva ideja?
Pitaj Željka Samardžića, valjda on zna šta mlade žene vole.
To je istina ali ne znam zasto,poslije 40te godine je interes zena daleko veci.Skoro sam gledao rezultate studija koje su uporedile muskarce i zene , najpopularije godiste koje su zene trazile je blo 50 godina , dok je je najpopularnije kod muskaraca bilo sto mladje ( sramota me da napisem iako je godiste bilo legalno ) , zasto mislite da je situacija takva ?
Znači.Znaci Tom Kruz i Dzordz Kluni te ne pale
znači prvo starije, potom vršnjake ili malo starije...ako nastavimo niz dolaze malo mlađi zatim mladićiDok sam bila mladja voljela sam starije
Sad kad sam starija trazim vrsnjake ili malo starije.....
Mislim moze i decenijska razlika ali bas morao da bude laf u srcu i mnogo produhovljen,a ne neki dedica koji trazi drustvo........
Neee,nisam perverzna i ne prevelik ljubitelj piletine......Moj um i dusa su vrlo vrlo stariiiiiiiznači prvo starije, potom vršnjake ili malo starije...ako nastavimo niz dolaze malo mlađi zatim mladići
kako koDo tridesete vole starije,od tridesete mladje.