krekerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 465
Ljubav preko neta? Teško... Zezanje-to ok... Ali nešto više, ne verujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ХАХАХАХАХА
Како комезар не Софија?
![]()
iskustvo je chudo![]()
Svaka čas' onome ko može da ima dečka a da se dugo ne vide nego se ''kuckaju''(koleginica iz Herceg Novog koja ima dečka kod kuće, studira ovde a njega je viđala po dva puta u toku semestra...), ali ja šiznem kad ne mogu da se vidim s dečkom tri nedelje jer smo oboje zatrpani obavezama. I onda redovno neko eskivira ili odloži svoje na dan-dva
najduže nam je bilo dve nedelje, čini mi se.
Dve-tri nedelje - ne bismo ni mi, ali mora seJa ne mogu da se ne vidim sa dechkom duze od 3 dana, a ne 2, 3 nedelje, kamoli jednom semestralno!!![]()
Haha, podseti me na onaj vic sa tom temom - "jednom godišnje, a možda i redje".
Које? Ма то два пута годишње је чисто, али ЧИСТО просеравање у нашим годинама.![]()
Dve-tri nedelje - ne bismo ni mi, ali mora se![]()
Ма батали објашњење... перверзија је мени у глави билаŠto smešno...
pa ja kad sam se smuvala s jednim sa RAFa stalno me je startovao na msnu , dogovorimo se da se vidimo za tipa pet dana ali on ne odustaje od msna i fejsa i svaku sesiju završava sa ''kuckamo se''![]()
![]()
e tad kad smo se videli, to nam je bio i poslednji put
Rekoh dva puta u toku semestra, znači četir puta godišnje, a ti računaj još i dva-tri raspusta![]()
Познат ми је страшно, али подсети ме не могу сада да се сетим...Haha, podseti me na onaj vic sa tom temom - "jednom godišnje, a možda i redje".![]()
Sad je u SO, studira u NSu.A bre... A gde zivi on?
A ti studirash u BG? Jao, ja ne bih mogla tako...Sad je u SO, studira u NSu.
Е Софија... пусти га нек' се јави... ја не знам детаље![]()
Au, Sofija, shta ti bi da se rasprichavash po forumu...Nema!
![]()