DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledal 2 puta!!! Oko 11 i oko pola 8...
-Ako bude zensko, zvace se Sigurni, po Sigurni Viver...
-A ako bude musko?
-Ako bude musko zvace se Rodni...
-A po kome, Dejv?![]()
- Del, jel su rekli nesto za pol (sex)
-Rodni, treba da dane malo dusom!
A Rodnijeva faca je najzesca !!!
![]()
Ja gledam..akcija "dijamanti"
Abdul se naleteo više nego vrapci![]()
AJAKS !
Severno more ima više struje od razvodne kutije
Znači, neverovatni su. I ko neće da se smeje mora kad ih gleda![]()
U isto vreme smo pisale...
Od Denzila sam mislila da cu da se ukocim, koliko sam se smejala!!!
I sad na kraju, Da li ti ja licim na nekog naivka?!![]()
Jao, kakva epizoda! Rodni je zenta!!!
Ova je bas dugo trajala, ne? Duze nego obicno.
Bas bih volela da daju redom, a ne ovako...![]()
E, Del je jedan jedini!!! A Rodni nije mogao da veruje da ce stric da ih preveze!!! Kaze, svako plovilo na kojem je Albert bio, je potonulo!!!i 'ladno čovek baci 15 hiljada funti kroz prozor...
e, a pazi Denzila...zaista je delovalo kao da mu se prividja Del...a ona poza na jarbolu je za umreti..koji bolid
ako budem na'vatala večeras opet je gledam.![]()
a pazi kad sam zaboravila na nju..
Nemam pojma da li je duže trajala jer je meni svaka kratkaJel', a šta kažeš kad su bežali od pandura a nisu ih jurili !
nee, ja sam htela da padnem sa stolice kad su videli da panduri jure onog lika a ne njih..za mal Albert da rikne od trčanja.
Hoću u AmsterdamSi videla kako su lepi oni kanali i mostići za šetnju..ja se razbolela
![]()
Budi realnaU svakoj epizodi Del barem ismeje Rodnija ako ga stigne da ga ne ukopa.
Ovo jeste komedija od serije a ni malo nije naivna. Kad pogledaš šta su sve pretrpeli kao porodica koje muke i bedu preturili preko glave i ipak ostali zajedno.
A sta sam ja to napisala a da se ne slaze sa ovim tvojim postom? Ismeje ga, pa sta, kad je ovaj tupan, ali mu cuva ledja uvek!!! I dobio je batine ne bi li njemu dao kaparu za stan! I dobio je batine umesto Rodnija od onog sto je iz zatvora izasao, a mu Rodni bio sa zenom. Zezne ga cesto, ali su braca, i uvek se drze zajedno protiv drugih. A Rodni nekad pretera. (Ne kazem da Del ne pretera, pozoriste npr.)
Jadničak, nemoj tako.![]()