nije Bog na nebu nego je sveprisutan...
Pa nisam ja taj koji je izmislio taj opis,to je Bibliska realnost koju znaju svi koji su bar jednom prosli Sveto Pismo pa makar i mestimicno...

Evo ti par citata:
1 Mojs.24,7:
"...Gospod
Bog nebeski, koji me je uzeo iz doma oca mojega i iz zemlje roda mojega, i koji mi je rekao i zakleo mi se govoreći: sjemenu ću tvojemu dati zemlju ovu, on će poslati anđela svojega pred tobom da dovedeš ženu sinu mojemu odande..."
Nem.1,5:
"...I rekoh: oh Gospode
Bože nebeski, Bože veliki i strašni, koji čuvaš zavjet i milost onima koji te ljube i drže tvoje zapovijesti..."
Nem.2,20;
'...A ja im odgovorih i rekoh:
Bog nebeski daće nam sreću, a mi sluge njegove ustasmo i zidamo; ali vi nemate dijela ni prava ni spomena u Jerusalimu..."
Mat.7,11;
"...Kad dakle vi, zli budući, umijete dare dobre davati djeci svojoj, koliko će više
otac vaš nebeski dati dobra onima koji ga mole? ..."
nije ljubav prema Bogu samo izvršavati zapovesti...i državne zakone ne kršiš ali to ne znači da voliš državu...vidi šta Isus kaže
| Matej 22,37 | A Isus reče mu: ljubi Gospoda Boga svojega svijem srcem svojijem, i svom dušom svojom, i svom misli svojom. |
| Matej 22,38 | Ovo je prva i najveća zapovijest. |
Ovo sto si citirao samo dodatno pojasnjava situaciju - dakle drzis Bozje zapovesti svim svojim srcem i svom dusom svojom a ne polovicno,na silu,formalno reda radi i t.d.
Zapovesti su one o kojima trebas razmisljati jer one zapravo govore o Zakonodavcu - koliko je On pravedan i dobar a sto se vidi takodje i od sasme zapovesti.
Evo sta kaze Pismo po ovome:
Isu.1,8:
"...Neka se ne rastavlja od usta tvojih knjiga ovoga zakona,
nego razmišljaj o njemu dan i noć, da držiš i tvoriš sve kako je u njemu napisano; jer ćeš tada biti srećan na putovima svojim i tada ćeš napredovati..."
Ps119,41-52:
"...Neka dođe na me milost tvoja, Gospode, pomoć tvoja po riječi tvojoj.
I ja ću odgovoriti onome koji me ruži;
jer se uzdam u riječ tvoju.
Nemoj uzeti nigda od usta mojih riječi istine,
jer čekam sudove tvoje.
I čuvaću zakon tvoj svagda, dovijeka i bez prestanka.
Hodiću slobodno,
jer tražim zapovijesti tvoje.
Govoriću o otkrivenjima tvojim pred carevima, i neću se stidjeti.
Tješiću se zapovijestima tvojim, koje ljubim.
Ruke svoje pružam k zapovijestima tvojim, koje ljubim, i razmišljam o naredbama tvojim.
Opomeni se riječi svoje k sluzi svojemu, na koju si mi zapovjedio da se oslanjam.
U nevolji mojoj tješi me
što me riječ tvoja oživljava.
Oholi mi se rugaju veoma; ali ja ne otstupam od zakona tvojega.
Pamtim sudove tvoje od iskona, Gospode, i tješim se..."
takav ti je nastup...kao da si u ratu a ne među prijateljima
Aha,dakle ja sam ratnik koji napada dok si ti recimo prijatelj koji si razocaran zbog toga sto te ja ne dozivlavam i ne ponasam se na isti nacin ?
A da ipak ti procitas moje nastupe pa ako li nadjes bilo sta neprijateljski onda se vrati ovde i citiraj ali ako toga ne budes nasao,onda bi bilo red da se diskretno izvinis...a onda ponovi postupak jos jednom s tim sto ces ovaj put prebrojiti sve uvrede i napade koje su stizale na moju adresu pa tek onda donesi konacan zakljucak koji je taj koji nastupa prijateljski a ko ofanzivno !!!