Ljubav preko interneta

• Začetnik teme Začetnik teme oxana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da kontam. Samo, meni se retko dešava da vikendom imam neku neodloživu obavezu koja se dešava tad i samo tad. Evo, gledam nešto, otkako smo zajedno (kraj marta), samo dva vikenda se nismo videli, ne sećam se zašto - mora da je bila neka frka s učenjem, bilo moja ili njegova, jer je bio maj. A i kad se vidimo, to je retko bio samo vikend, uglavnom sam ja kod njega ili on kod mene par dana - jednom sam eskivirala neka predavanja :rumenko:, a par puta je bio rok pa uhvatimo luft dane kad su prošli ispiti ili tako nešto... ma, provodim više vremena s njim nego s nekim u srednjoj školi :)

Može i manje od pet sati putovanja pod uslovom da je nedavno legla stipendija pa se luksuziram busom :D koji je skuplji tri do četiri puta, arrrrghhhh. Pazi, može to biti i više sati ali ono što i on i ja znamo jeste da vredi, imaš svako pravo da ne misliš tako. :)

Pa dobro, čoveče, ali šta kad nađeš curu iz Subotice ili Niša ili Sarajeva...? :eek: Ja sam htela nekog Srbijanca kad dođem na studije a završih sa ovim iz moje škole :lol: sasvim je realno očekivati da ti devojka jednog dana bude ko zna odakle. I onda tokom leta put pod noge pa hajmo u planine Dovla :)
Inače, meni voz savršeno odgovara, jeste da je smor putovati dva sata (pogotovo kad se zaustavi u nedođiji jer su se od toplote iskrivile šine) ali cena je... prava studentska. :D
Е па онда нам је разлика у начину живота. Ја ниједан викенд не могу да гарантујем никоме ништа. Или учим, или радим, или идем у БиХ код некога од фамилије (јбга велика фамилија :) ) и једноставно не вреди... :)

Могу само још једном да ти кажем свака част за стрпљење. Мене бус и воз толико убију у појам. Нисам научио да бзвз седим и да блејим и да не знам шта се дешава на путу.

Ја са таквима из других градова могу да будем када поново одем у други град. Не кажем да једног дана неће наићи нека ко зна одакле, али тренутно не видим под којим околностима бих ја пристао на тако нешто... рецимо да немам финансијски проблем тј да могу да постигнем финансијски, опет не знам да ли бих био са тако неком која је толико далеко. :neutral: Мислим да се разумемо... ја сам поборник тога да је Србија једно село и да НИШТА није далеко и да се свуда може стићи, али бити у вези са неким ко је на више од пола сата колима удаљен је за мене тренутно оптерећење.

Dobro, ali...
studiraš u Beogradu. U tom istom Beogradu studira iks hiljada ljudi iz cele Srbije a i šire. Možeš da upoznaš gomilu ljudi koja nije iz Beograda ili Pančeva na fakultetu, u menzi, u domu kod nekoga, na žurci kod nekoga...
Svidi ti se devojka. Ti se njoj svidiš. Jako. Skontate se. Kliknete. Budete zajedno. Ali ne lezi vraže, ona je iz... Kosjerića. Tu je cele godine, kući ide jednom mesečno i dva puta godišnje na malo duže. I šta onda? :eek:

Dobro, ali...
studiraš u Beogradu. U tom istom Beogradu studira iks hiljada ljudi iz cele Srbije a i šire. Možeš da upoznaš gomilu ljudi koja nije iz Beograda ili Pančeva na fakultetu, u menzi, u domu kod nekoga, na žurci kod nekoga...
Svidi ti se devojka. Ti se njoj svidiš. Jako. Skontate se. Kliknete. Budete zajedno. Ali ne lezi vraže, ona je iz... Kosjerića. Tu je cele godine, kući ide jednom mesečno i dva puta godišnje na malo duže. I šta onda? :eek:
А шта фали Косјерићу... тамо се одржавају чобански дани :mrgreen:
DSC00166-1.jpg

Контам о чему причаш, али то је супротна ситуација... она је стално у БГу, а повремено оде кући... а у твом случају је стално кући (тј у другом граду), а повремено дође (или ти одеш није битно). У сваком случају бих покушао јер ми то делује као прихватљиво па ако не би ишло онде јбга... куд који мили моји :)

Ja chim znam da je neko van Bg-a, ta osoba ne moze da mi se svidi... Ne znam zashto. :neutral:
А знала си мене да кудиш кад сам рекао да девојка која пуши (цигаре) не може да ми се свиди :P

Ali, pretpostavimo da je to odakle je jedna od sporednih stvari koje saznaješ. Nakon što kliknete.
Како можеш да кликнеш а да то не знаш :confused:
Ali ti mi se bash svidjash... :mrgreen: Ionako studirash u Bg-u, tako da... :)
Imala sam jednog dechka iz unutrashnjosti, i posle nekog vremena to nije ishlo, iako smo bili kolege... :roll:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: Па то је зато што си ти јадница :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

:cmok::cmok::cmok:

Poslednja izmena:
Па добро, али зар се упознавање не састоји од тога - ко си? шта си? одакле си? ко су ти родитељи?

Мислим ово за родитеље сам лупио, али зар не узмеш генералије на самом почетку... наравно не као у полицијској станици, али кроз обичан разговор... а и кликтање (како си се ти изволела изразити :) ) после три сата разговора? :confused:

Kliktanje - da.

A za ovo odakle si - prosto mislim da nije neophodno pitati tj. saznati odmah.

За кликтање свака част.

Знам да није неопходно, али просто не могу да сагледам конверзацију у којој би се тако нешто прескочило при упознавању и разговору од 3 сата са потпуно непознатом особом. :confused: Просто наведе те прича прво име, па... јбга већ друго питање је одакле си :lol: ја га просто не могу прескочити... :mrgreen:

За кликтање свака част.

Знам да није неопходно, али просто не могу да сагледам конверзацију у којој би се тако нешто прескочило при упознавању и разговору од 3 сата са потпуно непознатом особом. :confused: Просто наведе те прича прво име, па... јбга већ друго питање је одакле си :lol: ја га просто не могу прескочити... :mrgreen:
Za kliktanje hvala. :)

A je l pitaš i šta je u horoskopu? :mrgreen:

Pa pobogu?! :eek:
A za ovo jadnicu cu ti... Stoko!
:cmok:
Za kliktanje hvala. :)

A je l pitaš i šta je u horoskopu? :mrgreen:
За кликтање нема на чему :mrgreen:

А за хороскоп не питам... чак и кад мене пита ја не узвратим питањем ''а шта си ти?''. То ми баш ништа не значи. ЕВЕНТУАЛНО у некаквој причи питам за тачан датум рођења па могу на основу тога да закључим шта је у хороскпу, али ми ни тачан датум рођења није нешто посебно битан податак... :)

Back