Pahuljabg
Zainteresovan član
- Poruka
- 266
Eh kada bi ti znaoSigurno vrhunski izgledas.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh kada bi ti znaoSigurno vrhunski izgledas.![]()
Sta se pravdas bwe toj glupedri?Znas sta pise u pp-u. Pisamo sam joj. Daj da vidimo sliku koliko si velika, jer je napisala da je velika cura. I dao sam joj mail.![]()
Vodjeni tom logikom,svi koji su me pitali za koliko stizem u BGD hoce da me poebu...
strashno...![]()
Sto? Nemaju koga drugog, gabori su ili su budale?Vodjeni tom logikom,svi koji su me pitali za koliko stizem u BGD hoce da me poebu...
strashno...![]()
Isla sam i na druge podforume,Lajterkasta bwe. Ne visim ja samo ovde k`o ti babo jedna. I da te pitam, reci ti meni kakav je osecaj kada te torba SLinke? Jel WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWW ili woooooooooooooooow ili samo wow???![]()
Mogu. Ali da pitam i tebe.provjeri sama ako ga mozesh nahvatati![]()
![]()
Ma pusti je u ******. Nego sad smisaljm temu o transportu jaja.![]()
Mogu. Ali da pitam i tebe.![]()
Ma ne seri, leba ti.znash kako...za razliku od tebe nisam ovdje da nahvatavam likove...
dovoljan mi je momak u RL![]()
Lajterkasta ,hoce, hoce svi da te ebu samo u tvojoj masti...Otrezni se zeno bwe.cekaj,sad razmishljam ko mi je sve slao PP,a da ja ovako naivna i glupanisam skontala da hoce da me ebe....
mnogo ih jeeeee...![]()
Ma ne seri, leba ti.
Lajterkasta ,hoce, hoce svi da te ebu samo u tvojoj masti...Otrezni se zeno bwe.
Odoh ja sada na pice.
ljubac za SLinketa.
p.s da ne pomislite da necu da se druzim s vama, citacu i odgovoricu vam kada se vratim.
SLinke cmok, cmok,cmok,cmok...
Ma ne seri, leba ti.
Lajterkasta ,hoce, hoce svi da te ebu samo u tvojoj masti...Otrezni se zeno bwe.
Odoh ja sada na pice.
ljubac za SLinketa.
p.s da ne pomislite da necu da se druzim s vama, citacu i odgovoricu vam kada se vratim.
SLinke cmok, cmok,cmok,cmok...
Znaci sa zenom jaja prezivljavaju napad. Znaci da bi jaja bila sigurna, dati ih zeni.![]()
Podrzavam ovo za jezik.Diplomatski bi zena spasila NJENA yaya i sebe![]()
Vi muski bi se samo saketali , a jezik je mocna alatljika![]()
Vodjeni tom logikom,svi koji su me pitali za koliko stizem u BGD hoce da me poebu...
strashno...![]()
strashno...![]()