Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Ceo sat kasne 
"Mućke za Majami"...Krštenje Demijana.

"Mućke za Majami"...Krštenje Demijana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bila repriza do sada? Ja sam noćas gledala i plakala od smeha
Meni je ipak najsmešnije bilo kad Rodni zgrabi mafijaškog bosa misleći da je Del i počne da se svađa s njim...![]()
Da, i to ne samo u ovoj epizodi nego u više njih.
Primetio sam da je tokom serije bilo više aluzija na to da je Marlin bila sa mnogim momcima, čak i nakon što se udala za Bojsija ("Svi momci znaju Marlin", reče Del jednom) ali serija se nikad niej detaljnije bavila time. Jer kad god bi neko napravio neku takvu aluziju, uvek se sve završi time što Bojsi pogleda u tom pravcu i složi onu njegovu namrštenu facu, i već u sledećoj sceni pređu na nešto drugo.
i del bojevo ljubakanje s marlin, bez blama, na bojsijeve oci je vrh isto
Noćas je bila "Pekamska voda"
ODGLEDALA!!!
Kad se Del pojavio u ronilackom odelu, srusila sam se sa stolice...
Kad je zeznuo Denzila za pare, srusila sam se sa stolice...
Kad su Trigeru i Denzilu svetlele ruke, srusila sam se sa stolice...
I tako dalje! (Malo preterivanja nije na odmet, ali sam se odvalila od smeha!)
-A ne, ja vise ne cistim ulice... (Triger)
-Nego?
-Ja sam sada higijenicar covekove okoline.
-A sta radis?
-Cistim ulice...
Kaze da je unapredjen!!! A ono u buretu je ZUTO!!!![]()
A kada je Triger dobio medalju od grada za 20 godina uspešnog rada čišćenja i kada je Delboy-u i Rodney-u objasnio da je sve to uspeo sa tom metlom koju trenutno drži.
Del kaže da je nemoguće da sa jednom metlom može 20 godina da čisti,valjda bi se sva ofucala,nemoguće.Triger mu odgovara da jeste to ta ista metla od pre 20 godina ali da je u međuvremenu par puta menjao metlice i drške
what a plonker![]()
Upravo sam odgledala onu kad je Del vadio zub i upoznao ženu što radi na prijemnom kod zubara...
Kad počne da se svađa s njom a baš u tom trenutku Triger prilazi pultu i stavlja svoj karton. I žena pita Dela "Šta je s tobom, moronu?" a Triger kaže: "Dve plombe."
![]()