Ljubitelji "Mucki", javite se!

[/B]
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: Čula sam to.:zcepanje:...Obožavam ih do imbecilnosti..:lol: A šta mu znači to mange tout zna li ko? :lol:

Fazon je što kada tu reč izgovori nema veze sa trenutnom situacijom...recimo:kada vidi dobru ribu,hvali dobar auto,hvali svoju robu koju nećete nigde naći...a ima i situacije kada baš potrefi: proba dobro vino ili dobru klopu.

Koliko vidim,pink ostaje pink,da li to bio family,film,extra ili ne znam ni ja kakav...oni nemaju sluha za legendarnu seriju i bolje bi im bilo da se bave onim zašta su stručni - grand show i latino serije...tu neće da omaknu nijednu epizodu.
Verovatno da su ovi samo prekopirali ono šta je ovaj redovan pink radio pre 7-8 meseci kad je nama isto to radio sa redosledom serija: počnu sa jednom sezonom pa nastave sa četvrtom,Rakel se pojavljuje niotkud,deda nestaje i pojavljuje se stric a da u međuvremenu nema dekine sahrane i sličnih situacija.
Evo vam linka gde možete ogledati komplet serija...ako imate neki dobar program za skidanje probajte da skinete serije...ja ih nisam skidao:

http://tv.blinkx.com/show/only-fools-and-horses/h9Qm9bttt0OrMjc_#s6e7

Koliko vidim,pink ostaje pink,da li to bio family,film,extra ili ne znam ni ja kakav...oni nemaju sluha za legendarnu seriju i bolje bi im bilo da se bave onim zašta su stručni - grand show i latino serije...tu neće da omaknu nijednu epizodu.
Verovatno da su ovi samo prekopirali ono šta je ovaj redovan pink radio pre 7-8 meseci kad je nama isto to radio sa redosledom serija: počnu sa jednom sezonom pa nastave sa četvrtom,Rakel se pojavljuje niotkud,deda nestaje i pojavljuje se stric a da u međuvremenu nema dekine sahrane i sličnih situacija.
Evo vam linka gde možete ogledati komplet serija...ako imate neki dobar program za skidanje probajte da skinete serije...ja ih nisam skidao:

http://tv.blinkx.com/show/only-fools-and-horses/h9Qm9bttt0OrMjc_#s6e7

Hvala ti za link.

Čula sam od nekog da je ovaj family navodno, satelitski...msm, po meni je to još gore.

Taman sam se uhodala u neku "satnicu" 4h noću, po podne i uveče oko 19.30.h..oni bez ijedne reči promene programsku šemu, ako je imaju uopšte. Sad je noćna oko 2h, pa valjda oko 11h i uveče.

E,da, jedne večeri daju epizodu sa porodjajem a u sledećoj se tek upoznaju..:zcepanje:

Noćas bi valjda trebala biti ona epizoda sa aukcijom i satom.
To moram gledati i sad, ujutru i opet sutra uveče...:D

odgledah danas pilot rock & chips... odusevljen sam... :worth: nemam rijeci...
Da ti verujem :think: Kaži, jel i to komeNdija ili ?

To je neka kombinacija drame i komedije. Nema pozadinskog smeha, ali ima fazona karakterističnih za originalnu seriju. I dok se nekima dopala, nekima nije (meni je isto bila OK). Najbolje da sama pogledaš i oceniš je. Meni je najviše smetalo što glumci ne liče previše na tinejdžerske verzije onih koje predstavljaju pa nekako nemaš utisak da su to iste osobe. Denzil, recimo, otprilike izgleda i zvuči kao što bi trebalo, ali ne i Del boj. Utisak da je u pitanju neka druga osoba je toliki da prosto nisam mogao da zamislim da to treba da bude Dejvid Džejson iz mlađih dana.

Iako je ovo najavljivano kao pilot epizoda (i zaista, kraj je ostavio dosta prostora za dalji razvoj priče), nisam uspeo da iskopam nikakav podatak o nekom daljem snimanju i novim epizodama. Valjda će ih biti. :neutral:

Uh i ja sam to primetila, taman kad se obradovah da po ko zna koji put mogu da odgledam te simpatične ludake, kad ono, vidi vraga, sve nešto s'mene pa na uštap što bi rekla jedna baba :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Uh i ja sam to primetila, taman kad se obradovah da po ko zna koji put mogu da odgledam te simpatične ludake, kad ono, vidi vraga, sve nešto s'mene pa na uštap što bi rekla jedna baba :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

To i ja isto znam da kažem :zcepanje:

Ma, za to su specijalizovani..:rumenko:

Da ti verujem :think: Kaži, jel i to komeNdija ili ?
vidji...ne vjeruj nikom nikad u vezi bilo cega-vidji potpis :p...skini,pogledaj,pa donesi sud...
meni je bas lijepo legla ova prva ep.nekako su me sibale emocije dok sam gledao,prosto mi je maestralno odradjeno sve to.i sto se mene tice ne trebaju nastavljat jer se bojim da ce upropastit fenomenalan utisak koji sam stekao gledajuci prvu ep.dakle:
skini & pogledaj & make a post here ;)

Tuzna epizoda, to sa bebom... Ali i od nje su napravili na pravim mestima sprdacinu, tako da... :super:
Meni se plakalo kad je Triger Rodniju pokazivao foru sa okretanjem ruku. I Majk sa elektricnim skidacem farbe!! :cepanje:
TRIGER JE BIO DJAK GENERACIJE!!! A nije znao da cita, pa je udario glavu!!! :zcepanje:

Serija je maestralnaaaaa...Ja sam se pokidala k'o blesava Delovim zelenim ogrtačem, knjigom o savremenom muškarcu, telefonskim razgovorom sa Rodnijem....Pisca scenarija treba Kraljica da odlikuje ordenom i on da postane neki "ser" ..

Lično sam oduševljena kako je vodio priču i likove kroz celu ogromnu seriju. Umesto nas trebao je Pavić ovo da gleda i da se uči poslu.:wink:. U istoj epizodi od Dela pravi idiota koji nagovara Rodnija da nosi ono čudo na glavi od jahaće kacige sa Rakelinom maramom, da bi posle nekoliko trenutaka taj isti čudovišni, monstruozni Del, koji samo misli na lovu, plakao zbog Kasandre i gubitka bebe.

Oduševio mi kako je onako sa puno prakse skoro leteo kroz hodnik bolnice, traži on mantil..oblači se, juri u sobu kod Kasandre...jest on pun sebe, mora on svuda da gurne nos, al ipak more emocija je provalilo iz tog čudnog čoveka.

Tuzna epizoda, to sa bebom... Ali i od nje su napravili na pravim mestima sprdacinu, tako da... :super:
Meni se plakalo kad je Triger Rodniju pokazivao foru sa okretanjem ruku. I Majk sa elektricnim skidacem farbe!! :cepanje:
TRIGER JE BIO DJAK GENERACIJE!!! A nije znao da cita, pa je udario glavu!!! :zcepanje:

aj što mu je pokazao foru sa okretanjem ruku, nego kad mu je uvalio petaka, ja sam odlepila...:rotf:

• Podržavam
Reactions: DD
A na početku, kad se Rakel pojavi u krznenom kaputu i pita ih šta misle:

Kasandra: Rodni i ja se protivimo trgovini krznom.
Rodni: Hoće da kaže da krzno lepše izgleda na životinji. Šta god to značilo. :roll:
Albert: Baš lepo! Del kupi Rakel kaput, a vi je napadate.
Rodni. Del ju je kupio? Izvini, Rakel, mislio sam da je prava. :hahaha1:

• Podržavam
Reactions: DD
A na početku, kad se Rakel pojavi u krznenom kaputu i pita ih šta misle:

Kasandra: Rodni i ja se protivimo trgovini krznom.
Rodni: Hoće da kaže da krzno lepše izgleda na životinji. Šta god to značilo. :roll:
Albert: Baš lepo! Del kupi Rakel kaput, a vi je napadate.
Rodni. Del ju je kupio? Izvini, Rakel, mislio sam da je prava.
:hahaha1:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

A, kako je ono Del rekao Rakel, da može i ona da glumi kad je ona ružna glumica, ružna k'o gabor, glumila u nekom filmu ! :zcepanje: Čak je Albert ukapirao šta je Del rekao, samo on nije..:lol:

Evo opet zezaju sa noćnom epizodom..nema je u 2h, znači tek u 4h.:evil:

Čeka se naravno. Ova epizoda zaslužuje da se više puta odgleda.

Koliko god sam se smejala toliko sam se na kraju i rastužila.. al baš rastužila. I meni je bilo žao njihovog stana, jedan veliki deo njihovog života odlazi u nepovrat...silne uspomene.. Nisam mogla duuugo da zaspim.

Mada mi je bilo izuzetno drago kad se onaj Boyciev jareći osmeh zaledio videvši cifru za sat.
A kad je onako teška sreca krenuo da im aplaudira kad su ušli u Raginu glavu...Baš se videlo kolika je džudža od čoveka, ljubomoran što su ga prepišali po bogatstvu..:rumenko:

Back