Ljubomora

DaNa_Pa:
Pa ja nisam ni pomislila na shljokice i ostale pi*darije. Zamisli neshto shto bi jako zelela da imash, a nemash, a neko drugi ima.

Dano, topli prijateljski savet. GET A LIFE!
Ja sam vec rekla da to sto si ti pateticna ne pokusavas da prikacis na nas ostale.
Uostalom psihijatrija je razvijena danas, ako imas psihicki problem sa ljubomorom idi leci se i ne davi vise............

e stvarno Dano, ajd manje prichaj vishe chitaj.
a i mi bismo mogli da imamo malo vishe razumevanja jer se radi o nekome ko ima kolko ono... 13-14god. mislim stvarno.

wild_child:
Dano, topli prijateljski savet. GET A LIFE!
Ja sam vec rekla da to sto si ti pateticna ne pokusavas da prikacis na nas ostale.
Uostalom psihijatrija je razvijena danas, ako imas psihicki problem sa ljubomorom idi leci se i ne davi vise............

E nervira me kada mi neko govori shta da radim. Ne pokushavam da prikachim nishta na vas ostale, lepo vas pitam. Koliko ja znam ljubomora nije psihichki problem ukoliko ne napreduje pa ljubomorna osoba poche da ubija druge i postane serijski ubica.

Nism uopste ljubomorna jer me je bilo na TV-u (radila malo na decijem kanalu pre godinu- dve, imala bezbroj nastupa, snimila reklamu za neku banku, ma dosta me je bilo.... :D ) i verujte mi nekako svi odjednom pocnu da se druze sa tobom a okolo te ogovaraju i tako sam shvatila ko mi je prijatelj a ko ne, a totalno sam se razocarala jer te kao dete bas iskoriscavaju nikad mi ni kintu nisu davali uvek to ode nekom levom... tako da me sad sve manje ima na TV-u- samo tamo gde imam neku vajdu. A za par godina cu da se posvetim muzici (pevanju), pa se nadam da cu uspeti... Ali necu se uobraziti OBECAVAM!!!! :D ;) :D

nisam ljubomorna na te likove i likuse jer jednostavno vise volim da budem poznata i da me znaju licno i vide "uzivo"... pa da donose o meni zakljucke nego da kazu "eno je ona sa tv-a" ?! koja glupost!

Anele:
nisam ljubomorna na te likove i likuse jer jednostavno vise volim da budem poznata i da me znaju licno i vide "uzivo"... pa da donose o meni zakljucke nego da kazu "eno je ona sa tv-a" ?! koja glupost!

u potpunosti se slazem, jer ljudi pocnu da donose neke predrasude koje uopste ne moraju biti tacne, cak naprotiv......

ma kakva ljubomora ..... , mene baš briga za njih ..... a ono sto se tice prijatelja i ko te ogovara ..... to sam odavno sredio , cim sam krenuo u prvi ovdje , odmah sam poceo da sredjujem to .... mada me i danas neki stvarno iznenadjuju ..... , stvarno je tesko naci pravog druga ..... , vecina njih na pocetku se ,,kao,, druzi sa tobom dok imas para , i castis ..... a poslije ... nista ..... oni me najvise nerviraju .....
ali neka .... nisam ja veverica ..... da vidis sta rade na pismenom ..... da bi im pomogao ....
ili imaju neki koji su ono ,,popularni u skoli,, i ja posto 90% slobodnog vremena radim (a za 10% visim na forumima) , i oni me kao nesto zezaju sto ja preko dana radim ...... , a uvece u kaficu mi traze da im dam pare , ili zvake , ili nesto ..... samo MARŠ svima

sa` ce polako leto .... da oteram moje na zabljak .... negde oko prvog juna ..... taman da ostanu citavo ljeto tamo ..... to mi je odlican odmor .... jes da cu radim po 8 10 sati ... ali zato kad dodjem kuci ... banja .. :) :) :)
proslo ljeto sam uzivao !!! :) :) :)

Back