derek troter
Zainteresovan član
- Poruka
- 173
zna li neko ovo da mi objasni???
koja je ovo epizoda?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra fora je kad se Kasandra i Rodni posvadjaju(ne znam tacno koja je to epizoda),pa kad Rodni ulazi u garazu sa divnim crvenim porseom,a minut kasnije izlazi na nekom drndavom bajsu![]()

Dobra fora je kad se Kasandra i Rodni posvadjaju(ne znam tacno koja je to epizoda),pa kad Rodni ulazi u garazu sa divnim crvenim porseom,a minut kasnije izlazi na nekom drndavom bajsu![]()
Ovo stvarno nije zdravo sta su uradili !!!!!!!!!!
Mogu da dam glavu da ako 20 godina svakodnevno gledas istu epizodu --->>>i 21ve godine se garantovano upisavas od smeha...bas kao da prvi put gledas !!!
Ludjaci prelepi![]()

kada bi morali da izaberete najbolju epizodu koja bi to bila???
Tesko pitanje!
Ja se dvoumim izmedju one kad idu u Amsterdam sa dijamanatima i one kad Rodni osvoji nagradu za sliku za 15-ogodišnjake!!!![]()
nije lako izdvojiti neku i reći "ova je najbolja"... 

Najzad sam skupio sve epizode!!!
Nego, sta kazete kada bi morali da izaberete najbolju koja bi to bila???
Tesko pitanje!
Ja se dvoumim izmedju one kad idu u Amsterdam sa dijamanatima i one kad Rodni osvoji nagradu za sliku za 15-ogodišnjake!!!![]()

Vrh mi je i ona sa 12000 zlatnih lanaca sto su kupili od Arnija...
kad su se setili da nazovu telefonom kao redial, a Rodni pre toga zvao Kasandru...![]()
- budale neviđene

Jeeej
Ljudi procitah danas u novinama.Sprema se nastavak "Mucki" sa starom ekipomJeeej
![]()
E onda verujemDžon Saliven, legendarni tvorac još legendarnije serije, izjavio je britanskim tabloidima da priprema nove epizode "Mućki". Glumačka postava trebalo bi da ostane ista, ali više detalja o nastavcima autor nije hteo da da otkriva. Uloge Dereka Del Boja Trotera i njegovog brata Rodnija proslavile su britanske glumce ser Dejvida Džensona i Nikolasa Lindharsta, a ovaj sitkom danas ima kultni status među humorističkim serijama.
Izvor:"Kurir"
E onda verujem![]()
Има нас доста овде... ма ретко ко може да каже да серија није уопште смешна. 

.....i kad se zaželim blesavog humora i raspoloženja njih puštam da gledam kako moz to gledat...Ustvari imam ceo njihov komplet na originalima.....i kad se zaželim blesavog humora i raspoloženja njih puštam da gledam
![]()