Zasto volim macke? Hmmmmmmmmmmm!!!! Zato sto sam bila maca u proslom zivotu , pretpostavljam!!! Zapravo ja vise volim mace nego ljude , jer maca iako me povredi boli samo par minuta a fffffffffnmderrrrrr ovo je moja maca napisala, a covek kada povredi boli ceo zivot ali nije samo to razlog razloga je mnogo!!! s0 9hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh opet maca!!! u zivotu sam imala preko 100 maci a imam samo 20 naravno ne sve od jednom, neke su bezale neke nazalost uginule , a vecinu sam udomljavala !!! Cak smo ja i keva osnovali drustvo za zastitu zivotinja!!! i tako ceo moj zivot sa mackama , nemogu da zamislim da zivim bez bar 2 mace u stanu (inace sad imam 5, a moja keva 6) iako smo rekle da vise necemo da ih kupimo sa ulice , ja sam u julu ispred zgrade nasla macu kojoj zadnji deo tela nije funkcionisao mukica moja , bila je preslatka ali je uginula pre dva meseca, i ja to vece krenem do radnje i nadjem drugo mace sad je tu pored mene sedi na stolu i gledame misli u sebi " sta bre radis to ,jel ti vidis kolko je sati ajmo da spavamo" i sve je kool!!! Nadam se da vas nisam ugusila mojom kratkom pricom!!!( inace i s kucama je ista stvar samo ovde je tema mace)