strager_in_the_night_girl
Obećava
- Poruka
- 66
SADA IMAM 5, A MOJA KEVA 6
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nisi nas ugušila, svojom pričom..strager_in_the_night_girl:Zasto volim macke? Hmmmmmmmmmmm!!!! Zato sto sam bila maca u proslom zivotu , pretpostavljam!!! Zapravo ja vise volim mace nego ljude , jer maca iako me povredi boli samo par minuta a fffffffffnmderrrrrr ovo je moja maca napisala, a covek kada povredi boli ceo zivot ali nije samo to razlog razloga je mnogo!!! s0 9hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opet maca!!! u zivotu sam imala preko 100 maci a imam samo 20 naravno ne sve od jednom, neke su bezale neke nazalost uginule , a vecinu sam udomljavala !!! Cak smo ja i keva osnovali drustvo za zastitu zivotinja!!! i tako ceo moj zivot sa mackama , nemogu da zamislim da zivim bez bar 2 mace u stanu (inace sad imam 5, a moja keva 6) iako smo rekle da vise necemo da ih kupimo sa ulice , ja sam u julu ispred zgrade nasla macu kojoj zadnji deo tela nije funkcionisao mukica moja , bila je preslatka ali je uginula pre dva meseca, i ja to vece krenem do radnje i nadjem drugo mace sad je tu pored mene sedi na stolu i gledame misli u sebi " sta bre radis to ,jel ti vidis kolko je sati ajmo da spavamo" i sve je kool!!! Nadam se da vas nisam ugusila mojom kratkom pricom!!!( inace i s kucama je ista stvar samo ovde je tema mace)
Da potpuno si u pravu!!! To je prava steta, ponekad ne mugu da shvatim zasto su ljudi tako okrutni prema zivotinjama, mozda su verovatno krivi roditelji sto ih nisu ucili od malena da su zivotinje ponekad bolji prijatelji od ljudi , na cemu sam ja zahvalna mojoj mami, jer je uvek bila u pravu (drugarice i drugovi te iznevere kad tad ali te zivotinja nece i mozes joj verovati u potpunosti)!!!Guru 42:Ne, nisi nas ugušila, svojom pričom..
Šteta što nema više ljudi kao što si ti.. onda nebi bilio napuštenih životinja po ulicama.. a verovatno i manje napuštene dece..![]()
Pa evo sve se bojim da ga ne ureknem, ali ima vec par dana i nismo imali incidenata. Nadam se da ce potrajati!!! Mozda mu je konacno doslo u glavu da to ne treba raditi ko zna? Mada mace su tvrdoglave.... Vidjecemo optimista samGuru 42:Fleur!!
Kako napreduje tvoj mičak sa prevaspitavanjem??
Moram malo da te ispravim.. pravi drugovi i drugarice nikada te neće izneveriti, kao ni životinja, jer ona ne ume da glumi i da se folira...strager_in_the_night_girl:Da potpuno si u pravu!!! To je prava steta, ponekad ne mugu da shvatim zasto su ljudi tako okrutni prema zivotinjama, mozda su verovatno krivi roditelji sto ih nisu ucili od malena da su zivotinje ponekad bolji prijatelji od ljudi , na cemu sam ja zahvalna mojoj mami, jer je uvek bila u pravu (drugarice i drugovi te iznevere kad tad ali te zivotinja nece i mozes joj verovati u potpunosti)!!!

oremecaje u ponashanju ne mogu da izleche."
Moj ljubimac nije jos toliko uznapredovao ali iskreno se nadam da nikad nece. Izgleda da zaista ima puno ovakvih shashavih zivotinja kao nase. ____________________________________________________________________________________Bi2:Moj dosadašnji život bio je ispunjen mačkama. Poslednjih deset godina, mačorima. 5.januara mi je nastradao ljubimac i to mladi mačak. Htela sam da crknem. Sad mi je teško jer nemam nekog repatog u kući.Pre neki dan omacila se mojoj kumi mačka i oba mačeta je ostavila za mene.Jedva čekam kada ću ih doneti "kući".Prvi put ću imati čak dva repa u kući! Al će biti veselo. Mačke mene potpuno uzmu pod svoje! Sam pogled na mačku me umiri a da ne kažem kako se rasplinem kada dodje kod mene da se mazi! Mada imam u dvorištu i opasnog psa čuvara.
nebo_ch:____________________________________________________________________________________
... lepo, lepo,...
... samo , ... iskustvo mi govori da je velika razlika kad neko odluci da odgaja jedno mace i kad ima dva,... evo zasto,...
... jedno mlado mace (ili kuce) ima jedan poseban odnos prema svom odgaivacu, ... gleda ga sa posebnom paznjom, trazi ili prihvata igru, ... a kad su dva mladunca zajedno Ti ces biti samo donosilac hrane i iznenadices se koliko malo zelje imaju da sa tobom neki znacajniji odnos izgradjuju, ... urnebesno ce se jurcati po sobi, valjace se u klupku po podu, pentrace se po namestaju, a zavesa na prozoru ce biti zamena za drvo, ... dobro pazi da u zaru igre (jurnjave) neko od mladunaca ne skoci (ili oba,... jedno za drugim) kroz otvoren prozor ako stanujes u visespratnici, ...
... ipak,... bice puno zabave,... uzivaces u tim vratolomijama,... S R E C N O !!!