Ljubitelji "Mucki", javite se!

Dobra fora je kad se Kasandra i Rodni posvadjaju(ne znam tacno koja je to epizoda),pa kad Rodni ulazi u garazu sa divnim crvenim porseom,a minut kasnije izlazi na nekom drndavom bajsuz:mrgreen:

To je epizoda "Rodney Come Home", ali Rodni ne vozi nikakav auto kad uđe u garažu, uđe pešice... a izađe na bajsu...

...a kasnije tokom epizode neko mu ga je ukrao :hahaha:

''Mama se bas ispricala na samrti.''''Oj oj oj,pazi sta pricas Rodni!'' ''Za svaku situaciju,mama ima odgovor.Kad je trebalo da se ide po ribu,rekao si da je mama rekla ''Salji Rodnija po ribu!'' Del boy je ZAAAAAAAKON... KO RESKIRA,PROFITIRA. lol

Poslednja izmena:
Ovo stvarno nije zdravo sta su uradili !!!!!!!!!!
Mogu da dam glavu da ako 20 godina svakodnevno gledas istu epizodu --->>>i 21ve godine se garantovano upisavas od smeha...bas kao da prvi put gledas !!!
Ludjaci prelepi :D

Taj rad.Ja sam vrsio experiment, dva meseca sam samo gledao Mucke.Epizode sam birao onako nasumicno i jedno je sigurno...Mucke ne mogu da smore!
A tebi Kejti svaka cast za avatar;)

Evo, i svoj 4500. post pišem na ovoj temi, ali ovog puta nisam tako ciljao, poklopilo se... :cool:

kada bi morali da izaberete najbolju epizodu koja bi to bila???
Tesko pitanje!
Ja se dvoumim izmedju one kad idu u Amsterdam sa dijamanatima i one kad Rodni osvoji nagradu za sliku za 15-ogodišnjake!!! :)

Između te dve ja bih definitivno odabrao ovu drugu... :D

Najbolja... uh, stvarno jeste teško pitanje... :think: nije lako izdvojiti neku i reći "ova je najbolja"... :rtfm:

Iz onog prvog perioda, sa dedom: recimo, ona kad idu na pecanje u područje gde se skriva ubica sekirom... ta epizoda je odlična, samo da je kraj bio malo bolji...

Iz drugog, najvećeg perioda, otkad je došao stric Albert pa sve do one kad su se obogatili: ta kad Rodni osvoji putovanje na Majorku je super... ili recimo ona kad Albert upadne u podrum "Ragine glave"... kad na kraju počnu da ga guraju kući u invalidskim kolicima, pa Del odjednom stane i kaže "A što ja tebe guram?!? Možeš ti da hodaš, lenjivče matori!!!" :hahaha:

Od tih sa Albertom (to je ipak najduži period) izdvojio bih i onu kad Rodni svira kao bubnjar u bendu... ta mi je isto extra... :D Ma ima ih puno...

A od ovih poslednjih, snimljenih posle Albertove smrti: najbolja mi je kad Del učestvuje u kvizu "Goldrush", a Rodni i Kasandra se oblače kao gladijator i policajka... :lol:

Najzad sam skupio sve epizode!!! :)
Nego, sta kazete kada bi morali da izaberete najbolju koja bi to bila???
Tesko pitanje!
Ja se dvoumim izmedju one kad idu u Amsterdam sa dijamanatima i one kad Rodni osvoji nagradu za sliku za 15-ogodišnjake!!! :)

Za mene ne postoji najbolja epizoda.
Nekako sve isto volim,kao sto ljudi vole svoju decu:D
U podrum je trebao da upadne deka Troter(Lenard Pirs) ali je nazalost preminuo.

Vrh mi je i ona sa 12000 zlatnih lanaca sto su kupili od Arnija...
kad su se setili da nazovu telefonom kao redial, a Rodni pre toga zvao Kasandru...:hahaha:

Kad vidim tvoj avatar,pomislim da sam to ja jer sam ga imao do pre godinu dana :D
Nema epizode koje bih izdvojio ali zato ima urnebesnih scena od kojih mi se džigerica odvaja od duše kad počnem da se smejem.
Koliko sam primetio ljudima je izgleda najupečatljivija ova scena:

:rotf: :rotf: :rotf: - budale neviđene :hahaha: :rotf:

ma ne postoji smajli za njih kojim može da opiše njihova komika.

Džon Saliven, legendarni tvorac još legendarnije serije, izjavio je britanskim tabloidima da priprema nove epizode "Mućki". Glumačka postava trebalo bi da ostane ista, ali više detalja o nastavcima autor nije hteo da da otkriva. Uloge Dereka Del Boja Trotera i njegovog brata Rodnija proslavile su britanske glumce ser Dejvida Džensona i Nikolasa Lindharsta, a ovaj sitkom danas ima kultni status među humorističkim serijama.

Izvor:"Kurir"

Džon Saliven, legendarni tvorac još legendarnije serije, izjavio je britanskim tabloidima da priprema nove epizode "Mućki". Glumačka postava trebalo bi da ostane ista, ali više detalja o nastavcima autor nije hteo da da otkriva. Uloge Dereka Del Boja Trotera i njegovog brata Rodnija proslavile su britanske glumce ser Dejvida Džensona i Nikolasa Lindharsta, a ovaj sitkom danas ima kultni status među humorističkim serijama.

Izvor:"Kurir"
E onda verujem :roll:

Nastavak "Mućki" - ko je otac Troterovih?

Hit serija "Mućke" dobiće nastavak, koji će se baviti životnom pričom oca braće Troter.

Kanal BBC priprema seriju o Frediju Robdalu, prevarantu koji je ostavio majku Del Boja i Rodnija Trotera u Pekamu.

"Šuška" se da će najstarijeg Trotera igrati upravo glumac koji je tumačio ulogu Rodnija, Nikolas Lindherst. Ser Dejvid Džejson, koji je od sebe napravio ikonu igrajući preduzimljivog Del Boja, neće se pojavljivati u seriji.

Fredi "Žaba" Robdal nikada se zapravo nije pojavio u seriji.

"Nikolas je veoma zainteresovan za glavnu ulogu, i uveliko radimo na scenariju", rekao je autor serije Džon Salivan.

"Mućke" je publika prvi put videla 1981. godine, a snimanje je okončano 1996. godine, kada su se braća Troter konačno obogatila. Snimljeno je i više božićnih specijala, a likovi Bojsija i Marlin dobili su "svoju" seriju o životu na farmi nazvanu "Green green grass".

O popularnosti braće Troter govori i činjenica da je kraljica Elizabeta II, tokom ceremonije proglašavanja Džejsona Dejvida za viteza, priznala da obožava "Mućke".

(MONDO)

Back