AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
Nije to zelela istaci.da li ti na svoju decu gledaš kao da su krompiri?
ne?
kako onda tudja deca mogu da budu krompiri?
Ajmo polako.
Sigurno nije zela tako se namestilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to zelela istaci.da li ti na svoju decu gledaš kao da su krompiri?
ne?
kako onda tudja deca mogu da budu krompiri?
sa svojom decom nikada ne možeš imati završene odnose!Ne, već ne treba podgrejavati stare završene odnose.
Ne mesajte me sa ikim vise.Stari vic.
Nego, jesi li ti onaj William F. Buckley sto je pre par godina ovde pisao?
ja baš volim da podgrijavamNe, već ne treba podgrejavati stare završene odnose.
Kakav kralj.Poznaniku, bivsa, uputila pitanje, da li razmislja o tome da opet budu zajedno. Kako kaze, on je njoj odgovorio da ne razmislja o tome jer on ne zeli da bude sa zenom koja je vec bila udata i koja ima dece. Kako dalje govori, poznanik, tada ga je ona podsetila na to, da je bila udata za njega i da su ta deca njegova. Kako on kaze, odgovorio je da to ne menja nista i da je princip princip.
Da li i sta ga posavetovati, sta mislite?
Dvostruki aršini I licemerje;Poznaniku, bivsa, uputila pitanje, da li razmislja o tome da opet budu zajedno. Kako kaze, on je njoj odgovorio da ne razmislja o tome jer on ne zeli da bude sa zenom koja je vec bila udata i koja ima dece. Kako dalje govori, poznanik, tada ga je ona podsetila na to, da je bila udata za njega i da su ta deca njegova. Kako on kaze, odgovorio je da to ne menja nista i da je princip princip.
Da li i sta ga posavetovati, sta mislite?
Ne znam malo je i saljiva objava. Mislim poznato je da je sala poznata, nekima, prouzrokovala je razlicite reakcije. Zasto negativan kontekts ne znam.Dvostruki aršini I licemerje;
Dok kriviš i negiraš drugog, dok si isto i sam?
Ne shvataju svi šalu na isti način?Ne znam malo je i saljiva objava. Mislim poznato je da je sala poznata, nekima, prouzrokovala je razlicite reakcije. Zasto negativan kontekts ne znam.
Tanatos!
Pljucnimo na drugog, iz principa.
Iako smo isti - nek na njegova leđa padne krivica.
Tacno je da nemamo svi isto sagledavanje na neku stvar.Ne shvataju svi šalu na isti način?
Naročito oni koji su optuženi za nešto, za nešto što je zajednička osobina?
Princip koji nekoga isključuje, dok smo i mi isti?
Ja ne volim licemerje. Kao ni kada neko nekoga kinji: da je loš, van lige - a i sam je isto.
Upucujete meni licno misao?Neka drugi bude optužen za naše grehe.
Bitno je da smo rečiti, ili da imamo za reči tog advokata...
Svako odgovara lično, kako sam sve postavljeno sagledao.Tacno je da nemamo svi isto sagledavanje na neku stvar.
Ako je vama tema izazvala osecaj "licemerstva", "kinjenja", "pljuckanja", ne znam, nije trebalo jer takva namera ne postoji.
Na forumu smo i licno moja shvatanja firuma nisu tako ozbiljna ali nisu ni usmerena na ponizavanje.
Da li zaista treba forum bas toliko shvatati ozbiljno?
Poentiraj? Smara prica.Svako odgovara lično, kako sam sve postavljeno sagledao.
Na forumu su shvatanja i iskustva svih, a ne samo tvoja.
Svako vidi za sebe.
Ne bih.Poentiraj? Smara prica.