LastDay
Domaćin
- Poruka
- 3.776
Ljubomora je "bolest".
Mislim čak neizlečiva.
Onaj ko je sklon ,biće uvek, to mu je u krvi.
Mislim čak neizlečiva.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne možeš da budeš ljubomoran i da imaš poverenja, to je ne spojivo. Shvati to. Tešiš samog sebe i ništa više.Uvek sam ja ljubomoran,..ali ako imam poverenja u svoju damu, puno manje i ne prebacujem i ne pokazujem,
Da, ti si pametniji i od Dučića,.. Kako prevodiš: Cogito ergo sum ?Ne možeš da budeš ljubomoran i da imaš poverenja, to je ne spojivo. Shvati to. Tešiš samog sebe i ništa više.
Мислим дакле постојим, тако беше ваљда.Cogito ergo sum
Jesi li ti ljubomorna ?Ljubomora je "bolest".
Mislim čak neizlečiva.
(Tačan ti je prevod , uglavnom)Мислим дакле постојим, тако беше ваљда.
Jesi li ti ljubomorna ?
Kako onda znaš da je bolest,.. i još neizlečiva ?Nisam.
Znam druge koji jesu ljubomorni.Kako onda znaš da je bolest,.. i još neizlečiva ?
Daa, ima "opsesivno ljubomornih" pa ih nazivaju bolesno,.. ali su u manjini,..Znam druge koji jesu ljubomorni.
Ljubomora ne polazi od jednog čoveka i ne prestaje s njim. Ona počinje u vazduhu koji udiše ljubljeno biće, ne prestaje nikad . - Remark u "Nebo nema miljenika"
Ili, recimo, šta piše Dostojevski u "Kockar-u"
Dučić.. O ljubavi - Blago cara Radovana
Jesam.Daa, ima "opsesivno ljubomornih" pa ih nazivaju bolesno,.. ali su u manjini,..
A jesi li čitalo ovo što sam naveo
Jesam.
Ali ne mislim to.
I dalje:Ne pišem i ne mislim isključivo o ljubomori jednog ili oba partnera, mislim na ljubomoru uopšteno, jer kako znamo,moguća je u više oblika i u više smerova.,
Nisi slušala ovaj tekst,..I dalje:Ne pišem i ne mislim isključivo o ljubomori jednog ili oba partnera, mislim na ljubomoru uopšteno, jer kako znamo,moguća je u više oblika i u više smerova.,
A da provociraš nekog drugog, recimo?Nisi slušala ovaj tekst,..
Lepo je objasnio Dučić...
Seksusualci i Sentimentalci --
Čini mi se da više znaš ove prve-provociram ,.. malo
![]()
HoćuA da provociraš nekog drugog, recimo?
Vole se različito ali ne manje ili više, kako to uopšte može da se mjeri?Ne sumnjam da ima mesto, ali ne vole se isto
Mozda je tako kod tebe. Ono sto vidim u svom okruzenju je da se musko dete stiti a zensko celici. Msm od strane majki. Kod oceva je obrnuto.Vole se različito ali ne manje ili više, kako to uopšte može da se mjeri?
Imam sina i kćerku, žensko dijete nekako više štitiš a sina čeličiš.
Podjednako ih volim .
od njega stvarno nije teško biti pametnijiDa, ti si pametniji i od Dučića
Kome? - tebi ?od njega stvarno nije teško biti pametniji