Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametno zboriš, Borči - ako, recimo danas, Koja svim svojim ženskim šećerima odgrize zadnjice i pusti vas da tako šetate Krstom,
svakako da smo na gubitku i mi Mrtve Patke i vi Žive Bezguze.![]()

numem da budem umerena..
suvise sam ziva..

Ne kaže se "iš" već "čibe"!Iš od mene, Smrti!
Mada, nekako si mi sumnjiv ... previše si životan ...![]()

Ne kaže se "iš" već "čibe"!
Elem, ja sam ti jedan debeljko prepun kako života tako i smrti.![]()
Pazi ovamo:
- Jedan krstarovski poluživi Debeljko smislio način da oslabi. I oslabio. Počele da mu dosađuju žive živcate gospođe. (Ili: krstarovske mtve gospođe namah oživeše i počeše da mu dosađuju (smeh))
Počeše da ga zapitkuju kako mu je uspelo da oslabi. Ali Oslabeli (haha) je samo odgovoarao kako Mrtvim Patkama (čitaj: krstarovskim muškarcima) priliči da oslabe, a
živim živcatim krstarovskim damama ne priliči, kako tobože dame i treba da budu prsatije i punije.
I nešto razmišljam: Koja Mrtva Patka bio je duboko u pravu.![]()
Nisam debeo, budalice, opasan sam dasa što zemlju i nebo talasa, nego teram sprdnju na svoj račun zbog Debeljuce, koja me tako od milošte prozvala i zbog mene ime promenila.Ništa bez lubenice od 10kg i muškarca bez 100 (pod uslovom da nije visok 1,60).
(Šala: ja se ne razumem u lubenice, jer ih i ne volim.)
Kojotiću, Pače živahno, tvoja harizma nije u manje ili više kilograma.
Ko je još gledao da l je Smrt debela ili mršava?
A da nije prva, to svi znamo. 

Iako trenutno nisi tu, inkarniraćeš se pa ćeš pročitati.
A zašto meni da nema života bez njega, a njemu da ima bez mene?
Pazi bogati ...
zato sto je licemerno kad se zena kune na vecnu ljubav i potpisuje gomilu dokumenata gde se obavezuje da ce se 'ebati do smrta samo sa njim jednim a kad on bude rikavela samo sto ne bi da poskakuje od srece sto joj je doslo vreme za promene.... u prevodu nasmejanog zivana iza coska...... muskarci se barem ne kunu u ljubav, oni pretezno ulaze u vezu zbog dece i potomstva... dobro da ne gresim, ako je kurolomka i zbog moguce trenutne strasti, al' koja na srecu dugo ne traje.... zato je bolje da mu da chuku i da on zasnuje sa drugom zajednicu i na svet donese novog potomka a ne da on rikne a ona posto ne moze vise da zanese skakuce sa qurtza na ****** i obezvredi sve ono za sta je kobajagi zivela i emotivno se pored njega uzdigla ko coek...mis to, od obicne prozaicne zene je od nje take napravio coveka.... zato i zahvalnost mora da bude njena.... prosto ko pasulj.
Ukratko: žena - kao i muškarac - ima pravo na slobodan izbor kome će dati svoje srce (i bukvalno i figurativno).