sta je ljubav,kako je ljubav i kakav ljubav?
odmah odgovorite i cekam odgovor......
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha! Mala zabludjena... :wink:Samantha Jouns:Jaoooo mani se patetike molim te, ....Nema ljubavi LJUBAV JE NOVAC
Jel'?Samantha Jouns:Jaoooo mani se patetike molim te, ....Nema ljubavi LJUBAV JE NOVAC
Lexa:Jel'?
Ja sam mislila da je vreme novac, ali šta da radim. Svašta se ovde može pročitati...
BorisOff:sta je ljubav,kako je ljubav i kakav ljubav?
Loo:Pa ti psiholozi kazu da ljubav ustvari nije osecanje i da mi ne volimo druge, nego sebe, i onaj osecaj kad smo s nekim koga volimo, ali prava ljubav se stvara u trenutku kad postujete drugu osobu kao jednu kompletnu i odvojenu celinu koja ima svoj zivot i svoje potrebe, koja nije vas posed i koja nije DUZNA da bude stalno uz vas i da vas razonodi. U trenutku kad shvatite i prihvatite da vi ustvari mozete da zivite bez osobe koju volite i kada ste spremni da se necega odreknete radi nje, kada ste spremni da je verno cekate kad ona mora da ide daleko i da joj pritom nista ne prebacujete... Ljubav je kad shvatite da zaista nekog volite i da ga volite i kad je tu i kad nije tu istom snagom. Ljubav je umeti slusati nekog, odvojiti za njega mali prostor unutar sebe. Itd.
Tako kazu drugi.
uh, previse sam napisala, oprostite
pozdrav svima
Ja banalizujem :shock:Samantha Jouns:Ma daj bre sta banalizujes stvari,...
Lepo je napisala.ЧИЧА ДРАЖА:На чему си ти ???
Ljubav je samo rijec i nista viseeeeeeeeeeee...ljubav se isto cita i pise....ruka u ruci je tek nesto drugo i sapat nejznih reci i kapi kiseeeeeeeeeeeee...ljubav je samo rijec i nista vise ljubav je samo rijec i nista viseeeeeeeeeeeeeeee (Zdravko Colic)BorisOff:sta je ljubav,kako je ljubav i kakav ljubav?
Shag Ivory:Lepo je napisala.
Koji deo ti nije jasan?
ariela:Ljubav je samo rijec i nista viseeeeeeeeeeee...ljubav se isto cita i pise....ruka u ruci je tek nesto drugo i sapat nejznih reci i kapi kiseeeeeeeeeeeee...ljubav je samo rijec i nista vise ljubav je samo rijec i nista viseeeeeeeeeeeeeeee (Zdravko Colic)
Devilishgirl:strashno..strashno..
Ti si genije,tako kratko i jasno i nazalost istinito.Sta reci posle ovog tvog komentara osim,ko to nije BAS ovako doziveo taj nije nikada ni voleo!ЧИЧА ДРАЖА:Тешка заразна болест,кад ухвати жртву сјебе је скроз на скроз, лечење је дуготрајно и споро!
Нежељене последице су: главобоља,љубомора, губитак апетита,несаница.......
1. ljubav je samo rec (zar?)BorisOff:sta je ljubav,kako je ljubav i kakav ljubav?