Cartmanland
Poznat
- Poruka
- 8.032
Mucke su najbolja serija ikad.
valjda ce The Green Green Grass biti dobra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sada sam proverio tu veoma važnu informaciju:
Od sutra 27.08. na RTV Pink-u umesto Allo Allo ide najbolja serija svih vremena ONLY FOOLS AND HORSES
iiiiiiiiiidemo kraljevi![]()
![]()
![]()

Evo sada sam proverio tu veoma važnu informaciju:
Od sutra 27.08. na RTV Pink-u umesto Allo Allo ide najbolja serija svih vremena ONLY FOOLS AND HORSES
iiiiiiiiiidemo kraljevi![]()
![]()
![]()
Dobro da se neka televizija smilovala da ih ponovo pusti, PINK ih je vec pre i pustao, sad ce pored svih onih gluposti koje emituju napokon pustiti nesto dobro....
ONLY FOOLS AND HORSES
Samo znam da će mi na penkalo ići ono njihovo glupiranje sa odvratnim emisijama pre Mućki i da će ih puštati negde posle 1 posle ponoći...a i kasnije.
Da, bezveze je to sto nemaju odredjeno vreme, vec je termin kako pise, negde izmedju 23-1, pa kad bude....

Sve delimo bratski, 60-40. ;-)

Ko mu je kriv kada je čekao 13 godina kasnije da se rodi![]()

moja mama ima 7 sezona na cd-ovima odgledala sam prvu epizoda i ne svidja mi se,nije smesno![]()
???Mucke su najbolja serija ikad.
*ebi ga nemas smisla za humormoja mama ima 7 sezona na cd-ovima odgledala sam prvu epizoda i ne svidja mi se,nije smesno![]()
...kad dodjes iz grada oko 1 
*ebi ga nemas smisla za humor
predji na rejmonda...kad dodjes iz grada oko 1
![]()
pa rejmond je mnogo zanimljiviji od mucki
pa meni je zanimljiviji![]()
moja mama ima 7 sezona na cd-ovima odgledala sam prvu epizoda i ne svidja mi se,nije smesno![]()
...

pa rejmond je mnogo zanimljiviji od mucki

Predpostavljam da sinoć nije bilo Mućki zbog dana žalosti jer je Popovićeva cirkuska svinjarija završila negde oko ponoći.
...ja se ne sjecam kad sam zadnji put odgledao nesto drugo na tv-u osim utakmica