- Poruka
- 36.295
Uzgred, budirečeno, gledam " The last airbender - Avatara", odličan je. Baci telefon, i sms , i pali Netflix
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba na početku razgraničiti šta je za koga prihvatljivo, ako je njoj to smetalo a realno svakom bi, onda ne bi trebalo to više da radiš. Poverenje se lako gubiНи не дописујем се, више, нити сам мислио
Немам нетфликс :// морам замолит очуха да ми да, баш ћу данас то урадитиUzgred, budirečeno, gledam " Avatara", odličan je. Baci telefon, i sms , i pali Netflix
Vjeruj mi da ne bi. Bila bi ova 2 scenarija: 1) Ubila bi te u pojam psihički, dok ne bi pukao. 2) Postao bi joj dosadan i nogirala bi te, ili varala. Poenta je da nije normalno da nakon mjesec dana "veze" pravi nekakve drame. Jedino ako nista osnovna škola ili 1,2 srednjeВаљда би ми више веровала
Слажем се. И не радим "то", нити ћу више, иако ту није било ничега. То су биле особе које знам пре ње доста, за које у тренутку знанствовања са њима нисам могао знати да ћу наћи девојку па да их све одсечем.Treba na početku razgraničiti šta je za koga prihvatljivo, ako je njoj to smetalo a realno svakom bi, onda ne bi trebalo to više da radiš. Poverenje se lako gubi
Jes' malo bezveze, tek ste se smuvali, prija ti najzad da imaš devojčurka, ali ne glibi se u duboku vezu ako se to tako nastavi.
Možda tebi imponuje ta njena ljubomora, deluje ti da joj je stalo, ali i da je poseduje, ovo kako si opisao liči na preterivanje. Ljudi se trude da zauzdaju ljubomoru , koja se nekad i pojavi kad ti je do nekog stalo, ali izliti talase ljubomore, nije po PSu
Слажем се. И не радим "то", нити ћу више, иако ту није било ничега. То су биле особе које знам пре ње доста, за које у тренутку знанствовања са њима нисам могао знати да ћу наћи девојку па да их све одсечем.
Sad i ja skonta. Pardon Bernardo. Sve ovo sto sam napisao zaboravi za sadtinejdžeri.
Ma brate ide mala u školu. Tinejdzeri, vjerovatno se zacopala u naseg Bernarda pa kipi iz nje, ne zna obuzdati emocijeSvaka čast, upravo je uspela u onome što je i bila namera. Upravo ste postali tedka jednog malog anđela.
Ма не, хтео сам то раније, но, није вредно, не она, него свако нађе девојку, и шта садPoslednja rečenica ti je ok.
Ma gde nađe nama starim kukama izneti ovu temu. Nisi očekivao ove komentare, ti si se na neki način nama i hteo pohvaliti da imaš curu, i da je ljubprma u smislu da joj je stalo, ali ako ona ima ovenastupe vruće-hladno, veruj da će i tebe to izbaciti iz psihičke ravnoteže, a to ti nije potrebno. Tek si se ustabilio i ojačao.
Јесте, то је тачно.Ma brate ide mala u školu. Tinejdzeri, vjerovatno se zacopala u naseg Bernarda pa kipi iz nje, ne zna obuzdati emocije
Pravdanje druge osobe nas odvede daleko.Јесте, то је тачно.
oce to na pocetku, narocito kod tinejdzera, ali svremenom ce odraste pa ce kasnije da ti trazi da upozna neku tvoju "sa strane" radi "trojke".Дуго ме није било а ово ми је већ треће постављање данас, па се надам да ме нико неће погрешно протумачити.
Девојка ми је много љубоморна без разлога. Показао сам јој сва "спорна" дописивања, све јој разјаснио, објаснио и одговорио, врло стрпљено и смирено, увек јој наговештавајући да је све у реду и да ме не може изгубити ни због чега јер стварно тако мислим... Изгледа да ме је блокирала на WhatsAppu на крају...
Имала је јак налет беса али је не престаје и бојим се да преноћи. Кажу да је јутро паметније од мрака, али овде уопште нема разлога за драму, баш ни по чему и ни због чега. Да ли да је пустим да се охлади, или да јој направим неко изненађење, или да је зовем сутра?
Јесте, то је тачно.
I tinejdzeri su ljudi, sto mislis da su odrasli bolji?Sad i ja skonta. Pardon Bernardo. Sve ovo sto sam napisao zaboravi za sad
...Нека девојка ван Врбаса коју знам од 2022., 6 дана је прошло од последње поруке са њом, има дечка, нема ништа међу нама, само смо причали о проблемима те девојке и све је видела и увидела, пре тога опет ништа нисмо писали много а поготово не "љубавнички"
Pokazao joj je poruke i rekao za nju, to što je u vezi ne znači da treba da prestane da se druži, čuje sa nekim s kim se pre družio...
pazi ima ona decka i ti imas devojku a dopisujete se
mislim ne znam da li bih verovala decku da kaze da se dopisuje sa nekom a kao nema nista izmedju njih
zato sto znas kakvo je sad vreme i da su se ona sranja u americi i debilno ponasanje partnera preneli i kod nas
tako da ne znam sta da ti kazem
batali ti toДуго ме није било а ово ми је већ треће постављање данас, па се надам да ме нико неће погрешно протумачити.
Девојка ми је много љубоморна без разлога. Показао сам јој сва "спорна" дописивања, све јој разјаснио, објаснио и одговорио, врло стрпљено и смирено, увек јој наговештавајући да је све у реду и да ме не може изгубити ни због чега јер стварно тако мислим... Изгледа да ме је блокирала на WhatsAppu на крају...
Имала је јак налет беса али је не престаје и бојим се да преноћи. Кажу да је јутро паметније од мрака, али овде уопште нема разлога за драму, баш ни по чему и ни због чега. Да ли да је пустим да се охлади, или да јој направим неко изненађење, или да је зовем сутра?