gost 274070
Domaćin
- Poruka
- 4.803
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve, sve, sve, ali da kojot ima trbusinu, a maki sede, e to nijesam znala.
@mv, dam ti i ja..uvek, u svako doba, s jubavlju i zmurecki ♥
Hocu reci, ne verujem..ovde smo svi savrsheni
kunem se da kojoticu tiba zaklanja pisu, a da je maki sed ko brasnom posut
ebiga
sacu se nakasljem pa cu da pocnem kunjenje, prvo za preteranu pa ces ti prestati da se kunes![]()
jel ono
"dabogda te tenzija pohebao ko kobilu"
ili
"dabogda mi sutra jutrom donela makijato u krevet"
?
![]()
uuuu
teske reci, maki
begam ja![]()
moram primetiti da se ovde digla prilicna tenzija (pardon postavljacu teme)
to je normalno, tesko je govoriti o ruznoci i lepoti na objektivan nacin, a o sexu pogotovu
no, lepota i iskrenost su apsolutne kategorije, ma sta neki od vas ovde trabunjali o relativnosti i subjektivnosti
na primer, kada ovaj deckic tenzija kaze da je lep i pametan, uz to smeker i da redovno i uspesno odvaljuje najlepse ribe ko kobile, i kad nas u to ubedjuje na ravno 40 strana ovako ozbiljnog podforuma drage nam krste, ja nemam bas nijedan razlog da ne poverujem u to
pa, nije dete, ima sigurno bar 20 godina, vidi se po postovima, zna covek o cemu prica
sem toga, ne mogu da poreknem da iz onoga sto pise prosto isijava zivotno i sexualno iskustvo
pun je doskocica koje su u trendu, ima te moderne reci u vokabularu, ume bogami i da pripreti, onako muski odredjenim nevaljalim forumskim korisnicima, a zenama (pretpostavljam onima za koje zna da su ruzne) da nezno, ali odlucno kaze "sibaj s moje teme, ko te zvao da pises ovde", dok onim lepim tepa umiljatim recima
i ne razumem zasto se mnogi od vas bune
tako je, kako je
prihvatite bre vise istinu
ako ne znate sta je istina, pitajte postavljaca
ili cekajte da premijer kaze u vecerasnjem dnevniku
a, ja cu posle da dodjem da vam ispricam kako sma ja to otkrila da sam ruzna i kako sma prestala da se ebem
i radi tenzije (mislim ne postavljaca, vec one prave tenzije, nervoze, iscekivanja i to) samo da kazem da ce se u prici (istinitoj) pojaviti doajeni ovog foruma- cica maca, kojot i marlon i da ce biti sexa
Smijesno je koliko se zenske pravdaju same pred sobom sto su zaglavile sa ruznim muskarcima.
sto se wiki tice, spadam u zene koje ne crpe svoje znanje odanle, vec iz reala
sto je za tebe izgleda misaona imenica
wikipedia je i napravljena za debile koji ne citaju, ne zive, ne putuju, ne rade nista sem sto drkaju za kompom
samo se ti edukuj i ebi na netu
a, nas matorane ostavi u realnoj realnosti![]()
Ćuti nemoj da rušiš iluzije ljudima. Vidiš da su u čudu kad nalete na bilo koga/šta što im se ne uklapa u "gledam pravo i samo pravo" percepcije.
ko da si ti najlepsi
e tako mi smo lepi
ovo bi ja mogo da kažem za vas metuzaleme što ste se iskupili u sajber orgijanje ovde od jutros
misim srasli ste sa ovim mestom, navikli na slovca kao jedini atribut i sad ako se pojavi neko iz stvarnog sveta i objasni vam da je fizika (koju krijete iza monitora) bitnija onda ste u šoku
i nemoj da mi pričate bajke, da nije tako kako kažem ne bi mi tema prebacila 40 strana
Napisa tip koji je za tri godine spucao 34.542 posta. A je.
ja bi ovakve stavove imao i da nisam lep, svejedno je... a to je zato što znam šta i kako, ne verujem da bih imao patološku potrebu da se samozavaravam
- - - - - - - - - -
ti nisi
da pile, ali meni ovo nije utočište ko vama
koji ste uostalom izmenjali ko zna kolko naloga