bate, nemoj da mi se praviš blesav, regno si se specijalno zato da bi došo na temu da prosipaš svoje patetične nebuloze i mistifikovo pichku do prožimajućeg faktora svih sfera života
i to je ok ako je to ono što tebi treba
ja s druge strane nisam pola čoveka i ne treba mi da me suknja voli i zato kažem da si mi smešan
i ti i sve ostale patofne
misim ne samo sad smešni, specijalno me zabavljate kad krenete da patite za suknjom a ako se još ispostavi da primetim da u tome uživate, e onda je je cirkus na vrhuncu
a ima vas, i to samo ovde vas ima ko pleve
i ti, i dićko i stronci i đomlica, svi vi što ste došli na temu pa iz petnih žila skakućete da me prikažete kao bezosećajnog balvana koji bi samo da ga uvali, svi imate neku ranicu na srdašcetu na koju vam sipam so svaki put kad vas svojim pisanjem podsetim da postoje ljudi koji ženi mogu da uzmu SVE a da ne daju NIŠTA!
znači opušteno, jesam bezosećajni balvan, evo ja prvi priznajem... i sve što hoću je da ga uvalim. i lepo mi je tako.
a tek mi je lepo kad vidim vas kad vas udari estrogen - tebe kad se registruješ pa dođeš ovde i svim ženama izjavljuješ ljubav (što i ne bi bio gaf da je neka finta u pitanju al patetika i jeste u tome što ti to stvarno misliš) pokušavajući da iskamčiš malo emocije jer ti treba da bi živeo, ili kad vidim đomlicu kako se previja u mukama što mu nesuđena ljubav udaljena dvanes soma km citirala nekog muškarca - brate povraća mi se od vas iskreno, vi niste muškarci vi ste bre žene!
i vi takvi ste došli mene da učite šta i kako, meni da proričete sudbinu?!

alo bre! gde je mozak?
ne brabonjaj dutjqo
upravo to što me ne hendikepiraju buđavi filinzi mi daje mogućnost da prema svakoj ženi nastupim opušteno i izujem je ako se da izuti, ako ne, sledeća će
za bold - ne glupiraj se
misim ne kažem da sam u momentima teške bahatosti sa ženama (kojih je bilo) i tako odigravo, ali za sve postoji i vreme i način, pa na šta ti ja ličim? na debila koji ne zna šta i kako? alo dutjqo, ne znaš sa kim pričaš.
i dobro, ponovio si već bar pet puta da riba koja tenziji da ****** mora da je neonrmalna vaka naka, u redu je, sad se opusti... pročitale su valjda, ako ne sad ono bar prethodnih sedam puta
opušteno braćala, ne znam što tebe toliko tangira što one meni daju...
daj bre brate imaš sto godina a lupaš ko zaljubljeni tinejdžer

pa jel borka sama kazala da se od žena ne može očekivati iskrenost, pa što si toliko patetičan da i dalje veruješ da u njima postoji nešto što ne postoji
sad si me podsetio na ono kad si onda došo sa ženskim nikom na muškarce tamo pa branio žene u stilu nemojte njih, pljujte mene, one su zlato vi ih ne zaslužujete!
šta da ti kažem, nadam se da tvoj šlihtarsko-uvlakački trud i borba protiv muškog šovinizma neće ostati bez ploda i da će neki ženski vitez na belom konju pokupiti maramicu koju si bacio sa prozorčića na dvorcu i da ćete živeti hepili evr after i slična sranjja
ama ko je tebi reko da haj namontirane ribe nemaju dušu bre dutjqo, pa što si toliko uplašen od dobrih riba, zašto si toliko ogorčen na žene?

pa imaju i one dušu, i one vole da vole... vole da ih se muči, nemoj tako

nisu samo gabori obdareni srcem iako verujem da su te samo gabori voleli pa si se istripovo da je tako
opusti se, ne boj se za mene... lako ću ja sa njima
misim ko i dosad
a šta, pričamo o toj prevari? ne, ja sam skonto da si drugo nešto mislio
ko što i jesi al si se sad malo zagubio pa zaboravio, no nebitno
- - - - - - - - - -
dutjqo, žensko može da se smuči samo onome ko ih gleda kao ravnopravna bića i očekuje nešto pametno od njih
ja s druge strane sam s godinama naučio da ih posmatram više onako ... kako bi se sad izrazio... kao kakvog kanarinca u kavezu
skakuće tu brblja nešto, veseli te... kad te smori pokriješ ga ponjavom i on ućuti, povremeno nahraniš i to je to
misim ne možeš od kanarinca očekivati ni da učestvuje u plaćanju računa, nabavci hrane ko što ne možeš očekivati ni da kaže nešto pametno