Ljubomora

Ja sam ljubomorna ali ne na neke ljude koje ne poznajem nego na primer na ljude u mom okruzenju koji su postigli neshto. Ne znam, ne mogu da se radujem tudjem uspehu. Npr. moj drug je glup k'o noc, igra fudbal za OFK i verovatno ce da ima brdo para, a nikad u shkolu ne dolazi, a ja moram da sedim kuci i da shtrebam k'o bolid i na kraju diplomu mogu da okachim machku o rep!

Ali, naravno, uvek mogu da se pretvaram da se radujem tudjem uspehu. Nikad ne iskazujem svoju ljubomoru, zato shto to uvek iskoriste protiv mene. Ma prijatelji mi nisu nikakvi. Npr. kazem mojoj drugarici da mi se svidja jedan dechko, ali da ima devojku koju mrzim, a ona odmah pochne: "Jao, oni su sad verovatno zajedno, i puuuno se vole i ljube se i grle se...ahahahahahaha!" :roll:

DaNa_Pa:
Ali, naravno, uvek mogu da se pretvaram da se radujem tudjem uspehu. Nikad ne iskazujem svoju ljubomoru, zato shto to uvek iskoriste protiv mene. Ma prijatelji mi nisu nikakvi. Npr. kazem mojoj drugarici da mi se svidja jedan dechko, ali da ima devojku koju mrzim, a ona odmah pochne: "Jao, oni su sad verovatno zajedno, i puuuno se vole i ljube se i grle se...ahahahahahaha!" :roll:

Takodje.

DaNa_Pa:
Ja sam ljubomorna ali ne na neke ljude koje ne poznajem nego na primer na ljude u mom okruzenju koji su postigli neshto. Ne znam, ne mogu da se radujem tudjem uspehu. Npr. moj drug je glup k'o noc, igra fudbal za OFK i verovatno ce da ima brdo para, a nikad u shkolu ne dolazi, a ja moram da sedim kuci i da shtrebam k'o bolid i na kraju diplomu mogu da okachim machku o rep!
potpuno se slazem sa tobom, i ja isto tako razmisljam i to mi se dogadja !,ali svaki dan sve vise vidim da to nije dobro i pokusavam da potisnem taj osecaj !

Ne mogu da budem ljubomorna na njih... Oni nemaju svoj zivot, mislim da bih odlepila da sam na njihovom mestu. Sa druge strane ne bih ni volela da imam sve te pare. Ok, da mi daju pola ne bih odbila ali ipak... :) Zao mi je dece poznatih, jer ceo zivot odrastaju tako da imaju sve, osim pravih drugova i normalnih roditelja. Oni treba da budu ljubomorni na nas "obicne" jer mi smi prosli kroz neke stvari kroz koje oni nikada nece proci...

kad vidim nekog svojih godina a uspeshnog, ne mogu bash recji da zavidim mada ima i toga, al vishe mi to sluzhi da se zapitam gde sam ja i shta radim.
karijeriste ne podnosim. dakle recimo onog tenisera tipsarevicja, moje godishte, a tamo zhari i pali. taj je zbog tenisa zhrtvovao mnogo shtoshta. recimo zdravu pamet. ko zna kako je shkole pozavrshavao, pitaj boga.

i ja bih voleo da manje zhrtvujem za ovo shto radim, bilo bi mi bolje...

Ali dobro, koga briga kako je shkole pozavrshavao kad je slavan. Npr. Beyonce nije ni srednju zavrshila (ne znam ni da li ju je uopshte upisala), propustila je mnogo shtoshta u zivotu, pa opet, shta joj fali? Mnogima je idol i to ce tako i ostati. Kao i oni gangsteri...50 cent (koji je prodavao drogu kao klinac) i dr.

ne kenjajte za mirku mnogo, ja je znam od malena i sad smo dobre i ona je dobra prema blizima-pa zamislite , zashto ona mora da voli sve-boli je **** bash, xaxaxa.
iskreno-ona i ja smo bash dobre i ok je skroz u svakom pogledu

a najaca je ova shto je napisala da ima glas sacuvaj boze(ma ne nisi ljubomorna, ucinilo ti se)

DaNa_Pa:
Da li ste ljubomorni kada vidite na TV-u ili bilo gde, ljude koji su vashe godishte,a vec su slavni, strava izgledaju, imaju neki talenat (gluma, moda, fudbal, nauka...) i brdo love, a vi shvatate da se to vama nikad nece desiti i da cete umreti, a da niko nece chuti za vas, osim vashih bliznjih? Mislim, koji je onda smisao da zivimo, ako ne donosimo nikakvu korist chovechanstvu?

Koga boli tuki za slavu?
Koga boli tuki za ,strava' izgled?
Svi mi imamo brdo talenata zakopano a samo od nas zavisi shta cjemo uraditi s sobom i svojim jbenim zhivotima.
Koga boli tuki za brdo love? ******.

Koga boli tuki da li su neki tamo iz Pizdinaca chuli za njega/nju?
Zar nisu bash blizhnji najbitniji? Ljudi koje volish i koji uzvracjaju?
Ako tebe boli tuki za sve ono, onda tvoj zhivot zaista NEMA smisla.
Zhao mi je zbog tebe. :sad: ::F::

ONAMISLIDAZNA:
ne kenjajte za mirku mnogo, ja je znam od malena i sad smo dobre i ona je dobra prema blizima-pa zamislite , zashto ona mora da voli sve-boli je **** bash, xaxaxa.

a najaca je ova shto je napisala da ima glas sacuvaj boze(ma ne nisi ljubomorna, ucinilo ti se)
ja je ne nzam , zna je moj decko, on mi je rekao da je ruzna.....i neka tako bude! :-D

DaNa_Pa:
Ali dobro, oni uvek mogu da prestanu time da se bave kada skupe dovoljno para i i dalje ce imati dobar izgled i brdo love, a i privatan zivot.
ma kad rano isprobaš sve to...

čisto sumnjam u mnogo prijatan život
možda ne odmah, ali će pre ili kasnije da stanu i zapitaju se šta im je ostalo u životu.

da, ostaće im mnogo para, ali ako ne budu nakon toga krenuli da u onu neprekidnu borbu da zarade još, radeći nešto drugo - dosadiće im.
i u to sam potpuno sigurna.

ONAMISLIDAZNA:

neka sam po tebi i ljubomorna i stajaznamkovec, meni je sve jedno... Ja sam rekla svoje a ti me zbog toga osudjivati ne mozes...

Pa dobro, vi koji niste ljubomorni na one koji strava izgledaju i imaju brdo love, da li ste ljubomorni na one koji su jako pametni i mogu neshto da uchine da pomognu chovechanstvu, npr. na one koji imaju IQ genija i koji su u vashim godinama vec neshto patentirali?

Back