Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
novi parfem nova zenska
Nova ženska ?
Kod Radosava ?
Ma,ne verujem !
Pa prokiso pasulj ne moz se jede svaki dan
batalila sam fakultet jer je rekao da zeli da sam kod kuce kad on dodje sa posla, ima osjetljiv zeludac pa sam uvk spremala svezu hranu, cistila prala i sredjivala kad dodje kuci uvek sam ga dvorila i sad da me ostavi? nema meni nego u reku
ma sigurno ga stres pritisnuo
batalila sam fakultet jer je rekao da zeli da sam kod kuce kad on dodje sa posla, ima osjetljiv zeludac pa sam uvk spremala svezu hranu, cistila prala i sredjivala kad dodje kuci uvek sam ga dvorila i sad da me ostavi? nema meni nego u reku
to verujem kasno dolazi sa posla a cesto odlazi na poslovno putovanje uveli im nove tretmane i raspored poslova
kako da mu pomognem!?
daj da vidimo ПИЧКУZasto je tesko ljubav sacuvati!? Nervira me moj Radoslav a nikad nije kao u zadnje vrijeme drami i sve mu nesto smeta poceo je da ide na fitnes, poceo da izrazava nezadovoljstvo na kosulje koje njemu kupujem a sex je postao sve redji![]()
Zasto je tesko ljubav sacuvati!? Nervira me moj Radoslav a nikad nije kao u zadnje vrijeme drami i sve mu nesto smeta poceo je da ide na fitnes, poceo da izrazava nezadovoljstvo na kosulje koje njemu kupujem a sex je postao sve redji![]()
Zasto je tesko ljubav sacuvati!? Nervira me moj Radoslav a nikad nije kao u zadnje vrijeme drami i sve mu nesto smeta poceo je da ide na fitnes, poceo da izrazava nezadovoljstvo na kosulje koje njemu kupujem a sex je postao sve redji![]()
oprosti se ti od radoslava...cim je tako krenuo da te zanemaruje,nema od toga nista.bice ssve gore i gore..tako makar ja mislim.