gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obracam se ucesnicima ove teme![]()

to o čemu ti pričaš je upravo ono što ja ovde ismevam - diskonekcija sa realnošću
kakvo ostrvo koje jedan na jedan, ili se prilagodi invajormentu ili umri u samoći, moć da se prilagodiš ili da prilagodiš je uvek bio najbolji pokazatelj snage jer kombinuje više različitih vrsta skilova koji su potrebni za tako nešto
prvi ja bi da sve u životu rešavam jedan na jedan ali nema sinak! ne može! mora da se misli tintarom i mora da se imaju muda!
a tebi je snaga samo fizička snaga, jel to?
Ma begaj
Ne. Snaga nije samo fizicka snaga. Drzava i pravila postoje da bi se zastitili slabi, i da bi se ogranicili mocni
.Drustvo i postoji zbog toga, mocnima drustvo nije potrebno.
Kakvo prilagodjavanje jadnim i slabim pravilima?Tebi je to snaga? Pun ti je svet jadnika i kukavica koji su mocni. Pun je svet raznih Putina i Jeremica koji su na poziciji, znaci iskompleksiranih kukavica, koji zatvaraju mocne ljude, privatnike, tajkune. To nema ama bas nikakve veze sa time da jaki pobedjuju, to ima veze sa time da jaki strce, i da ih treba skratiti za meru koja je potrebna slabicima, da bi drustvo moglo da funkcionise. Kukavice, laktasi, lizaci bulja i popularni su oni ciji je ovo svet. A ti i dalje misli da je Putin vrh snazan, faca i baja. Covek je obican lizac bulja koji nista u zivotu nije stvorio, koji je dosao na vlast lizanjem dupeta i laktanjem; a i posto je kukavica i iskompleksirana pi.cka, onda je krenuo da se izivljava kada je postao vlast. I takav covek je zatvorio jednog HodorkovskogMa begaj
![]()
evo prvog gafa, a tek sam počeo da čitam post
država postoji da bi se zaštitile privilegije moćnih, toliko je bar jasno
moćnima je društvo a posebno država neophodna kako ne bi bili opljačkani, zato i postoji izvršni aparat vlasti koji čuva red i poredak kao takav
pa ako štrčiš a nisi dovoljno jak da ostaneš da štrčiš - onda si slab, odnosno ima jači
a kad pričaš o putinu, koji god da je način njegovog dolaska/ostanka na poziciji bio nebitno je... jer mu je trebala spretnost lukavština beskrupuloznost bezosećajnost itd da bude to što jeste - a sve to je snaga
a oblik njenog ispoljavanja je uslovljen ustrojstvom društva
znaš ono - dont hate the player, hate the game

ama čoveče, vlast i izvršni organi su upravo evoluirali iz lične garde odnosno telohranitelja onih koji su imali više i hteli to više da sačuvaju od onih koji imaju manje

Ne. Snaga nije samo fizicka snaga. Apsolutna snaga je kada ti niko nije potreban. Drzava i pravila postoje da bi se zastitili slabi, i da bi se ogranicili mocni. Drustvo i postoji zbog toga, mocnima drustvo nije potrebno. Kakvo prilagodjavanje jadnim i slabim pravilima? Tebi je to snaga? Pun ti je svet jadnika i kukavica koji su mocni. Pun je svet raznih Putina i Jeremica koji su na poziciji, znaci iskompleksiranih kukavica, koji zatvaraju mocne ljude, privatnike, tajkune. To nema ama bas nikakve veze sa time da jaki pobedjuju, to ima veze sa time da jaki strce, i da ih treba skratiti za meru koja je potrebna slabicima, da bi drustvo moglo da funkcionise. Kukavice, laktasi, lizaci bulja i popularni su oni ciji je ovo svet. A ti i dalje misli da je Putin vrh snazan, faca i baja. Covek je obican lizac bulja koji nista u zivotu nije stvorio, koji je dosao na vlast lizanjem dupeta i laktanjem; a i posto je kukavica i iskompleksirana pi.cka, onda je krenuo da se izivljava kada je postao vlast. I takav covek je zatvorio jednog HodorkovskogMa begaj
![]()

au brate kolko vas je napalo tensiona, ja bih se na vašem mestu zapitao...jaki samo u čoporu?
![]()

pročitaću jednom taj post... al ne sad, nije mi toliko dosadno
al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini
qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks, lepi ili ružni?
i zašto tako mislite?
ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta![]()
al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini
qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks, lepi ili ružni?
i zašto tako mislite?
ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta![]()

dok se njihova sahvrsena i lepa tela spajaju i gore u vatri divlje strasti 

Kakvog karantina, je li ulazite u Velikog Brata?![]()