ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba li nam zapravo skola za ljubav?
Jesmo li robovi predrasuda, napamet naucenog ponasanja da kad se probude emocije ni sami ne znamo sto bi ni kud bi s njima, ponasamo se kao roboti, ponasamo kako smo vidjeli da se drugi ponasaju?

robovi smo sistema a samim tim i predrasuda jer sistem stvara predrasude kad bi musko zenski odnosi bili bez predrasuda i izvestacenosti,pravila,glume sve bi bilo mnogo lakse,mi smo rodjeni da budemo ono sto jesmo a ne da nam neko prica i namece kakvi treba da budemo sta treba da radimo i kako da se ponasamo..

propast je u svemu pa i u ljubavi nije ovo zemlja ljubavi da se ne lazemo :snesko6: mala "kazna" za svakog iole kvalitetnijeg muskarca(ubrajam se) je da bude rodjen i da zivi u Srbiji,tice se svega pa i zena,sve je do mentaliteta,zakljucih da meni ove "nase" zene ne odgovaraju po karakteru

Nisu ni meni jedno 40tak godina , ali naviknes se kada ti sve one postanu sve jedno !

(Kada sve zavolis)

Sve ti to isto. Rinfuza. Svaka je "ista", ne daj se upecati i potpisati jedini papir koji je njima najbitnija stvar na svetu. :zlud:

Nista im nije bitno osim toga, pa ni ko potpisuje s druge sdesne strane .

Cuvaj se da ne budes sdesne strane pokraden :D

Otkud bre papir na temi o ljubavi...ko je reko papir, kakav papir...:lol:

Aj dobro, aj malo i o tom papiru koga se vi muški plašite više nego ičeg na svetu..da se pita ono mlado, lepo devojče koje se zaljubilo do ušiju
i da se pita onaj mlad, lep, zgodan muškarčić očaran bojom okica te mlade i lepe devojčice, taj papir ne bi ni postojao..poslednje na šta će misliti kad su zajedno je papir..
...ali vidiš, postoje oduvek i oni iskusniji koji znaju šta sve može da se desi jednom mladom, slatkom, naivnom stvorenjcetu kad ljubav
u zajednici prestane da postoji..e, onda su mame i tate ta dva naivna mlada i lepa stvorenjceta izmislili papir...dakle, živele mame i tate...:D

ja evo sa 25 sam gotovo siguran da se zenim tek u kasnim 30im(najranije) il u 40im il se necu zeniti uopste,drugo je bilo vreme kad su mene moji pravili,mnogo sta se promenilo od tad,ja nemam kicmu ni zivce za ove domace "zensturace" ako imam srece pa da nadjem neku strankinju da se uhlebim rofl ko moj duhovni otac mi Dzoni Stula z:lol:

..dakle, želimo ti sreću sa stranjskim ženicama koje nisu ženturače...mahaćemo ti sa sve maramicama na železničkoj stanici, komplet oblivene suzama
i molićemo boga da nam se vratiš neozledjen...:malav:

Da li ljubav može da umre?..

da li ljubav moze da zivi...?

Sve što se rodi mora i da umre.... :mrgreen:

Dakle između ta dva ljubav živi !

Međutim žene su smešne u sve tri faze, samo pamte rađanje ...i žive u tim uspomenama ! :manikir:

- - - - - - - - - -

ljubav postoji..prema samom sebi.

Biti zaljubljen / voleti samog sebe nije baš poželjna tradicionalistička karakterna osobina,

to mogu podvojene ličnosti, koje umesto jedne ličnosti i jednog subjekta imaju "dva" ili više subjekata !

ono što je nekada bila sramota, danas nije ... čak se danas podstiču !

pa zar se svako od nas ne sastoji od vise subjekata? zar smo jedna kompaktna celina?! ocito nisi citao stepskog vuka ..ne moras ni da citas to delo da bi to znao,covek nije kompaktna celina nikako.

- - - - - - - - - -

Prvo mora prema sebi.Kako mozes da pruzis ljubav drugome,
ako ne volis sebi najbliskije bice..samoga sebe?

samo takva pomenuta ljubav je najstabilnija i neupitna,najkonstantnija.

ako covek nije svoju licnost ucinio kompaktnom, znaci da je psihicki bolesnik ili je ostao na nivou deteta.
to sto povremenno malo mesetarimo sa razlicitim ulogama, ne znaci da ne znamo ko smo, i kuda smo krenuli...

Back