Ljubitelji "Mucki", javite se!

Jaoj,kad se setim one epizode,to mi je omiljena,kad je Rodni dobio nagradu za neki crtez,pa ide na putovanje,a Del Boj i Kasandra mu izigravaju roditelje...:hahaha::hahaha:

Extra je epizoda... kad Del očekuje da mu dođe riba, a i Albert isto... i Rodni proviri kroz špijunku i kaže "Alberte, stigla ti je riba" i onda Del pogleda i kaže Rodniju "Bezobrazniče jedan, to je moja riba" :rotf:

Meni je isto super epizoda kad Rodni treba da snimi film pa mu se Del i Miki Pirs mešaju u posao... :lol:

Ili ona kad unajme striptizetu preobučenu u policajku Albertu za rođendan, a kad kasnije Delu dođe u bar prava policajka on misli da to Albert hoće da mu se osveti... :mrgreen:

Super je i ona kad Del ubedi onog tipa da ima izvor vode na svom placu a to je u stvari bilo zakopano crevo... ili kad učestvuje u onom kvizu a Rodni i Kasandra se igraju gladijatora i policajke kod kuće... Ma skoro da nema epizode koja nije super, i one stare a i ove što su skoro snimane.

Čuo sam da su napravili spin-off serije po imenu The Green, Green Grass sa Bojsijem i Marlin... nadam se da će da dođe i do nas.

Extra je epizoda... kad Del očekuje da mu dođe riba, a i Albert isto... i Rodni proviri kroz špijunku i kaže "Alberte, stigla ti je riba" i onda Del pogleda i kaže Rodniju "Bezobrazniče jedan, to je moja riba" :rotf:

Meni je isto super epizoda kad Rodni treba da snimi film pa mu se Del i Miki Pirs mešaju u posao... :lol:

Ili ona kad unajme striptizetu preobučenu u policajku Albertu za rođendan, a kad kasnije Delu dođe u bar prava policajka on misli da to Albert hoće da mu se osveti... :mrgreen:

Super je i ona kad Del ubedi onog tipa da ima izvor vode na svom placu a to je u stvari bilo zakopano crevo... ili kad učestvuje u onom kvizu a Rodni i Kasandra se igraju gladijatora i policajke kod kuće... Ma skoro da nema epizode koja nije super, i one stare a i ove što su skoro snimane.

Čuo sam da su napravili spin-off serije po imenu The Green, Green Grass sa Bojsijem i Marlin... nadam se da će da dođe i do nas.
A ta striptizeta je inace bila Rakel... to je ona epizoda kad su se upoznali. U Muckama su uvek umeli lepo da iskombinuju sve te urnebesno smesne momente sa ozbiljnijim dramskim situacijama... ne znam mnogo humoristickih serija koje su to tako dobro radile... mozda jedino Frasier. U stvari, na neki nacin te dve serije imaju dosta zajednickog: obe se vrte oko dva brata sa cudnim akcentima i starijeg clana njihove porodice. :lol: :P

Moram da stavim svoj 2.000 post na mojoj najomiljenijoj i najveselijoj temi.
ONLY FOOLS AND HORSES FOREVER a i duže :super:
:cmok: - ovaj smajli me podseća na Rodnija i Kasandru i kada je hteo u automobilu da joj krne žvaku a ona ladna k'o pivo kod Majka u Nags Head

Hiljaditi post... :orkestar: :vatromet:

Hteo sam da hiljaditi post bude na temi o mojoj omiljenoj seriji. Pozdrav svim ljubiteljima Mućki! :bye:

Pozdrav i tebi :bye:
Evo samo da ti pokažem da nisi jedini koji svoje jubilarne postove obeležava ovde.

Pozdrav svim ljubiteljima ove predivne serije,e sad mozda neki ne znaju ali na ovom podforumu je organizovan turnir likova serije,i nas voljeni Del Boy je u polufinalu i potrebna mu je nasa pomoc da bi usao u finale,svi koji vole ovu seriju a samim tim i Del Boya pozvani su da mu pomognu.Hvala unapred svima.

Pozdrav svima!
Imam 3 pitanja, i bio bih zahvalan za odgovore....

Prvo, koja je poslednja snimljena epizoda mucki?

Drugo, da li ima negde jos da se kupe dvd-ovi mucki, jedno vreme su izlazili svake 2 nedelje? Izgleda da su prestali da ih prave...:(

I trece, gde mogu da skinem muziku iz serije(uvodna spica npr)i?

Pozdrav svima!
Imam 3 pitanja, i bio bih zahvalan za odgovore....

Prvo, koja je poslednja snimljena epizoda mucki?

Drugo, da li ima negde jos da se kupe dvd-ovi mucki, jedno vreme su izlazili svake 2 nedelje? Izgleda da su prestali da ih prave...:(

I trece, gde mogu da skinem muziku iz serije(uvodna spica npr)i?

= Zadnja - Sleepless In Peckham...decembar 2003. =
= Ja ih imam komplet originala...potrazi kod ulicnih prodavaca (recimo,ako si iz Bgd-a,Knez Mihajlova ulica) =
= Da imam brzi internet,poslo bih ali nacice se sigurno vec neko ko ce ti ovde dati da skines sve od njih =

puno hvala! jos samo jedno-da li neko zna kako se zove ona epizoda gde Rodni udara onog lika Kasandrinog kolegu, Stivena ??

Epizoda se zove "The Jolly Boys Outing",bas sam je skoro opet gledaoz:mrgreen: To je ona epizoda kad idu na ekskurziju,pa im eksplodira busz:lol: Posle su Rodni,Del i Albert nocili kod one babe u Vila Bella(koja lici vise na kucu porodice Adams).

Dobra fora je kad se Kasandra i Rodni posvadjaju(ne znam tacno koja je to epizoda),pa kad Rodni ulazi u garazu sa divnim crvenim porseom,a minut kasnije izlazi na nekom drndavom bajsuz:mrgreen:

Back