911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Ma zayebi ti dečka i devojku, ja hoću pare!Mislim se hocu i ja decka preko Interneta!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zayebi ti dečka i devojku, ja hoću pare!Mislim se hocu i ja decka preko Interneta!
Drugarica moje sestre (koja je 90. godiste) se "zabavlja" s nekim deckom iz BG-a preko Interneta. I molim te, iako se jos uvek nisu uzivo videli, lik joj salje novac! Evo, danas je stigla koverta s nekim slikama i 100 evra na moju adresu.A moja sestra je jos ludja sto joj dozvoljava da ide preko moje adrese.
Mislim se hocu i ja decka preko Interneta!
Drugarica moje sestre (koja je 90. godiste) se "zabavlja" s nekim deckom iz BG-a preko Interneta. I molim te, iako se jos uvek nisu uzivo videli, lik joj salje novac! Evo, danas je stigla koverta s nekim slikama i 100 evra na moju adresu.A moja sestra je jos ludja sto joj dozvoljava da ide preko moje adrese.
Baca se rimaLakoverne osobe. . . a ne znam kako mogu stvarno tako preko netamislim to je net, net. . nije stvarni svet. . ne razumem. .
Pa to je vrlo glupo.
Ako je lik spreman da pošalje sto evra, pa taj je spreman, ako mu se ćefne, i da dođe na tvoju adresu i traži tu devojku.
Zaista, nimalo pametno, o čemu li je samo razmišljala kad mu je dala adresu (pa makar i tuđu, tj. drugaričinu)?
Baca se rima![]()
mislim to je net, net. . nije stvarni svet
Ah, blago se tebi...Danas su me malko spopadali leptirići.Naravno ne putem interneta.
![]()
Ljubav preko interneta je besmislena... Mogu postojati neke simpatije i sl. mozda chak i prijateljstva ali ne i ljubav... -.-