Ljubodrag Simonović - Duci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kada se o bitnim stvarima pričaju gluposti i ako ćutiš onda pustaš glupane da vode igru.

Pa to se nama događa petnaestak godina,mnogo smo kao narod "fini i uviđajni" baš stvarno "umemo da slušamo"sve ove političare lažove i prevarante,nema šta ..."lepo smo vaspitani" ...:)

Duci je napisao sledeće...

1.Pobuna robota
2.Sport Kapitalizam Destrukcija
3.Filozofski aspekti modernog olimpizma
4.Olimpijska podvala
5.Novi svet je moguć

Ako želiš dsa kupiš neku knjigu,možes to da uradiš lično od njega,i on će da ti napiše i posvetu.
Telefon je 011-289-36-69

Duci Simonović ponovo gost na TV Jesenjin

U većem delu emisije Duci je pičao o prljavoj političkoj kampanji Zapadnih svetskih moćnika protiv sve snažnije Kine i korišćenju predstojećih Olimpijskih igara u Kini,za svoju prljavu i orkestriranu političku kampanju protiv Kine u pokušaju da je razbije iznutra,kad već ne može u ekonomskom i vojnom smislu,i tako pokuša da omete nabujali ekonomski napredak i razvoj Kine.
Kao i obično,predvodnik te prljave i dirigovane kampanje je Amerika,koja se odjednom “zabrinula” za ljudska prava Tibetanaca i njihovih duhovnih vrednosti,osuđuje,baš sada,nekadašnje Kineske zločine na Tjenanmenu,dok ona sama čini svakodnevne zločine ubijajući hiljade Arapa u Iraku,a da ne pričamo o koncentracionim logorima koje drže po Evropi i otetom delu Kube Guantanamo,i to je sve upavo u toku…!

Amerika i kapitalizam sigurno tonu,sve dublje i dublje,recesija,pad berze i naduvanog finansijskog balona,na sve to Duci ukazuje…

Osvrće se i na domaću scenu,izdvaja sportistu Čavića kao primer hrabrog mladog čoveka koji brani naš slobodarski princip,za razliku od ovog DOS-ovog neviđenog slugerajskog režima kapitalističkim moćnicima, i tako do krajnjih granica ponižavaju naš narod,što pada teže od samog siromaštva,ubijaju te u pojam…

Ovim intervjuom,Duci još više otvara oči našem narodu,da povrati svoje samopoštovanje i dostojanstvo i da se 11-og Maja reši zauvek slugerajskog DOS režima,da nađemo svoj put,uz pomoć svojih prijatelja i u sklopu obostrano zajedničkih interesa…

Ljubodrag Duci Simonović ponovo gost na TV Jesenjin
Link ka video klipu na google video servisu
download

I ja samn za nove ljude,nisam ni za jednu partiju.

Ali,mi smo u "vremenskom tesnacu",događaji se brzo odigravaju i ko zna kada će se ti novi ljudi organizovati...(???)
Međutim,pošto nema tih novih ljudi...ja sam i pored toga da pobede radikali i fomiaju većinsku vladu sa Koštunicom,ili obrnuto,ako pobedi koalicija "DSS,NS,SPS" da napavi većinsku vladu sa radikalima.
Ako pobede ovi (DS sa svojom koalicijom),a radikali ne izvedu narod na ulicu (jer nema ko drugi) snosiće istorijsku odgovornost za izdaju Srbije,bez obzira šta su i ko su,neće se više moći sakrivati iza pro-nacionalne retorike.
Ni Koštonica neće tu biti "nevin" u ovim suštinskim stvarima za Srbiju,bez obziura što ne podnosim ni njega.

Zašto ovom kažem?

Prvo,ako pobedi bezbožnička i nihilistička koalicija na čelu sa DS,čeka nas pravi pakao i golgota,tad možeš slobodno da izbrišes Srbiju sa karte sveta,postaćemo ubrzo "Hazar", narod koje se "izgubio:..."nema ga nigde"..."mutirali ljudi"...

Drugo... zato sto ovaj pseći poslušan DS prema tom Zapadu,sa istom pseće-poslušnom koalicijom koju je okupio oko sebe,je nešto najgore i ponižavajućae što je Srbija ikada imala od slugerajski režima prema svetskim moćnicima.!!

Ponižavaju nas do krajnjh granica...!

Oni se prosto 'takmiče" ko će više da ponizi i blati Srbiju i naš narod u očima zapadnih mentora,a protiv naših suštinskih nacionalnih i ekonomskih interesa..!!
Zašto otvoreno ne reći: to je izdaja Srbije i Srpskog naroda!

Njihoiva poruka Zapadu preko medija i ono što im pričaju je sledeće:..."vidite kakvi smo mi...prava stoka...izvinite što ste nas bombardovali...mi smo niko i ništa i treba nas *ebati...izvinite što morate još da čekate, da preko "privatizacije" koja je čista pljačka koiju smo mi organizovali za vas,preuzmete firme koje su bitne za vas,a plaćate nas deberlo za to..".....ali vidite,ova nerazumna "stoka" je sve nezadovolnija,morate da sačekate još malo,jer šta ako izađu na ulice?

Onda smo se sjebali i m.I ko će posle da "privatizuje" za vas,da pljačka?....."

Mi smo u žalosnoj poziciji prijatelju,svi lideri stranaka znaju
Ali nas i jedni i drugi drže u "lavirintu bez izlaza",jer su se tako dogovorili.po mafijaškom princiupu vladanja putem "podele plena".
Neznam šta da ti kažem drugo,ludilo je do maksimuma,neznam više ni sam šta da mislim....

Ekstrakovani audio klipovi iz Ducijevih TV nastupa

Izvuko sam adio zapise iz Ducijevih nastupa na TV Jesenjinu i TV Palma plus i sve to konvertovao u popularne mp3 formate koji se mogu implementirati u mobilnim telefonima i Mp3 plejerima,jer nemaju mnogo megabajta.
To će moći da se skida (download), narezuje na disk i da se, kao što sam rekao, kopira u mobilne telefone i tako će Ducijevi govori biti dostupniji širim masama,jer nema ko danas nema mobilni telefon…

Ducijevo gostovanje na TV Jesenjin - 1
Link za preslušavanje i download
Direktan download (12,6 mb.)

Ducijevo gostovanje na TV Jesenjin - 2
Direktan download (13mb.)

Ducijev nastup na TV Palma Plus
Direktan download (8,4mb.)

Ducijeva tribina u domu učenika "Petar Drapšin"

Tribina je prvo počela prikazivanjem Ducijevog filma:”Olimpijski plamen”,a posle toga Duci je ovim mladim ljudima govorio da se okrenu prema bitnim stvarima koje život čine žiivotom,a ne prema idiotskim stvarima koje im se neprstalno nameću putem raznih medija,jer tako će imati šanse da postanu istinska ljudska bića.

Govoreno je i o globalizmu kao destruktivnoj tehničkoj civilizaciju u kojoj više nema mesta za emocije,poeziju,filozofiju, da bi se čovek razvio kao umno i osećajno biće,već samo za robotizovane nakaze popt Ramba i raznih terminatora koje nam nudi Holivudska filmska industrija,sa ciljem da se stvori masovni idiotizam.

Svoje bogato iskustvo iz sporta i života na zapadu Duci je iskoristio da tim mladim ljudima kaže golu i suštu istinu,bez uvijanja,da znaju šta ih čeka,u zavisnosti od opredeljenja.Što se tiče sporta, svi mladi ljudi se mame putem pojedinih uspešnih vrhunskih sportista,koji su pokupili veliku lovu,ali to su samo minorni pojedinci,a ne priča se koliko je masa njih uništena kroz sport,njihovo zdravlje,i kasnije postaju izgubljeni socijalni slučajevi,jer su sve bili podredili sportu,i nisu izučili nikakve škole,zanate!

Duci je pričao pravu istinu o sportu,o dopingu i drogi u sportu,i navodio je razne primere sportista koji su umrli mladi od dopinga i raznih medikamenata kojima su svesno i planski bili kljukani od strane ljudi koji vode sport.

Naveo je slučaj Rusa,košarkaša Aleksandra Belova, koji je u 27-oj godini umro od upotrebe doping sredstava,a kao najmonstruozniji primir naveo je smrt mlade Zapadno Nemačke sportistkinje Birgit Dresel,koja je umrla u 27-oj godini od toksičnog raspada krvi,a uzimala je 101 doping medikament,od koji su 40 bili kancerogeni!Te sve otrovne materije koristila je pod nadzorom lekara,za to je sve znao i odoboravao, jedan od glavnih tadašnjih lekara u Zapadnoj Nemačkoj.

“Ko neće danas da uzima doping,nema šta da traži u sportu,u vrhunskom sportu”…kaže Duci.

Lekari su najveći strvoderi na svetu,navodi Duci,dajući primer da se u Americi preko 75% operacija radi samo zbog novca,gde je glavno pravilo hirurga Majkla Debejkija,njihovog čuvenog hirurga:”što je veći rez,veće su i pare!”

Duci je otkrio i jednu frapantnu činjenicu,da je u Americi pre 3 godine, Američka lekarska komora obznanila da uopšte neće da radi preventivu,zato što su profiti manji!??

Znači…što više bolesnih ljudi,to više i para.

I da ne bih više dužio,da bi vas prepustio Ducijevom inspirativnom i nadahnutom govoru,navešću nešto što je rekao,a radi se o tome da danas svi sportski radnici i političari pričaju kako sport navodno nema veze sa politikom,a ako je to tako,zašto onda niko živi sa tih velikih televizija ne pusti Ducija da priča o sportu kao društvenoj pojavi…?

Recimo,prošle godine je Ducija posetila Portorikanska televizija da priča o Olimpijadi iz 1972-ge, kada ju je demonstrativno napustio zbog afere sa dopingovanjem Portorikanskih košarkaša,a ovde u rođenoj zermlji, ne daje mu se ni jedan jedini sekund prostora na glavnim televiziskim stanicama,godinama…!

A političarima su puna usta demokrartije i protoka ideja….

Pogledajte Ducijevu tribinu

Preuzmi video prezentaciju (145 MB. 62 minuta)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back