ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti nisi sposoban da pravilno proceniš išta, jer ti je analni seks gorka tačka, sam si pisao da ti to nedostaje i da te to nervira kod žena ta uzdržanost povodom istog,
pa si se uhvatio za neki moj post kao da sam ja predstavnica protivnica analnog seksa.
Nemam ništa protiv toga...nisu stizali do te tačke, ja ih pogubim mnogo pre toga.

Ti zapravo mlatis praznu slamu.

- - - - - - - - - -

Ti nisi sposoban da pravilno proceniš išta, jer ti je analni seks gorka tačka, sam si pisao da ti to nedostaje i da te to nervira kod žena ta uzdržanost povodom istog,
pa si se uhvatio za neki moj post kao da sam ja predstavnica protivnica analnog seksa.
Nemam ništa protiv toga...nisu stizali do te tačke, ja ih pogubim mnogo pre toga.

pogrešno!

to ti je isto ko kad bi kazala da mi je svejedno meto ga džesiki albi ili milki canić jer pichka je pichka, isti ****** kod svake?
što je užasna glupost
Kao kad bi kazala... Ali nije kazala.
I naravno da je glupost i da nije isto. Tebi verovatno nije isto od ove dve kojoj ćeš da metneš, ali s obzirom da su ukusi subjektivni, ostaje da nagađamo kojoj bi metnuo.

- - - - - - - - - -

Ti zapravo nemaš svoje mišljenje povodom ničega na ovom forumu osim mišljenja o tudjem mišljenju.
Pa i to mišljenje je izraženo kroz neke šture proste i pokatkad prosto proširene rečenice,
ne jer si glup, daleko od toga ali si kao kakav robot koji ni jednu svoju misao i emociju ne sme da pusti napolje.

Poslednja izmena:
Kao kad bi kazala... Ali nije kazala.
I naravno da je glupost i da nije isto. Tebi verovatno nije isto od ove dve kojoj ćeš da metneš, ali s obzirom da su ukusi subjektivni, ostaje da nagađamo kojoj bi metnuo.

ukusi su subjektivni, znači ti koji se ložiš na milku canić imaš loš ukus (ili si samo svestan svojih (ne)mogućnosti) a ja koji bi ga metno u džesiku imam dobar ukus
uostalom svako prema mogućnostima

Ti zapravo nemaš svoje mišljenje povodom ničega na ovom forumu osim mišljenja o tudjem mišljenju.

Pricas o necemu o cemu nemas pojma, sto po sopstvenom priznanju nikad nisi imala. Sad si rekla da nisi imala partnera kome bi se mogla predati potpuno a godinu danan koliko sam ovdje samo forsiras tu pricu.

137.jpg

Pricas o necemu o cemu nemas pojma, sto po sopstvenom priznanju nikad nisi imala. Sad si rekla da nisi imala partnera kome bi se mogla predati potpuno a godinu danan koliko sam ovdje samo forsiras tu pricu.

Nisam ja to nigde rekla, nego si se ti koji sanjaš i patiš za analnim seksom, o čemu si pisao ranije, uhvatio za moj post na toj temi od pre ko zna koliko i sad lupetaš.
Možda ne pate svi muškarci za analnim seksom, možda padaju u trans kad im žena pruži odličan oralni seks. Nisu svi kao ti, analni pa analni.

Nisam ja to nigde rekla, nego si se ti koji sanjaš i patiš za analnim seksom, o čemu si pisao ranije, uhvatio za moj post na toj temi od pre ko zna koliko i sad lupetaš.
Možda ne pate svi muškarci za analnim seksom, možda padaju u trans kad im žena pruži odličan oralni seks. Nisu svi kao ti, analni pa analni.

Ne pricam ja o analnom sexu vec ti. Ti pricas o pokoravanju predavanju kako si submisivna i sta vec ide iz tu pricu. A to valjda ne ide polovocno.

Ublehase ti si robotić, uzdržanih emocija, što znači da si pasivni mužjak koga žena treba da tuca a ne on nju....
Treba te vezati i sladiti se tobom hahaha

pa sta da rade danasnje cure neke imaju srece neke ne
koja nema srece mora da izmisli
kakvo mu je lice kakav mu je stav :think:

- - - - - - - - - -

pa nije tenzhne
samo tebe jos nisu zvali da se vidite ti molis a oni nece aaa?

to neka epidemija među krstaričankama u poslednje vreme izgleda... taj imedžineri bojfrend :lol:

Ona ga je projektovala, kakav stav ima kako se postavi pa ne moze da mu nista odbije, jos samo da ga sretne u prirodi. I sto je najgore na toj fantaziji je napravila citavu filozofiju koju vrti ovdje non stop.

a ti ides i pratis sta ona pise

sta je potpuna predaja?

Ja gdje sam god dosao na ovom pdf tu sam zatekao neki njezin post iz ciklusa potpuna predaja i pokoravanje .

- - - - - - - - - -

Meni se čini da ti se svidja ono šta pišem ali ti je teško da poveruješ da se žene tako ponašaju u seksu.

NA koga si ti naletao Ublehase? Kakav ti to imaš seks kad ti moje pisanje deluje nestvarno?

Kontradiktorna si o tome se radi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back