ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ma prica je bzvz...sedeo i cevcio vino sa jednim devojcurkom koja je polako pocinjala da gusi sa sex temama koje sam kreten naceo ...i u jednom trenu da je odhebem rekoh da sam inhibitorno disfunkcionalan tamo dole na sta je bilo poznato ne verujem ti lazove hocu da vidim...i ko poslednji ganci odemo u kafansku klonju ja joj pokazem uspavanog zilavog skota a ona ce jao kakav divan penis :lol:
posle razmisljo jel je droca il dilberka koja je zivana vidla samo na slici

ma prica je bzvz...sedeo i cevcio vino sa jednim devojcurkom koja je polako pocinjala da gusi sa sex temama koje sam kreten naceo ...i u jednom trenu da je odhebem rekoh da sam inhibitorno disfunkcionalan tamo dole na sta je bilo poznato ne verujem ti lazove hocu da vidim...i ko poslednji ganci odemo u kafansku klonju ja joj pokazem uspavanog zilavog skota a ona ce jao kakav divan penis :lol:
posle razmisljo jel je droca il dilberka koja je zivana vidla samo na slici
znaci ovo nisam cula nikad:)
a da sam rekla, rekla sam. doduse, ne u klonji nepoznatom muskarcu, nego ljubavniku u trenucima najvece intimnosti.
ljubav ima najcudnije forme:)))

ako covek nije svoju licnost ucinio kompaktnom, znaci da je psihicki bolesnik ili je ostao na nivou deteta.

to sto povremenno malo mesetarimo sa razlicitim ulogama, ne znaci da ne znamo ko smo, i kuda smo krenuli...

a sta cemo kad nisi cak ni bipolarno sizofren, vec multiplikovan idiot koji je u stanju da svakome pruzi sta mu nedostaje?

vecernja revija zelja za nedoyebane budale zeljne misterije koje se i same boje, stide ili zgrazavaju...taj sam.

znaci ovo nisam cula nikad:)
a da sam rekla, rekla sam. doduse, ne u klonji nepoznatom muskarcu, nego ljubavniku u trenucima najvece intimnosti.
ljubav ima najcudnije forme:)))

znam, zato i ispricah ovu naopakost kako moze da te postavi u situaciju da besmisao nekog cina zametne samu sustinu i izvitoperi je...ali zivimo u naopakom vremenu pa je valjda i ispoljavanje emocija nakaradno.

kad se samo setim sta sam pravio od sebe u drustvu nekih zena ova je bila nivo za ugled.

ljubav i ne postoji van ljubavnika, samo u njima. bez njih je ideja, floskula.
u njima je yivot, san, java.
ako se ljubavnici izgube, ljubav ce ih mozda naci..samo na nekom drugom mestu..

lepo im napisao na konaku sta su sudari na paralelama al niko da ukapira...

samoca je zakon za zrele, za neizivljene nikad nista nije dosta i uvek im nesto fali i nedostaje...ko apotekarski ormar sa fijokama za svaku potrebu. u dusi ne sme da ima namestaja vec samo beskonacnosti.

odok..

definitivno kultna tema..:D
otvaram je potaknuta diskusijom na sovinistima
dakle, pisite..dileme, gledista, uglove, zablude, sa stanovista muskaraca, sa stanovista zena, psiholske analize, socioloska stajalista..

i da pocnemo...
da li mislite da covek vise i jace oseca kao mlad ili u srednjim godinama? u cemu je razlika? da li je strast deo ljubavi? da li je moguca ljubav bez strasti?
Emocije su emocije, il` ih imas, il` ih nemas, nevezano za godine. Razlika je u usponima i padovima tokom desavanja emocija, kao i emocionalne inteligencije.
Strast svakako jeste deo ljubavi, jedino je problematicno kad ona nestane ili, recimo, dobije drugi oblik :think:
Moguca je svakako, samo, tesko strast moze opstati bas dugo ili u izvornom obliku, ali sa druge strane, pitanje je kako to dozivljava strana kod koje je strast izrazenija...

Ljubav je alkoholizam,narkomanija,navučenost,pljuge,kocanje...Stanje psihe u odnosu na svoje stanje...
A najlepše stanje je u intimi dvoje,u intimi gledanja u oči za vreme obostranog orgazma,koža na koži koja polako klizi,
prisnost tog dodira i navučenost na njega...Čak.kažu,godine s tim nemaju veze...Jer psiha se obavije i samoobmanama samo da zadrži
ta lepa sećanja za nadu da će se ponoviti...
Pošto sam ljubavna sirotinja-toliko od mene...:cool:

Ljubav se nalazi u coveku i on je ima ili nema, moze da je podeli ili cuva samo za sebe, da je sakrije ili sasvim odbaci.
Mnogi je razlicito tumace, pa je nekima strast, a drugima zaljubljenost isto sto i ljubav.
Strast nije ljubav jer se desava u trenutku i tu ostaje.
Zaljubljenost nije ljubav, jer joj nedostaje realna komponenta.
Ljubav je prijatan osecaj ispunjenosti neogranicen vremenom, prostorom ili osobama.
Korona kao balon koji svoje bice cuva u sebi sa osobinom da prima druga bica unutra, da ih pusta vani, da se siri i skuplja, da nestane i da se pojavi.
Kad bolje razmislim mozda i gresim.:)

Ljubav dolazi nakon zaljubljenosti i strasti...
Svi se zaljubljujemo, neko i po tri puta dnevno jelte...:lol:..to je prva iskrica koja ti proširi zenice dok gledaš u nju..
Strast se oseti ili ne nakon zaljubljivanja i stupanja u bliski kontakt sa dotičnom ili dotičnim subjektom ili objektom a živi taman toliko koliko i taj prvi talas emocija..
Ljubav dolazi nakon svega toga i ne podrazumeva ništa od navedenog zato i pojma nemam koji je to vrag...

Ljubav dolazi nakon zaljubljenosti i strasti...
Svi se zaljubljujemo, neko i po tri puta dnevno jelte...:lol:..to je prva iskrica koja ti proširi zenice dok gledaš u nju..
Strast se oseti ili ne nakon zaljubljivanja i stupanja u bliski kontakt sa dotičnom ili dotičnim subjektom ili objektom a živi taman toliko koliko i taj prvi talas emocija..
Ljubav dolazi nakon svega toga i ne podrazumeva ništa od navedenog zato i pojma nemam koji je to vrag...

I ti sine Brute?

Back