Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Е па онда нам је разлика у начину живота. Ја ниједан викенд не могу да гарантујем никоме ништа. Или учим, или радим, или идем у БиХ код некога од фамилије (јбга велика фамилијаNaravno da kontam. Samo, meni se retko dešava da vikendom imam neku neodloživu obavezu koja se dešava tad i samo tad. Evo, gledam nešto, otkako smo zajedno (kraj marta), samo dva vikenda se nismo videli, ne sećam se zašto - mora da je bila neka frka s učenjem, bilo moja ili njegova, jer je bio maj. A i kad se vidimo, to je retko bio samo vikend, uglavnom sam ja kod njega ili on kod mene par dana - jednom sam eskivirala neka predavanja, a par puta je bio rok pa uhvatimo luft dane kad su prošli ispiti ili tako nešto... ma, provodim više vremena s njim nego s nekim u srednjoj školi
Može i manje od pet sati putovanja pod uslovom da je nedavno legla stipendija pa se luksuziram busomkoji je skuplji tri do četiri puta, arrrrghhhh. Pazi, može to biti i više sati ali ono što i on i ja znamo jeste da vredi, imaš svako pravo da ne misliš tako.
Pa dobro, čoveče, ali šta kad nađeš curu iz Subotice ili Niša ili Sarajeva...?Ja sam htela nekog Srbijanca kad dođem na studije a završih sa ovim iz moje škole
sasvim je realno očekivati da ti devojka jednog dana bude ko zna odakle. I onda tokom leta put pod noge pa hajmo u planine Dovla
Inače, meni voz savršeno odgovara, jeste da je smor putovati dva sata (pogotovo kad se zaustavi u nedođiji jer su se od toplote iskrivile šine) ali cena je... prava studentska.![]()

Могу само још једном да ти кажем свака част за стрпљење. Мене бус и воз толико убију у појам. Нисам научио да бзвз седим и да блејим и да не знам шта се дешава на путу.
Ја са таквима из других градова могу да будем када поново одем у други град. Не кажем да једног дана неће наићи нека ко зна одакле, али тренутно не видим под којим околностима бих ја пристао на тако нешто... рецимо да немам финансијски проблем тј да могу да постигнем финансијски, опет не знам да ли бих био са тако неком која је толико далеко.