Ljubav za sva vremena?

Munjo

Geurgenuje

Kucka

Obozavam vas. Ali ste nesto malo aktivni danas....kucke nema nigde.

Ma da me radi radi me do iznemoglosti ali eto sta cu.

U stvari mi je sve to stvorilo jednu drugu velikuuuu dilemu!

A to je: Da li je ljubav platonska i kad te neko godinama **** na daljinu?!

Pomoc!

Blago vama bre!!!

Ja sam izgleda ovde poslednji romantik....

KO JE UGASIOOO SVETLOOO????

:confused:

NEOSTVARENA LJUBAV KOJA CE UVEK TINJATI JE PO TEBI ROMANTICNA???

heheh..ziva bila, tebi je neko ugasio svetlo...:)
zivot je lep, ljubav se desi ponovo. i ne, ne gajim neostvarive ljubavi. ponekad je tesko preboleti nekog ko ti je znacio mnogo.ali ne i nemoguce. da bi voleo ponovo, moras ostaviti proslost proslosti.

Potpuno te razumem, to je veoma snažno, pa iako se potisne pojavom nekog novog, u svakom momentu može da plane ponovo.

Ja čak ne želim da ostvarim tu ljubav, mislim da si zato ti i pobegla, to bih i ja učinila.

I mislim da imati takvu ljubav ne može nikome da smeta i da bilo koga ugrožava. Ja čak ne znam da li je ta moja ljubav obostrana, volela bih da znam, ali nije bitno.
Pa mislim da traje jedno 10-tak godina i uopšte mi ne smeta da volim svog životnog saputnika. :D

Hvala Taisa sto si se pojavila!

Ti razumes. Taman sam pomislila da sam jedina ovde na forumu bar koja se tako oseca.

Ne znam da li bih sada uopste vise imala hrabrosti da se u to upustim i treci put, mislim kad bi bilo prilike. Mada si ti u mnogo sigurnijoj poziciji jer ni ne zelis da ti se tu bilo sta ostvari i realno. Ja nisam sigurna, volela bih da mogu imati kontakt sa njime i da ne postoji ovo ubitacno cutanje sa njegove strane. I ne znam da li bih ista sem toga i zelela uopste, ali eto samo toliko da znam da ga mogu nazvali i pitati kako je, kad mi dodje. I on mene. Mada ni to ne bi imalo smisla verovatno.

A ni ja vise ne znam da li me se uopste seca. Ma seca me se ai sta oseca pojma ni ja nemam. I to me takodje boli jer znam da je osecao puno, kao i ja....

Pozdravljam te i super sto si se javila!
Hvala.

Cao svima!

Evo nesto sam ovih prvih dana januara, valjda posle svog ludila i stresa, postala malo ranjivija i romanticnija nego obicno. I pomalo setna...valjda uz osecaj da godine i vreme nezaustavno prolaze...i mi sa njima.

Zanima me da li i vi imate neku ljubav, nekoga koga se i danas secate i ako ta osoba davno vec nije deo vaseg zivota? Da li imate neke ljubavi za sva vremena, nekoga ko ako bi vas potrazio i posle 1000 godina bi opet pristali da se vidite i popricate ma gde i ma skim bili? Ili neke neostvarene ljubavi koje ce zauvek tinjati u vama?

Aj sad vi :)

Имам, наравно. СВЕ моје љубави су особе са којима бих радо попричала (са некима и јесам у контакту, после много година), не знам зашто ти се то чини тако необичним???
Свака од тих љубави је једна коцкица у мом животу, свако је унео у мој живот нешто ново и посебно, њих сам ЈА бирала, значи - то су људи који имају толико квалитета да бих и данас, увек, без обзира на то где сам и са ким сам, радо поразговарала са њима и видела се.

Недавно сам поново, после неколико година, ступила у контакт са једним бившим дечком са ким сам се забављала врлоо давно (да не спомињем године - то јест деценије :wink:), живи у иностранству, ожењен је, има двоје деце и јако ми је драго што се повремено чујемо и што смо остали у лепом сећању једно другоме. :)

Имам, наравно. СВЕ моје љубави су особе са којима бих радо попричала (са некима и јесам у контакту, после много година), не знам зашто ти се то чини тако необичним???
Свака од тих љубави је једна коцкица у мом животу, свако је унео у мој живот нешто ново и посебно, њих сам ЈА бирала, значи - то су људи који имају толико квалитета да бих и данас, увек, без обзира на то где сам и са ким сам, радо поразговарала са њима и видела се.

Недавно сам поново, после неколико година, ступила у контакт са једним бившим дечком са ким сам се забављала врлоо давно (да не спомињем године - то јест деценије :wink:), живи у иностранству, ожењен је, има двоје деце и јако ми је драго што се повремено чујемо и што смо остали у лепом сећању једно другоме. :)

nema sta teta helen,,,,znaci DOMINIRATE:)

Hvala Taisa sto si se pojavila!

Ti razumes. Taman sam pomislila da sam jedina ovde na forumu bar koja se tako oseca.

Ne znam da li bih sada uopste vise imala hrabrosti da se u to upustim i treci put, mislim kad bi bilo prilike. Mada si ti u mnogo sigurnijoj poziciji jer ni ne zelis da ti se tu bilo sta ostvari i realno. Ja nisam sigurna, volela bih da mogu imati kontakt sa njime i da ne postoji ovo ubitacno cutanje sa njegove strane. I ne znam da li bih ista sem toga i zelela uopste, ali eto samo toliko da znam da ga mogu nazvali i pitati kako je, kad mi dodje. I on mene. Mada ni to ne bi imalo smisla verovatno.

A ni ja vise ne znam da li me se uopste seca. Ma seca me se ai sta oseca pojma ni ja nemam. I to me takodje boli jer znam da je osecao puno, kao i ja....

Pozdravljam te i super sto si se javila!
Hvala.

Seća te se sigurno, jer i ti si njemu neostvarena, ali verovatno iz nekog razloga (ti sigurno znaš razlog), nije on ljut, naprotiv, smatra da je tako bolje.
Ne treba ti još povređivanja, već će se sve namestiti, ako tako treba, ne brini.
O tome kada sanjaš nekoga i ostane ti san, postoji moja tema, "Jutros kraljice moja...", dakle odlično te razumem.:D

Munjo

Geurgenuje

Kucka

Obozavam vas. Ali ste nesto malo aktivni danas....kucke nema nigde.

Trazila si me..i to velikim slovima....:)
Add tema...Odgovor je Da,imam.Svih svojih ljubavi se secam sa osmehom,i to sam vec rekla...A za uvek i za sva vremena setim se svoje prve velike ljubavi.Prve u svemu,koja na zalost danas ne da nije pored mene vec nije ni u ovo zemaljskom zivotu.Nije bio niti ostao reper za sve druge posle njega ali ga se secam sa velikom neznoscu u sebi.Trenutno se u mom emotivnom zivotu desava nesto sto ne bih zelela da ostane neostvareno..U tom slucaju bih se zauvek osecala..neostvarenom..

Dok smo mladi desi se samo poljubac i nishta vise.Sebi ne postavljam pitanja sta bi bilo kad bi bilo.U nekim vezama mi je bilo lepo,ali iz nekog razloga ne zelim se vracati na staro.Takodje za prijateljstvo posle ljubavi..nekako nemam potrebu..uvek neko ostavlja nekog..i neko je povredjen...pa potencijalno ''podgrevanje''..Mada..ljudi s' godinama postaju svesniji svojih gresaka..meksi,osecajniji..sto i nije lose..;)
Dodao bih da zelim misliti kako nijedna ljubav nije bila prava..zato sto i dalje ne traje.

lepo george:wink:...lepo objasnjenje...

:razz:

Dodao bih da zelim misliti kako nijedna ljubav nije bila prava..zato sto i dalje ne traje.

Ја мислим да такво гледише осиромашује...
Зар није свака од тих љубави била, на неки начин и у неком времену, права, јер је испунила неку сврху и обогатила нас?
А за то није није битно колико траје и да ли још траје...

Ја мислим да такво гледише осиромашује...
Зар није свака од тих љубави била, на неки начин и у неком времену, права, јер је испунила неку сврху и обогатила нас?
А за то није није битно колико траје и да ли још траје...

Ako tako kazes imao sam trideset pravih ljubavi..stvarno kad lupis.:shock:
Koja svrha..?Sex..?.Obogatila..jeste..sex...:D

Stariji od mene dosta. Klick je bio na prvi pogled, ali sam tada ja bila predmet ljubavi njegovog prijatelja. On sa brakom i decom iza sebe, uspesan, pametan, frajer sve, zelela sam da bude moj kralj. I on. Dva kratka pokusaja u razmaku od oko 5 god i dva neuspeha. Nista sem jednog poljubca u drugom pokusaju nis´mo imali ali i dalje postoji u meni.

DA je bio neki "klinac" bez kesha bolelo bi te za njega... ;)

Kakav feg! Nije te ni kresnuo, a imao je siguran ubod.... :roll:

Ti si bas neki smor..vidis naziv teme.........bilo mi je lepo sa svakom ,recimo,..ali zasto bi pamtio ceo zivot nekog..?..sad treba da vagam nijanse koja je bila bolja i da nju pamtim..nebuloza..sa kojom ostarim valjda ce biti ta ljubav..aj zdravo..8)

Back