Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Jao, ono kad su polako shvatali sta je Albert pod sokom od jabuke mislio... Ja sam plakala, ali bukvalno!![]()
What a plonker !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, ono kad su polako shvatali sta je Albert pod sokom od jabuke mislio... Ja sam plakala, ali bukvalno!![]()
[/B]
Čula sam to.
...Obožavam ih do imbecilnosti..
A šta mu znači to mange tout zna li ko?
![]()
"Jedite svi".
odgledah danas pilot rock & chips... odusevljen sam...nemam rijeci...
Koliko vidim,pink ostaje pink,da li to bio family,film,extra ili ne znam ni ja kakav...oni nemaju sluha za legendarnu seriju i bolje bi im bilo da se bave onim zašta su stručni - grand show i latino serije...tu neće da omaknu nijednu epizodu.
Verovatno da su ovi samo prekopirali ono šta je ovaj redovan pink radio pre 7-8 meseci kad je nama isto to radio sa redosledom serija: počnu sa jednom sezonom pa nastave sa četvrtom,Rakel se pojavljuje niotkud,deda nestaje i pojavljuje se stric a da u međuvremenu nema dekine sahrane i sličnih situacija.
Evo vam linka gde možete ogledati komplet serija...ako imate neki dobar program za skidanje probajte da skinete serije...ja ih nisam skidao:
http://tv.blinkx.com/show/only-fools-and-horses/h9Qm9bttt0OrMjc_#s6e7
Da ti verujemodgledah danas pilot rock & chips... odusevljen sam...nemam rijeci...
Kaži, jel i to komeNdija ili ?
Koliko vidim,pink ostaje pink,da li to bio family,film,extra ili ne znam ni ja kakav...oni nemaju sluha za legendarnu seriju i bolje bi im bilo da se bave onim zašta su stručni - grand show i latino serije...tu neće da omaknu nijednu epizodu.
Verovatno da su ovi samo prekopirali ono šta je ovaj redovan pink radio pre 7-8 meseci kad je nama isto to radio sa redosledom serija: počnu sa jednom sezonom pa nastave sa četvrtom,Rakel se pojavljuje niotkud,deda nestaje i pojavljuje se stric a da u međuvremenu nema dekine sahrane i sličnih situacija.
Uh i ja sam to primetila, taman kad se obradovah da po ko zna koji put mogu da odgledam te simpatične ludake, kad ono, vidi vraga, sve nešto s'mene pa na uštap što bi rekla jedna baba![]()
Uh i ja sam to primetila, taman kad se obradovah da po ko zna koji put mogu da odgledam te simpatične ludake, kad ono, vidi vraga, sve nešto s'mene pa na uštap što bi rekla jedna baba![]()
To i ja isto znam da kažem
Ma, za to su specijalizovani..![]()
vidji...ne vjeruj nikom nikad u vezi bilo cega-vidji potpisDa ti verujemKaži, jel i to komeNdija ili ?
Tuzna epizoda, to sa bebom... Ali i od nje su napravili na pravim mestima sprdacinu, tako da...
Meni se plakalo kad je Triger Rodniju pokazivao foru sa okretanjem ruku. I Majk sa elektricnim skidacem farbe!!![]()
TRIGER JE BIO DJAK GENERACIJE!!! A nije znao da cita, pa je udario glavu!!!![]()
A na početku, kad se Rakel pojavi u krznenom kaputu i pita ih šta misle:
Kasandra: Rodni i ja se protivimo trgovini krznom.
Rodni: Hoće da kaže da krzno lepše izgleda na životinji. Šta god to značilo.
Albert: Baš lepo! Del kupi Rakel kaput, a vi je napadate.
Rodni. Del ju je kupio? Izvini, Rakel, mislio sam da je prava.![]()