Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a na primer ovaj putin, nije lep ali zrACI ANIMALNOM EKSUALNOSCU. I U STA SAD ON SPADA?
- - - - - - - - - -
i sve zene se loze na mik dzegera. al brate nije lep da se ne lazemo![]()
na forumu se uvek jako dobro "vidi" ko se ne seksa![]()
a kad si ti poslednji put qarno nešto? jel đinđić bio živ?
Ју! Није ваљда?!
Недељно 5-7 дана, што питаш?
А да, знам - хоћеш да се похвалиш за онај један (1) пишљиви сексић, неки дан.
a na primer ovaj putin, nije lep ali zrACI ANIMALNOM EKSUALNOSCU. I U STA SAD ON SPADA?
- - - - - - - - - -
i sve zene se loze na mik dzegera. al brate nije lep da se ne lazemo![]()
Недељно 5-7 дана, што питаш?
naravno
eto tebi se recimo iz aviona vidi da si toliko zagoreo da si i pregoreo, ugasli su ti porivi, sad si ko mrtav... ili evnuh
- - - - - - - - - -
ne laži
- - - - - - - - - -
znači tvoj savet skrndeljima ako misle da se omrse kvalitetno je da postanu putin ili džeger?![]()
Четврти пут ти пишем:
одрасти, време ти је.
ma tri čevrti krste mi zavidi, mali pokušaju zamene teza
to pod jedan
pod dva, tri četvrt krste me mrzi, što zato jer mi zavidi, što zato što im čačkam komplekse, rušim imaginarne predstave o sebi koje su izgradili (čitaj istripovali) ovde
(najsmešnije od svega je to što to radim potpuno nenamerno)
ja vam dođem ovde kao neka vrsta šamara, prenite se ljudi, živeti u fantazijama nije zdravo, svet je surov, slabost se kažnjava
a bežanje u trip je definitvno slabost, najveća
gde netačno?
na krsti?![]()
ma tri čevrti krste mi zavidi, mali pokušaju zamene teza
to pod jedan
pod dva, tri četvrt krste me mrzi, što zato jer mi zavidi, što zato što im čačkam komplekse, rušim imaginarne predstave o sebi koje su izgradili (čitaj istripovali) ovde
(najsmešnije od svega je to što to radim potpuno nenamerno)
ja vam dođem ovde kao neka vrsta šamara, prenite se ljudi, živeti u fantazijama nije zdravo, svet je surov, slabost se kažnjava
a bežanje u trip je definitvno slabost, najveća
ja na primer vidim posebnu suptilnu musku lepotu u gacama. e sad el to subjektivni dozivljaj ili objektivna lepota... i kako on eksa na primer?mislim, taj neki izdvojeni muski primerak.....
Илузије... Превише је тих 34к пост-ова, за 2,5 године, превише. Види се утицај... Још приде ниси имао петљу да "одлежиш" бановину, већ други налог... Туга.
Одох, малецки Тензићу, чека ме вечерас још "једна" лаж, у низу, а ти срфуј или куцај једном руком, а настави да се самосексаш с другом...
u životu se slabost ne kažnjava?
glupost
Pa ne kaznjava se. Da se kaznjava, danas bi na svetu zivelo samo nekoliko stotina hiljada ljudi, i svi bi ziveli u jednoj svetskoj drzavi.
pa ne kažnjava se smrtnom kaznom, ali se kažnjava marginom
na kojoj je u savremenom ustrojstvu društvenom na žalost previše mesta