Ljubav!

hehehehe . Nazalost mnogi od vas mesalju ljubav sa nekim drugim debilnim i manje vaznim osecanjima pa je osudjuju , jer nisu naucili da vole a sramota ih da priznaju da su ne zreli i da ne znaju da vole pa onda raznim glupostima daju ime ljubav

strast i zaljubljenost su glupa osecanja , strast moze da bude deo ljubavi ali prvo moras da imasljubav prema nekome da bi strast koju osecas mogla da bude kvalitetna > strast moze da bude iz sebicnosti a to nije ljubav :D da razjasnimo , a zaljubljenost sam vec opisao :d

neradi se ovde o spustanju kriterijuma jednostvno moras da sazris kao osoba saznas sta je to prava ljubav naucis da volis , a to sto se pise po blogovioma su obicne gluposti jer su 95 posto vas raznim glupostima dali ime ljubav i sad o tome raspravljaju jako je glupo mesati ljubav sa bilo kojim drugim glupim osecanjem ili trenutkom :D

kriteriju mi ti ostaju isti jednostavno moras da budes zrela osoba u svakom smislu emocionalno duhovno intelektualno i fizicki i da znas sta je to prava ljubav i da je onda primenis , a kriterijumi se ne menjaju samo trazis ne savrhenu osobu koja odgovara tvom karakteru :D ne menjas kriterijum :D

mogu ljudi da iskazuju emocije a da to ne bude ljubav , e u tome je poenta price , ljubav nije samo obicno iskazivanj emocija :D ona je nesto mnogo vece . Prava istinska ljubav ja znam sta je i mogu to da vam napisem ali prvo moram nesto da vidim sa super adminima :Dkad dodjem u kontakt sa njima posto neznam kako se to radi ocu da pisem sa jednim super adminom jer me interesuju neki odogovori vezano za forum i za pravilnik foruma > pa molim super admine da me kontaktiraju i ostave otvoren teh za pitanja . Hvala unapred

Ovaj mi usrao temu.

- - - - - - - - - -

hehehehe . Nazalost mnogi od vas mesalju ljubav sa nekim drugim debilnim i manje vaznim osecanjima pa je osudjuju , jer nisu naucili da vole a sramota ih da priznaju da su ne zreli i da ne znaju da vole pa onda raznim glupostima daju ime ljubav

Ma ti mi reci,a ti si kao nasao ljubav?Jednostavno,covek vremenom sazri i drugacije gleda na sve to,a ne ko neki napaljeni tinejdzer/tinejdzerka.Zato i pitam sta je vazno da bi se znalo da je to ljubav,jer bi po tome ispalo ajde ok treba patiti pa eto to je ljubav,to po meni nije to nego cisto gubljenje vremena.

Back