ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve si omanuo,promasio,bar sto se tice procene mog karaktera..sto ti niko i nije trazioPredavanje jos manje..
Vidis ljubav ili bar jedan njen vid,bilo bi i prijatnost u ophodjenju sa osobom o kojoj neznas nista,sem da smo
ljudi,da svi imamo osecanja,koja je lako povrediti.Svakako da to(prijatnost) nisam ni ocekivala,i bila sam svesna da cu doziveti
ovu vrstu nerazumevanja
.
Tvoj bezobrazluk ispoljen na ovoj temi je odredio moje ophođenje prema tebi. Zato sam ti i povredio osećanja svojim drskim nastupom. Da te prodrmam malo, podsetim da "SVI imamo osećanja koja je lako povrediti", a ne samo ti. Tvoja drska i prepotentna (čitaj: omalovažavajuća) izjava u stilu: "svi ste vi kreteni I lupate koješta, a moja drugarica Letačica I ja smo jedine merodavne da pričamo o ljubavi, I ono što smo o njoj govorile nekoliko strana unazad, e to je suština ljubavi, deco moja tupava . Vraćajte se unazad, pomenute stranice u sake i da mi za sledeći čas sve to lepo naučite napamet!" - odrediće tok ljubavi u narednih nekoliko stranica.

Poslednja izmena:
Tvoj bezobrazluk ispoljen na ovoj temi je odredio moje ophođenje prema tebi. Zato sam ti i povredio osećanja svojim drskim nastupom. Da te prodrmam malo, podsetim da "SVI imamo osećanja koja je lako povrediti", a ne samo ti. Tvoja drska i prepotentna (čitaj: omalovažavajuća) izjava u stilu: "svi ste vi kreteni I lupate koješta, a moja drugarica Letačica I ja smo jedine merodavne da pričamo o ljubavi, I ono što smo o njoj govorile nekoliko strana unazad, e to je suština ljubavi, deco moja tupava . Vraćajte se unazad, pomenute stranice u sake i da mi za sledeći čas sve to lepo naučite napamet!" - odrediće tok ljubavi u narednih nekoliko stranica.

imam utisak da je poli htela da joj bacis koznu jaknu preko bare a ona da je cereci se zaobidje :rotf:

ccc kakva depresija na mojoj temi:)
drustvo ljubav je pozitivno osecanje..
pozitivno.
:)

a sta je sumanuti lose rekao?
iskustveni oziljci su uvek pozitivni...

sta sad zelis da nas ubedis, makar napr. hipoteticki, da si imala sta znam nekog lika pre 5-10 godina i zelela sa njim sve, ili on zeleo, ili oboje zeleli da se ne razdvajate do kraja a ono zivot se namesti tako da bude prc i tebi i njemu.... danas se tog vremena ne secas nikad kobajagi jel' i nikada te ne uhvati makar blaga seta na spoznaju kako ti je tada bilo lepo a i tuzno...

ae bre... svaka ljubav nit je sretna nit nesretna, jer ako volis samo je pitanja dana kada ces da ga koljes bas zbog toga sto ga previse volis... sta mislis kake i gde oziljke sam imam od takih klanja... i to one prave, a na one koje se duhovno lizu ko kerove sapice :lol:

a sta je sumanuti lose rekao?
iskustveni oziljci su uvek pozitivni...

sta sad zelis da nas ubedis, makar napr. hipoteticki, da si imala sta znam nekog lika pre 5-10 godina i zelela sa njim sve, ili on zeleo, ili oboje zeleli da se ne razdvajate do kraja a ono zivot se namesti tako da bude prc i tebi i njemu.... danas se tog vremena ne secas nikad kobajagi jel' i nikada te ne uhvati makar blaga seta na spoznaju kako ti je tada bilo lepo a i tuzno...

ae bre... svaka ljubav nit je sretna nit nesretna, jer ako volis samo je pitanja dana kada ces da ga koljes bas zbog toga sto ga previse volis... sta mislis kake i gde oziljke sam imam od takih klanja... i to one prave, a na one koje se duhovno lizu ko kerove sapice :lol:

pa ono, udarise po nekoj negativi
i da, naravno, sa svakom ljubavlju bila je povezana neka patnja..i te su patnje bile razlicite.
ali sto sam starija, to vise mislim da je patnja rezultat nekih nasih neresenih tripova, a ne ljubavi
ljubav cini da se osecas ziv, cini da zelis da budes bolji, da zelis drugom bolje.
kad se sve to preokrene u svoju suprotnost, ako se preokrene, to nije zbog ljubavi..vec zbog mracnih dubokih mesta u nama koja nas sprecavaju da budemo slobodni i srecni

pa ono, udarise po nekoj negativi
i da, naravno, sa svakom ljubavlju bila je povezana neka patnja..i te su patnje bile razlicite.
ali sto sam starija, to vise mislim da je patnja rezultat nekih nasih neresenih tripova, a ne ljubavi
ljubav cini da se osecas ziv, cini da zelis da budes bolji, da zelis drugom bolje.
kad se sve to preokrene u svoju suprotnost, ako se preokrene, to nije zbog ljubavi..vec zbog mracnih dubokih mesta u nama koja nas sprecavaju da budemo slobodni i srecni

patnja je deo odrastanja bas kao i sreca :lol:

sad ako si ti stalno srecna a nimalo vise i nikada ne patis, ja ti se divim :lol:

ljubav cini da je ceo svet tvoj ali i svadja cini to isto jer posle kise uvek izadje sunce pa si jos srecnija nego pre nje.

pa ne mogu da kazem da nikad ne patim, ali patnja je nesrazmerno manja od srece:)
ne mogu nekako da se udubljujem u pacenicke scenarije, nikako...

ti si zena koja je sklona dubokom preispitivanju.. znaci pricam samo na osnovu onoga sta sam video u realu i sto znam da procenim... a svaka zena koja je tome sklona, cesto je nesigurna u pogledu snage emotivnog koju oseca... a cim je slaba ona delom pati...i nije u tome nista lose, po meni je cak to pozitivnije jer muski libido progresivno raste sto zena vise intimno pati :lol:

to sto si ti vido, jeste bilo tako pre deset godina:)
od tad je mnogo vode proteklo...
istina je da je taj najintimniji deo mene i dalje veoma nezan i osetljiv
a da je racionalni deo nevidjeno ojacao i stabilizovao se.
te time, potpuno drzi pod kontrolom izlaganje mekog tkiva okrutnom svetu.
i mene zanima sta ce biti dalje..:)

to sto si ti vido, jeste bilo tako pre deset godina:)
od tad je mnogo vode proteklo...
istina je da je taj najintimniji deo mene i dalje veoma nezan i osetljiv
a da je racionalni deo nevidjeno ojacao i stabilizovao se.
te time, potpuno drzi pod kontrolom izlaganje mekog tkiva okrutnom svetu.
i mene zanima sta ce biti dalje..:)

prvo nije pre deset vec pre 4 ili 5 a to nije nista vremenski... mnogo vode protekne ali ako covek ako gaji prema nekom nesto iskreno, moze da tece i ko nijagara to se ne menja...mogao bih primere ali necu :lol:

ne mozes nikada pobeci od svoje prirode... stavljanje zabrana na delove sebe koje ljubomorno cuvas je najlosija taktika koju su zene ikada imale jer ce kad tad doci dan za kajanje sto su to radile...

prvo nije pre deset vec pre 4 ili 5 a to nije nista vremenski... mnogo vode protekne ali ako covek ako gaji prema nekom nesto iskreno, moze da tece i ko nijagara to se ne menja...mogao bih primere ali necu :lol:

ne mozes nikada pobeci od svoje prirode... stavljanje zabrana na delove sebe koje ljubomorno cuvas je najlosija taktika koju su zene ikada imale jer ce kad tad doci dan za kajanje sto su to radile...
brate prijatelju 2006 smo se videli, to je bilo pre punih osam godina..:lol:
a to stavljanje zabrana je cista evolucija..:mrgreen:
moji dani za kajanje su prosli, kao sto je proslo vreme kad sam jurisala na bajonete srcem junackim..:)
prozivela sam i dozivela vise nego neko normalan u tri zivota, moje su emocije uvek preterane i fatalne..
totalno mi je ocaravajuca mogucnost da izadjem iz tog fatalistickog miljea..:zcepanje:

brate prijatelju 2006 smo se videli, to je bilo pre punih osam godina..:lol:
a to stavljanje zabrana je cista evolucija..:mrgreen:
moji dani za kajanje su prosli, kao sto je proslo vreme kad sam jurisala na bajonete srcem junackim..:)
prozivela sam i dozivela vise nego neko normalan u tri zivota, moje su emocije uvek preterane i fatalne..
totalno mi je ocaravajuca mogucnost da izadjem iz tog fatalistickog miljea..:zcepanje:

jok ...ja sam na forumu od 2005..a prve tri godine nisam znao nikog zenskog priv.... borku znam od 2008 mislim a tek godinu posle sam dosao na onaj pijani zenski performans :lol:

vata te demencija teto :lol:

http://forum.krstarica.com/member.php/304860-marlon

Evo, ako hoćeš brzo da napustiš svoj fatalistički milje, skači brzo, ja ću te uhvatiti! U svoj. :) Nema iskakanja, draga moja, fatalizam je utkan u nas, prožima nas habitus i Veliki Manitu nije projektovao "izlaz". Fatalizam je naš matrix, gledala si film, ma ko da ga je Maki režir'o, na Kojin scenario! :)

Poslednja izmena:
Ljubavi, srećan ti rođendan, sve najlepše! Elem, ee, a kakva je ovo tema bila pre jedno 139-140 stranica, kad se samo setim! Ono, nismo se baš proslavili zaljubljujući se jedno u drugo na ovoj temi, ali ako hoćeš da shvatiš ljubav i njene demone, vrati se jedno stodvadeset tri, stodvdeset četiri a možda i svih stodvadeset pet stranica, videćeš šta je Koja Veliki o ljubavi pis'o. Kad se samo setim kakva je ovo tema bila, ah! :zamišljen u prošlos':

Poslednja izmena:

naci sa'ranio si barbikicu. :huh: ako ti uopste mozes nekoga da sa'ranis. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

a sta rade ostali na ovoj temi nego to isto. razlika je jedino u tome sto poli 64 ne pripada istom drustvu.

greska u kucanju....uvatio si se za pogresnu stvar, uvek se hvatas za pogresne stvari (tvoj odgovor na ovo, ako ga bude, je predvidiv:lol:).
u svakom slucaju poenta posta je ista.

- - - - - - - - - -

141 strana jedino merodavnih za ljubav. :lol:
:lol: ... Nadam se da se još ljudi može smejati ovom silnom 140-jednostraničnom naprezanju jedne male vrste da se digne do visine apsolutnog merila stvari!(?)

P. S. Tvoj prekor da se uvek vatam za "pogrešnu stvar" je na mestu, moj Dobrice. Takođe pohvaljujem tvoju anticipaciju mog odgovora. Dakle...
Ne treba čoveku mudrost veća od moje da konačno shvati da ubuduće ne bi trebalo pravi iste greške, to jest da Dobricu ne vata za pogrešna mesta. (smeh)

:lol: ... Nadam se da se još ljudi može smejati ovom silnom 140-jednostraničnom naprezanju jedne male vrste da se digne do visine apsolutnog merila stvari!(?)

P. S. Tvoj prekor da se uvek vatam za "pogrešnu stvar" je na mestu, moj Dobrice.
Ne treba čoveku mudrost veća od moje da konačno shvati da ubuduće ne bi trebalo pravi iste greške, to jest da Dobricu ne vata za pogrešna mesta. (smeh)

lepo rekoh...predvidiv odgovor. s moje strane s namerom ostavljen prostor da mi odgovoris...ja to iz sazaljenja spram tebe. :lol:

- - - - - - - - - -

sad ce on da kaze da je namerno to odgovorio da bi bilo po mojoj volji.:mrgreen:

lepo rekoh...predvidiv odgovor. s moje strane s namerom ostavljen prostor da mi odgovoris...ja to iz sazaljenja spram tebe. :lol:

- - - - - - - - - -

sad ce on da kaze da je namerno to odgovorio da bi bilo po mojoj volji.:mrgreen:
"Takođe pohvaljujem tvoju anticipaciju mog odgovora. Dakle..."

Da ovo nisi odsekla, videla bi da sam već pohvalio tvoju... mog... Ako to uradim opet, boljim se posledice neće biti manje od surove kazne:

jednog kratkog i dva dugačka rzanja uz divlje njištanje sa ritanjem. :lol:

- - - - - - - - - -

Dobrice, otiš'o sam.

Ljubim te u obrazić.

"Takođe pohvaljujem tvoju anticipaciju mog odgovora. Dakle..."

Da ovo nisi odsekla, videla bi da sam već pohvalio tvoju... mog... Ako to uradim opet, boljim se posledice neće biti manje od surove kazne:

jednog kratkog i dva dugačka rzanja uz divlje njištanje sa ritanjem. :lol:

- - - - - - - - - -

Dobrice, otiš'o sam.

Ljubim te u obrazić.

a sto mi brisete onaj deo da je koja izlizan ko daska od wc solje. :lol:

- - - - - - - - - -

i zapishkan isto. :mrgreen:

a sto mi brisete onaj deo da je koja izlizan ko daska od wc solje. :lol:

- - - - - - - - - -

i zapishkan isto. :mrgreen:
Auh, sramota šta su ti uradili Zeleni, Plavi i Crveni nedrugari, ne dozvoljavaju ti da zapišavaš i ližeš tvog Koju! :eek:

Jedino što ti ostaje je da svoje nezadovoljstvo iskažeš uzvikom: BOJKOT!

Možda svoj krajnje surov postupak lokalna Administracija razmotri na jutrnjem brifingu,

i naknadno odobri tvoje piškanje i kakanje:

- gde stigneš,

- po kome god poželiš

pa majkumu, nisi ti bilo ko, neki tamo mali i nepoznat pojedinac,

ti si velika DOBRICA!

I to ADMINISTRACIJA Krstarova jednom za svagda mora da shvati!

Imaš moju punu podršku, kako za piškanje tako i za kakanje, a bogami nešto razmišljam i o tvojim prekrasnozelenim šlajmarama?!

Kako ti na drugi način ne mogu pomoći i podržati tvoj sasvim opravdan PROTEST, skandiraću tiho i nemo uzvikivati tvoje ime:

Poslednja izmena:
Auh, sramota šta su ti uradili Zeleni, Plavi i Crveni nedrugari, ne dozvoljavaju ti da zapišavaš i ližeš tvog Koju! :eek:

Jedino što ti ostaje je da svoje nezadovoljstvo iskažeš uzvikom: BOJKOT!

Možda svoj krajnje surov postupak lokalna Administracija razmotri na jutrnjem brifingu,

i naknadno odobri tvoje piškanje i kakanje:

- gde stigneš,

- po kome god poželiš

pa majkumu, nisi ti bilo ko, neki tamo mali i nepoznat pojedinac,

ti si velika DOBRICA!

I to ADMINISTRACIJA Krstarova jednom za svagda mora da shvati!

Imaš moju punu podršku, kako za piškanje tako i za kakanje, a bogami nešto razmišljam i o tvojim prekrasnozelenim šlajmarama?!

Kako ti na drugi način ne mogu pomoći i podržati tvoj sasvim opravdan PROTEST, skandiraću tiho i nemo uzvikivati tvoje ime:

nisam znala da velikom kojotu treba spas od strane administracije. :zcepanje:

Back