Ljubav preko interneta

• Začetnik teme Začetnik teme oxana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugarica moje sestre (koja je 90. godiste) se "zabavlja" s nekim deckom iz BG-a preko Interneta. I molim te, iako se jos uvek nisu uzivo videli, lik joj salje novac! Evo, danas je stigla koverta s nekim slikama i 100 evra na moju adresu. :dash: A moja sestra je jos ludja sto joj dozvoljava da ide preko moje adrese.

Mislim se hocu i ja decka preko Interneta!

Ahahahha :lol:

Stefane,
da li se sećaš onih rima što smo bacali,koje se tiču ljubavi preko interneta?

Drugarica moje sestre (koja je 90. godiste) se "zabavlja" s nekim deckom iz BG-a preko Interneta. I molim te, iako se jos uvek nisu uzivo videli, lik joj salje novac! Evo, danas je stigla koverta s nekim slikama i 100 evra na moju adresu. :dash: A moja sestra je jos ludja sto joj dozvoljava da ide preko moje adrese.

Pa to je vrlo glupo. :confused:

Ako je lik spreman da pošalje sto evra, pa taj je spreman, ako mu se ćefne, i da dođe na tvoju adresu i traži tu devojku. :confused:

Zaista, nimalo pametno, o čemu li je samo razmišljala kad mu je dala adresu (pa makar i tuđu, tj. drugaričinu)?

Ta ortakunja: Jel stiglo nesto za mene?

Ti: stigle neke fotke...

Ta ortakinja: wow sto ti je lep novi iPod, zar nisi reko da ti fali jos 100 evra...

Ti::whistling:

Back