Ljubodrag Simonović - Duci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta njegova borba je borba protiv vetrenjaca. Covek je verovatno u pravu sto se tice stavova,ali to se nikad nigde nece desiti.I sta reci? Ljudi su takvi kakvi jesu,u Savezu nam sedi sve ljigavac do ljigavca,zabadaci noza u ledja i slicno...Ali to verovatno nije slucaj samo u Savezu u basketu vec svuda.Zato nejgove ideje nikad nece proci - ljudi su i navikli na ljige i vise vole takav rad nego bilo koij drugi.Svi hvataju krivine.

Ta njegova borba je borba protiv vetrenjaca. Covek je verovatno u pravu sto se tice stavova,ali to se nikad nigde nece desiti.I sta reci? Ljudi su takvi kakvi jesu,u Savezu nam sedi sve ljigavac do ljigavca,zabadaci noza u ledja i slicno...Ali to verovatno nije slucaj samo u Savezu u basketu vec svuda.Zato nejgove ideje nikad nece proci - ljudi su i navikli na ljige i vise vole takav rad nego bilo koij drugi.Svi hvataju krivine.

Pa u čemu je onda problem kada je u pravu? Treba da podržimo te ljigavce ili da ih političkom borbom sklonimo sa tih funkcija...
A dok je nevernih ljudi te ideje neće proći. Pojavio se čovek koji govori istinu a mi ga kao odma ‚‚idealizujemo‚‚.
Ma daj brate ja sam poslednja osoba koja bi idealizovala nekoga, veruj mi...

Svi to tako prihvataju kao ti,ceo narod,i to mu dođe kao neki alibi ,jer ******"takav je mehanizam".
Glavna "bitka" se vodi u glavama ljudi,ako nas ubede u to i mi prihvatimo "takav je mehanizam" mi nema više šta da tražimo...bitka je već unapred izgubljena,"je*aće nas svi do sto jedan i nazad...
Doći će vreme kada će i Kinezi u Srbiji da imaju veća prava nego mi,a mi ćemo rećii
"takav je mehanizam"...
dontknowyj8.gif

Ako mi,obični ljudi,narod ne prekinemo taj mehanizam,ko će drugi..?
"Oni"..!?? hee..he.
Brale..mi ne da im se preporučujemo za sex,već za najveće perverzije...

Ne radi se tu više o naivnosti ili nekom mudrovanju.Situacija je krajnje ozbiljna.
To jednostavno tako mora da bude,ili ćemo da preuzmemo stvar u svoje ruke
ili će da pasemo travu hiljadu godina i na kraju će "vuk" da dođe po svoje.

Ducijev nastup u radio emisiji "Atlantis".

U nedostatku Ducijevih govora na Fokusu,odlučio sam da pustim ovaj audio snimak koji je star više od godinu dana,a to je sa Ducijevog gostovanja u emisiji drugog programa radio Beograda "Atlantis"
Fajl sam snimio na kompjuteru,ali je manjkavog kvaliteta zbog šumnova i blagog krčenja,jer imam slab signal radio Beograda,ali se sve čuje,a ton se treba pojačati više nego inače.

Urednik Atlantisa Biljana Đorović možda će mi poslati korektan Ducijev snimak na disku,jer sam je zamolio da mi to pošalje,a i ne samo to,već i govore mnogih naših vrsnih intelektualaca koji još nisu "izgubili obraz",pa ću to posle sve da nakačim,na Ducijevom blogu njegove govore, i na mom ostalo,kada budem imao vremena za to.
Fajl ima u "swf" formatu 12,7 MB.,a kada ga budete konvertovali u mp3 imaće oko 87 MB.

Možda za dva-tri dana odvojim malo vremena i skratim ovaj fajl za propratne muzičke pauze koje su doduše kratke,tako da će fajl biti još kraći...

Ovaj Ducijev nastup u Atlantisu zaista je kvalitetan i ima nekih stvari koje nije iznosio na "Fokusu"...
Sve u svemu,pojačajte ton i čućete sve..

Ducijev nastup u ATLANTISU

"Atlantis" se emituje svake nedelje na drugom programu radio Beograda u 17h.

Gostovali su sledeći intelektualci:
prof.Milan Brdar
prof.Velimir Aamović.
prof.gospođa Ljiljana Bogojeva Sedlar
Zoran Konstantinović (umro je,ali su sačuvani njegovi govori )
zatim visperni Kamenko Bulić koji je relativno nepoznat našoj javnosti, jer je izbeglica i živi u Hoilandiji,
ali svojim kratkim i sažetim komentarima razjašnjava kako zapad "zaobilazi istinu"
Ima ih još,ali trenutno ne mogu da se setim imena.
zatim i voditelj emisije gospođa Biljana Đorović svojim komentarima daje veliki doprinos i pečat celoj emisiji.

Uskoro,možda već dans pustiću na svom blogu,ovde i na nekim drugim forumima
i jenan pronicljivi govor prof. Velimira Abramović o našem Nikoli Tesli.
On je po meni najdublje prodro u Teslino delo ne samo sa tehničke strane,već i sa one ezoterične,spiritualne,jer genija kao što je Tesla može da shvati i objasn samo čovek mentalno i duhovno sličan njemu,odnosno koji poima život i energiju kao on.

Ihh.. sad..:)
Neinformisan si kao i mnogi
A pseudointelektualce verovatno znaš mali milion,to su ti oni što se stalno "šepure" na TV stanicama,u raznim kič emisijama poput "Piramide" i raznim drugim i svojim"besedama" podržavaju zvanične stavove države,a ni sami neznaju šta pričaju...sve same fraze,nebuloze...

Novi link za Ducijev nastup na radio Fokusu.

Malo sam nešto petljao oko konverzije i kompresije audio fajlova,tako da sada Ducijev govor možete skidati u “mp3″ audio formatu koji ima samo 22MB ,znači još manje megabajta za skidanje nego prethodni u “swf” formatu.

Možete i online slušati Ducijev govor i kontrolisati ga preko plejera koji je na serveru.
Takođe,ovaj format možete kopirati na vaše mobilne telefone koji imaju eksternu memoriju i da ga slušate,a preko bluetooth konekcije to možete da prebacujete na telefone vaših prijatelja,što se kaže…”od usta do usta”…

Ja sam kopirao mp3 fajl na moj LG mobilni i govor se savršeno dobro čuje.

Ovde dole možete skinuti taj najnoviju fajl od 22MB.

A ovde dole imate prikaze u koje sve formate za mobilne telefone možete konvertovati ovaj mp3 fajl sa Total video konvertorom,a posebno ima dosta formata za Nokiu i nešto malo za Sony-Erikson,tako da će kod nekih formata za te telefone fajl imati verovatno još manje megabajta nego ovaj u mp3 formatu.

Mislim, i ubedjen sam da mnogi, cak velika vecina pogresno tumaci njegove govore... kladim se da ovde skoro niko i ne zna sta znaci termin 'sport'? I onda dolazi do poistovecivanja rekreacije i sporta, fizicke kulture i sporta i slicno... sto je apsolutna glupost!!!
Pre neki dan vidim na TV pitanje, u toku neke emisije... pa sad gledaoci odgovaraju putem sms-a, a pitanje glasi "Da li se rekreativno bavite sportom?" Sta reci, koja glupost, koje debilno pitanje! Covek se ili moze baviti sportom, ili se moze rekreirati odredjenom aktivnoscu, nemoze se rekreativno baviti sportom, jer je sport po svojoj definiciji profesionalnost, i podredjivanje pa da kazem svega zarad postizanja odredjenog sportskog rezultata tj. cilja! Dok rekreacija po svojoj definiciji ima skroz druge ciljeve... zdrav zivot, aktivno ispunjavanje slobodnog vremena, druzenje....
Tako da mnogi koji slusaju Ducijeve govore, i to kako on pljuje po sportu, pogresno tumace to misleci da on negoduje svaki oblik telesne tj. fizicke aktivnosti...

Preradio sam i prečistio fajl koliko se moglo i sada se Ducijev govor daleko bolje čuje,sve je jasno i razumljivo.
Šumovima sam smanjio ton,a povećao sam ton Ducijevog glasa.
Iseko sam i kratke muzičke intervale,samo je ostao onaj završni,na kraju emisije.
fajl ima 8,29 MB.

Ducijev nastup u radio emisiji Atlantis

P.S. tačno je da mnogi ne kapiraju baš dubinski pravilno Ducijeve govore,već izvlače samo ono za "njihovu upotrebu"
Mora se reći da se čovek i odviko od razmišljanja i promišljanja.
Izgleda da sada u glavi ima samo "hard disk" koji se zove "mozak" i implantiraš u njega šta želiš...memorija je ogromna,a particija mali milion...

To je sada jedna "kanta za đubre"...

Hehehe... nisam jos skinuo ovaj govor, ali najjace je kad je Ducio gostovao u nekoj TV emisiji, i pored njega gost bio i neki tip iz pokreta "Otpor"... i kad duci krene "Vidite ovog mladog coveka ovde, dobro je da je dosao, da ova omladina vidi..." i onda svali sva zla sveta na tog tipa heheheh... koji lik :D:D:D mnogo ga gotivim... valjda ce uskoro da spremi neke kolace da odem kod njega :D E sad, valjda ce da vidi post i osoba koja treba da sredi gostovanje kod Ducija... samo cekam da krene da me napadne, kako sam ja kao DIFovac stvorio sva zla ovog sveta ....

@dzonson
Imam neki Ducijev govor, snimao sam diktafonom sa radija, inace extra se cuje.. mada nisam preslusao ceo, pa mogu da ti posaljem na msn, mail ili sta god.. pa ti ako mislis da treba da obradis, da ga stavis na net...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back