ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
činjenica je da nema muškarca koji ne slini na dobro dupe, sesi i facu a da pri tom ne misli na sex, ali je razlika u tome kojem će od njih sexualni život biti isključivo i zauvek biti inspirisan tim vizuelnim aspektom.
ili, njemu će se vrlo verovatno uvek dizati na prelepo mlado žensko telo, ali je vrlo moguće da će mu se i sa njegovom ženicom koja puni pedeseti i neku, isto tako kvalitetno dizati i još kvalitetnije prazniti:)
po tenziši, to je uteha za ružne, ali nije tragedija jer nas manje više sve jednog dana čeka voda sa tog izvora:lol:

ne ne, činjenica je da je to degute, to nije u modi.. one koju su takve su po difoltu isprazne i glupe ko i oni koji se na takve lože, a skrndelji oba pola imaju dušu.
koja je najčešće crvljiva, ali dobro

činjenica je da nema muškarca koji ne slini na dobro dupe, sesi i facu a da pri tom ne misli na sex, ali je razlika u tome kojem će od njih sexualni život biti isključivo i zauvek biti inspirisan tim vizuelnim aspektom.
ili, njemu će se vrlo verovatno uvek dizati na prelepo mlado žensko telo, ali je vrlo moguće da će mu se i sa njegovom ženicom koja puni pedeseti i neku, isto tako kvalitetno dizati i još kvalitetnije prazniti:)
po tenziši, to je uteha za ružne, ali nije tragedija jer nas manje više sve jednog dana čeka voda sa tog izvora:lol:

hau abaut nou tenzisha?
dupe I sise su same po sebi ko konzerva sardine
ja znam da ti to ne mozes da razumes ali brate...ne projektuj svoj neukus na ceo muski rod covece

hau abaut nou tenzisha?
dupe I sise su same po sebi ko konzerva sardine
ja znam da ti to ne mozes da razumes ali brate...ne projektuj svoj neukus na ceo muski rod covece

opet ti sa svojim debilnim generalizacijama
đomlice, shvati da sadržaj konzerve ne zavisi ama baš nimalo od njene spoljašnjosti i da to što tebe dobre ribe plaše i nerviraju jer te neće nema veze s njima nego s tobom

- - - - - - - - - -

jednostavno im nisi zanimljiv, nemaš čime da ih privučeš - nisi lep, nisi zanimljiv, nemaš ni kintu, nemaš humor, nemaš apsolutno ništa

opet ti sa svojim debilnim generalizacijama
đomlice, shvati da sadržaj konzerve ne zavisi ama baš nimalo od njene spoljašnjosti i da to što tebe dobre ribe plaše i nerviraju jer te neće nema veze s njima nego s tobom

to su tebi dobre ribe, ti volis droljexe jer nemas ukusa I to je ok
ali tebra mirOslave, tebi lepo nije svakom lepo

ma nije njima problem dal sam ja lep ili najlepši, njima je problem što su oni ružni :lol:

Tvoj fizički izgled je diskutabilan. Na fotkama koje si okačio može biti bilo ko.

Jednom sam bila u ZOO vrtu. Tad i nikad više. Prizor životinja u kavezima mi je izazvao mučninu. Elem, tamo je u jednom od kaveza stajao majmun. Sav važan, busao se u prsa, skakao po onom kavezu, pokušavajući da pokaže kako je moćan, lep, bitan. A ustvari je u očima posmtrača bio/i ostao samo jadan sputani majmun. Tužno.

P.S. Svaka sličnost i aluzija na tvoju personu je namerna

uopste nisam pratila temu ali tvrdim da tensi moze da makne koju god oce. to je njegova prednost.
kao sto i svaka iole lepa zena moze da makne koga god hoce.
ovi ostali sto moraju da se pomuce da osvoje nesto, da ih neko primeti....oni mozda imaju tu srecu da su sa njima osobe koje ih cene kompletno, ne kroz telo, vec ih ocara njihov personaliti.
a mi sto smo ovako lepi (:lol:) nismo bas uvek sigurni sta drugi (sve) gledaju u nama. ili je fizika to na cemu se zadrzavaju.

- - - - - - - - - -

:zcepanje:
pa ne, jebbu i skrdelji (neke skrndelje) ali... koga boli quartz za to... realno

:rotf: placem od smeha :zcepanje:

Tvoj fizički izgled je diskutabilan. Na fotkama koje si okačio može biti bilo ko.

ne može biti bilo ko, mene odavde kilo ljudi videlo u rl, toliko o tome :mazi:
drugo, već sam reko da i da nisam lep ja bi zastupo teze koje i sad zastupam a to je zato što nisam u diskonekciji sa realnošću i nisam dovoljno slab da bi se samozavaravo
jel kapiraš?

Jednom sam bila u ZOO vrtu. Tad i nikad više. Prizor životinja u kavezima mi je izazvao mučninu. Elem, tamo je u jednom od kaveza stajao majmun. Sav važan, busao se u prsa, skakao po onom kavezu, pokušavajući da pokaže kako je moćan, lep, bitan. A ustvari je u očima posmtrača bio/i ostao samo jadan sputani majmun. Tužno.

P.S. Svaka sličnost i aluzija na tvoju personu je namerna

jbga pile, ja i ti smo i dalje pripadnici iste vrste, tako da ti je jasno šta si ti ako sam ja majmun :lol:

Тензић, свевидеће окце - све види. И ко је леп, и ко је ружан, и ко се секса, и ко се не секса, и ко се добро секса, и ко се лоше секса...

Тако сам ја, када сам био мали, нешто ранга 5 година могао са "сигурношћу" да кажем да ли је мачка или мачор... Али сам одрастао...

a na primer ovaj putin, nije lep ali zrACI ANIMALNOM EKSUALNOSCU. I U STA SAD ON SPADA?:zcepanje:

- - - - - - - - - -

i sve zene se loze na mik dzegera. al brate nije lep da se ne lazemo:lol:

Тензић, свевидеће окце - све види. И ко је леп, и ко је ружан, и ко се секса, и ко се не секса, и ко се добро секса, и ко се лоше секса...

Тако сам ја, када сам био мали, нешто ранга 5 година могао са "сигурношћу" да кажем да ли је мачка или мачор... Али сам одрастао...

na forumu se uvek jako dobro "vidi" ko se ne seksa:lol:

a kad si ti poslednji put qarno nešto? jel đinđić bio živ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back