sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
slobodno...tako zavrshavaju svi oni koji uchine nesto korisno za svijet i narod.Keeper:onda cju te roknuti na vrhuncu slave.
u stvari, ja sam dzentlmen...... poslacju nekog da te rokne![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slobodno...tako zavrshavaju svi oni koji uchine nesto korisno za svijet i narod.Keeper:onda cju te roknuti na vrhuncu slave.
u stvari, ja sam dzentlmen...... poslacju nekog da te rokne![]()
DaNa_Pa:Ali, naravno, uvek mogu da se pretvaram da se radujem tudjem uspehu. Nikad ne iskazujem svoju ljubomoru, zato shto to uvek iskoriste protiv mene. Ma prijatelji mi nisu nikakvi. Npr. kazem mojoj drugarici da mi se svidja jedan dechko, ali da ima devojku koju mrzim, a ona odmah pochne: "Jao, oni su sad verovatno zajedno, i puuuno se vole i ljube se i grle se...ahahahahahaha!"![]()
potpuno se slazem sa tobom, i ja isto tako razmisljam i to mi se dogadja !,ali svaki dan sve vise vidim da to nije dobro i pokusavam da potisnem taj osecaj !DaNa_Pa:Ja sam ljubomorna ali ne na neke ljude koje ne poznajem nego na primer na ljude u mom okruzenju koji su postigli neshto. Ne znam, ne mogu da se radujem tudjem uspehu. Npr. moj drug je glup k'o noc, igra fudbal za OFK i verovatno ce da ima brdo para, a nikad u shkolu ne dolazi, a ja moram da sedim kuci i da shtrebam k'o bolid i na kraju diplomu mogu da okachim machku o rep!
Zao mi je dece poznatih, jer ceo zivot odrastaju tako da imaju sve, osim pravih drugova i normalnih roditelja. Oni treba da budu ljubomorni na nas "obicne" jer mi smi prosli kroz neke stvari kroz koje oni nikada nece proci...DaNa_Pa:Da li ste ljubomorni kada vidite na TV-u ili bilo gde, ljude koji su vashe godishte,a vec su slavni, strava izgledaju, imaju neki talenat (gluma, moda, fudbal, nauka...) i brdo love, a vi shvatate da se to vama nikad nece desiti i da cete umreti, a da niko nece chuti za vas, osim vashih bliznjih? Mislim, koji je onda smisao da zivimo, ako ne donosimo nikakvu korist chovechanstvu?
ja je ne nzam , zna je moj decko, on mi je rekao da je ruzna.....i neka tako bude! :-DONAMISLIDAZNA:ne kenjajte za mirku mnogo, ja je znam od malena i sad smo dobre i ona je dobra prema blizima-pa zamislite , zashto ona mora da voli sve-boli je **** bash, xaxaxa.
iskreno-ona i ja smo bash dobre i ok je skroz u svakom pogledu
a najaca je ova shto je napisala da ima glas sacuvaj boze(ma ne nisi ljubomorna, ucinilo ti se)
ma kad rano isprobaš sve to...DaNa_Pa:Ali dobro, oni uvek mogu da prestanu time da se bave kada skupe dovoljno para i i dalje ce imati dobar izgled i brdo love, a i privatan zivot.
neka sam po tebi i ljubomorna i stajaznamkovec, meni je sve jedno... Ja sam rekla svoje a ti me zbog toga osudjivati ne mozes...ONAMISLIDAZNA:ne kenjajte za mirku mnogo, ja je znam od malena i sad smo dobre i ona je dobra prema blizima-pa zamislite , zashto ona mora da voli sve-boli je **** bash, xaxaxa.
iskreno-ona i ja smo bash dobre i ok je skroz u svakom pogledu
a najaca je ova shto je napisala da ima glas sacuvaj boze(ma ne nisi ljubomorna, ucinilo ti se)

bas mi je cudno sto si tako samouverena, a kako mislis da postanes poznata ko oni ?tru calling:sto bih bila ljubomorna, pa i ja cu za par godina postati slicna ili cak iznad njih. Ako narod treba da cuje za mene cuce ako netreba nece.![]()