ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve, sve, sve, ali da kojot ima trbusinu, a maki sede, e to nijesam znala. :lol:
@mv, dam ti i ja..uvek, u svako doba, s jubavlju i zmurecki ♥

:flert:

Hocu reci, ne verujem..ovde smo svi savrsheni

Poslednja izmena:
moram primetiti da se ovde digla prilicna tenzija (pardon postavljacu teme)
to je normalno, tesko je govoriti o ruznoci i lepoti na objektivan nacin, a o sexu pogotovu

pa ne, tenzija se digla zato što su se na temi skupili ružni da kukaju

no, lepota i iskrenost su apsolutne kategorije, ma sta neki od vas ovde trabunjali o relativnosti i subjektivnosti
na primer, kada ovaj deckic tenzija kaze da je lep i pametan, uz to smeker i da redovno i uspesno odvaljuje najlepse ribe ko kobile, i kad nas u to ubedjuje na ravno 40 strana ovako ozbiljnog podforuma drage nam krste, ja nemam bas nijedan razlog da ne poverujem u to

možeš da veruješ ili da ne veruješ, ne interesuje me, ko što me ne interesuje dal će iko da mi veruje, nikoga ne ubeđujem ni u šta, čitaj pažljivije - ružni na moje stavove reaguju nekim bednim provokacijama, osećaju se prozvanim ko što rekoh... red je da im se objasni šta i kako

pa, nije dete, ima sigurno bar 20 godina, vidi se po postovima, zna covek o cemu prica
sem toga, ne mogu da poreknem da iz onoga sto pise prosto isijava zivotno i sexualno iskustvo

jok, ti znaš o čemu pričaš tetka

pun je doskocica koje su u trendu, ima te moderne reci u vokabularu, ume bogami i da pripreti, onako muski odredjenim nevaljalim forumskim korisnicima, a zenama (pretpostavljam onima za koje zna da su ruzne) da nezno, ali odlucno kaze "sibaj s moje teme, ko te zvao da pises ovde", dok onim lepim tepa umiljatim recima
i ne razumem zasto se mnogi od vas bune

jesi i ti ružna?

tako je, kako je
prihvatite bre vise istinu
ako ne znate sta je istina, pitajte postavljaca

tako je, najzda jedna pametna od tebe

ili cekajte da premijer kaze u vecerasnjem dnevniku
a, ja cu posle da dodjem da vam ispricam kako sma ja to otkrila da sam ruzna i kako sma prestala da se ebem
i radi tenzije (mislim ne postavljaca, vec one prave tenzije, nervoze, iscekivanja i to) samo da kazem da ce se u prici (istinitoj) pojaviti doajeni ovog foruma- cica maca, kojot i marlon i da ce biti sexa

pa pojaviće se to je sigurno, nekima bitnost na forumu vrlo znači u životu pa one koji im tu bitnost zasenjuju bacaju u senku vrlo mrze i prozivaju
da ne govorim da su lično prozvani temom i tako dalje

ali da ne dužim... pošto si uglavnom dosadna

- - - - - - - - - -

Smijesno je koliko se zenske pravdaju same pred sobom sto su zaglavile sa ruznim muskarcima.

ma više nije ni smešno, postaje žalosno

Poslednja izmena:
sto se wiki tice, spadam u zene koje ne crpe svoje znanje odanle, vec iz reala
sto je za tebe izgleda misaona imenica
wikipedia je i napravljena za debile koji ne citaju, ne zive, ne putuju, ne rade nista sem sto drkaju za kompom
samo se ti edukuj i ebi na netu
a, nas matorane ostavi u realnoj realnosti :malav:

vidim kolko si orijentisana na real, zatrpavaš moju temu sa kojom se ne slažeš romanima i novelama, mogu misliti šta radiš po temama sa kojima se slažeš
ja mislim da ti real nemaš

Ćuti nemoj da rušiš iluzije ljudima. Vidiš da su u čudu kad nalete na bilo koga/šta što im se ne uklapa u "gledam pravo i samo pravo" percepcije.

ovo bi ja mogo da kažem za vas metuzaleme što ste se iskupili u sajber orgijanje ovde od jutros
misim srasli ste sa ovim mestom, navikli na slovca kao jedini atribut i sad ako se pojavi neko iz stvarnog sveta i objasni vam da je fizika (koju krijete iza monitora) bitnija onda ste u šoku

i nemoj da mi pričate bajke, da nije tako kako kažem ne bi mi tema prebacila 40 strana

Poslednja izmena:
opet moram da se uključim u ovu jalovu raspravu i još jednom da primetim kako bezočno i bezrazložno napadate kolegu tenzivoja, a da čovek to ničim realno (makar ne na ovoj temi) nije zaslužio.
naime on ovde polazi isključivo sa aspekta svoje seksualnosti, koja ni po čemu nije neobična, izopačena i nenormalna kako neki vole da prikažu. jedino u čemu se ne slažem sa njim, to je generalizacija i tvrdnja da svi muškarci (pa i žene) funkcionišu po istom obrascu.
muška seksualnost se razvija različito, od osobe do osobe iako smo skloni uprošćavanju kako su svi isti i jednodimenzionalni (nešto slično i oni projektuju u našem pravcu). ono što jeste svima zajedničko, to je upravo ova tenzijina tvrdnja da je vizuelni momenat preovlađujući kriterijum u izboru seksualne partnerke ali, veoma je bitno što tu ipak postoji jedna značajna razlika. i mislim da se upravo oko toga i lome koplja na ovoj temi.
naime, postoje muškarci koji "vole sex sam po sebi", čiji je nagon usmeren ka zadovoljavanju i nije isključivo vezan uz vanjske impulse i stimulanse, mada su oni uvek dobrodošli. oni su sexualno zreliji, srećniji.."razvijali su se polako", formirali vremenom svoj ukus i svoju seksualnost koja ne ovisi isključivo od vizuelnih podražaja, tako da imamo primere partnera koji se međusobno seksualno privlače bez obzira na neke telesne nesavršenosti (obično se to ispoljava u nekim poznijim godinama, kada mnogi muškarci sa jednakom uzbuđenošću prihvataju svoje partnerke kojima više nije perfektno zategnuta guza ili nemaju izgled lolite)
sa druge strane pak, postoje muškarci koji se kvalitetno mogu seksati isključivo ako dobiju impuls izvana. oni su u neprekidnoj potrebi za vizuelnim stimulansom (logično, što privlačnijim i savršenijim) i jedino tako mogu doživeti kompletan sexualni doživljaj, od uzbuđenja do orgazma.
prva kategorija je fleksibilnija i u emocionalnoj prednosti, ali ni drugu ne treba osuđivati i prišivati joj karakter izopačenosti. možda pre nezrelosti, što opet nije za osudu već za razumevanje.

Poslednja izmena:
ovo bi ja mogo da kažem za vas metuzaleme što ste se iskupili u sajber orgijanje ovde od jutros
misim srasli ste sa ovim mestom, navikli na slovca kao jedini atribut i sad ako se pojavi neko iz stvarnog sveta i objasni vam da je fizika (koju krijete iza monitora) bitnija onda ste u šoku

i nemoj da mi pričate bajke, da nije tako kako kažem ne bi mi tema prebacila 40 strana

Napisa tip koji je za tri godine spucao 34.542 posta. A je.

činjenica je da nema muškarca koji ne slini na dobro dupe, sesi i facu a da pri tom ne misli na sex, ali je razlika u tome kojem će od njih sexualni život biti isključivo i zauvek biti inspirisan tim vizuelnim aspektom.
ili, njemu će se vrlo verovatno uvek dizati na prelepo mlado žensko telo, ali je vrlo moguće da će mu se i sa njegovom ženicom koja puni pedeseti i neku, isto tako kvalitetno dizati i još kvalitetnije prazniti:)
po tenziši, to je uteha za ružne, ali nije tragedija jer nas manje više sve jednog dana čeka voda sa tog izvora:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back