Ljubitelji "Mucki", javite se!

A Del kaze da su labudovi VELIKE BELE PATKE!!! :cepanje:

Gledala sam i ja danas... Ludnica!!!
Pa video si je na pijaci?! Ne, nisam...

Jako sam se smejala kad su Del, Rakel i Demijan prolazili kroz guzvu!!! Kaze onaj policajac iz konjice : Ljudi, Del Boj!!! I svi se sklanjaju... :D

Ili ono : Doveli su konje !!! A sad je i policija otisla po svoje konje... :zcepanje:

A kada je Triger dobio medalju od grada za 20 godina uspešnog rada čišćenja i kada je Delboy-u i Rodney-u objasnio da je sve to uspeo sa tom metlom koju trenutno drži.
Del kaže da je nemoguće da sa jednom metlom može 20 godina da čisti,valjda bi se sva ofucala,nemoguće.Triger mu odgovara da jeste to ta ista metla od pre 20 godina ali da je u međuvremenu par puta menjao metlice i drške :rotf::rotf::rotf:
what a plonker :dash::dash::dash:

:zcepanje:
Strasno, svaka epizoda sve bolja!!! Koliko god da gledam!!!

what a plonker:D

Ne, ne zna se koja je bolja epizoda ili koji je bolji muški lik. Sada tek kontam da su glumci - muškarci u ovoj seriji bili za koplje bolji od glumica. One, onako...Gde samo nadjoše onako ružnu i smotanu Kasandru..:lol: Rakel, ajd, može da prodje. ali glumac je svaki sjajan...Čak Boycie.sa sve ovom konjskom glavom i odvratnim smehom, pa se car u seriji :D

boycie_id.gif

Poslednja izmena:
what a plonker:D

Ne, ne zna se koja je bolja epizoda ili koji je bolji muški lik. Sada tek kontam da su glumci - muškarci u ovoj seriji bili za koplje bolji od glumica. One, onako...Gde samo nadjoše onako ružnu i smotanu Kasandru..:lol: Rakel, ajd, može da prodje. ali glumac je svaki sjajan...Čak Boycie.sa sve ovom konjskom glavom i odvratnim smehom, pa se car u seriji :D

boycie_id.gif

Pa to stoji u svakom slucaju! Muski likovi su zanimljiviji. Mada, realno, morali su u nekom trenutku serije da ozene Dela i Rodnija, a meni su Kasandra i Rakel savrsene! Kasandra tako zigiljava kao Rodni, smotana kao on, ma savrsen par! A rakel i Del su mi bas slatki, onako, lep srednjovecan par! Inace, moja mama kad god vidi Kasandru se zgrozi, ruzna joj je, ali jako su joj smesni ona i Rodni. Sve u svemu, smesni su, vole se i zanimljivo ih je gledati dok se svadjaju! :D A Marlin je likusa takodje, a drugih vecih zenskih likova ni nema... :) Ma svi su savrseni, nikog ne bih menjala!:)
(Ja oduzila...)

-Lovely Jubbly
-Cushty:zcepanje:
-Rodney, you plonker
-This time next year we'll be millionaires!
Del-ovi slengovi:

Au revoir...kada se pozdravlja na početku
Bonjour...kada se pozdravlja na kraju
Mange tout...ovaj mi je najomiljeniji
Mon dieu!...posle ovog uvek sledi - what a plonker
Creme de la menthe...iliti - unikat :hahaha:

...i kao što je Rodney jednom prilikom rekao Delboy-u : "Taj francuski što izgovaraš,to si naučio kada si čitao uputstva iz Citroena" :rotf:

• Podržavam
Reactions: DD
Del-ovi slengovi:

...i kao što je Rodney jednom prilikom rekao Delboy-u : "Taj francuski što izgovaraš,to si naučio kada si čitao uputstva iz Citroena" :rotf:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: Čula sam to.:zcepanje:...Obožavam ih do imbecilnosti..:lol: A šta mu znači to mange tout zna li ko? :lol:

Del-ovi slengovi:

Eee, ima ih još, aj ispiši ako te ne mrzi..:cmok2:

je li ko gledao pilot rock & chips?
Tells the story of Del Boy's youth, growing up in Peckham in the 1960's.
http://www.imdb.com/title/tt1553620/
Nicholas Lyndhurst jedini igra od ekipe,i to Freddie 'The Frog' Robdal-a...skinuo sam to,ali se nesto ne mogu nakanit da gledam...

Ja, samo par minuta. Ne deluje mi smešno. Doduše, ne znam da li je zamišljena serija kao komedija.

Back