Ljubav preko interneta

• Začetnik teme Začetnik teme oxana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka čas' onome ko može da ima dečka a da se dugo ne vide nego se ''kuckaju'' :eek: (koleginica iz Herceg Novog koja ima dečka kod kuće, studira ovde a njega je viđala po dva puta u toku semestra...), ali ja šiznem kad ne mogu da se vidim s dečkom tri nedelje jer smo oboje zatrpani obavezama. I onda redovno neko eskivira ili odloži svoje na dan-dva :) najduže nam je bilo dve nedelje, čini mi se.

Svaka čas' onome ko može da ima dečka a da se dugo ne vide nego se ''kuckaju'' :eek: (koleginica iz Herceg Novog koja ima dečka kod kuće, studira ovde a njega je viđala po dva puta u toku semestra...), ali ja šiznem kad ne mogu da se vidim s dečkom tri nedelje jer smo oboje zatrpani obavezama. I onda redovno neko eskivira ili odloži svoje na dan-dva :) najduže nam je bilo dve nedelje, čini mi se.

:rotf::rotf::rotf: ''куцкају'' :super::super::super:

Које? Ма то два пута годишње је чисто, али ЧИСТО просеравање у нашим годинама. :roll:

Što smešno...
pa ja kad sam se smuvala s jednim sa RAFa stalno me je startovao na msnu , dogovorimo se da se vidimo za tipa pet dana ali on ne odustaje od msna i fejsa i svaku sesiju završava sa ''kuckamo se'' :eek: :eek: :eek: e tad kad smo se videli, to nam je bio i poslednji put :mrgreen:

Rekoh dva puta u toku semestra, znači četir puta godišnje, a ti računaj još i dva-tri raspusta :P

Poslednja izmena:
Što smešno...
pa ja kad sam se smuvala s jednim sa RAFa stalno me je startovao na msnu , dogovorimo se da se vidimo za tipa pet dana ali on ne odustaje od msna i fejsa i svaku sesiju završava sa ''kuckamo se'' :eek: :eek: :eek: e tad kad smo se videli, to nam je bio i poslednji put :mrgreen:

Rekoh dva puta u toku semestra, znači četir puta godišnje, a ti računaj još i dva-tri raspusta :P
Ма батали објашњење... перверзија је мени у глави била :mrgreen: потуно сам ја разумео шта си ти хтела да кажеш ;)

Ма сконтао сам после, али ме мрзело да преправљам... али ни то није то... на тај начин доводиш себе да ЦЕЛО (намерно сам написао цело :P ) слободно време планираш за девојку/дечка :neutral: А мени лично је поред свега тога још и проблем реч - планирање. Значи ја кад будем урадио нешто по плану ја ћу сажвакати монитор од компа... ја сам малопре отишао у Смедерево потпуно неплански јер је тата заборавио да сврати по материјал који му треба за сутра... а да планирам нешто за распуст? :rotf: како да не... :lol:

Haha, podseti me na onaj vic sa tom temom - "jednom godišnje, a možda i redje". :lol:
Познат ми је страшно, али подсети ме не могу сада да се сетим... :think:

Poslednja izmena:
А ако један викенд договориш са другарима излет на Тару, а други викенд обећаш баби да ћеш јој доћи на молитву (сеоску славу), а трећи викенд је твом рођаку рођендан, а четврти викенд се разболиш...

Само могу да вам кажем свака вам част, али ја то не бих постигао 100% и пре бих немао девојку него имао под таквим околностима... Е да... а шта бива када некоме од вас дође у среду четвртак оно... ''е хоћу сад баш да га/је видим и пољубим и то...''?

Back