~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
takodje.....mala_nish:nisam ljubomorna, znam da cu nesto uraditi u ovom zivotu dobro i da ce, sto kaze moja baba, "biti nesto od mene"
hehe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takodje.....mala_nish:nisam ljubomorna, znam da cu nesto uraditi u ovom zivotu dobro i da ce, sto kaze moja baba, "biti nesto od mene"
hehe

DaNa_Pa:Pa ja nisam ni pomislila na shljokice i ostale pi*darije. Zamisli neshto shto bi jako zelela da imash, a nemash, a neko drugi ima.
wild_child:Dano, topli prijateljski savet. GET A LIFE!
Ja sam vec rekla da to sto si ti pateticna ne pokusavas da prikacis na nas ostale.
Uostalom psihijatrija je razvijena danas, ako imas psihicki problem sa ljubomorom idi leci se i ne davi vise............

Ja govorim shta mislim, a nece ostali da mi kazu shta da mislim. Ako hoce da me napushavaju samo nek' izvole :razz:
Jel vas neko tera da pisete na ovoj temi?Tamplja_90:E Keeper (a i svi ostali) nemo' da mi dirate Danu!Jel vas neko tera da pisete na ovoj temi?

Tamplja_90:E Keeper (a i svi ostali) nemo' da mi dirate Danu!Jel vas neko tera da pisete na ovoj temi?
Keeper:Dano, jel te ja diram? ;-)
dadimar:Sto se same teme tice..
Savrseno me boli za sve!!!!

Anele:nisam ljubomorna na te likove i likuse jer jednostavno vise volim da budem poznata i da me znaju licno i vide "uzivo"... pa da donose o meni zakljucke nego da kazu "eno je ona sa tv-a" ?! koja glupost!