C
corneli
Gost
Zaljubio sam se u svoju koleginicu, da li je pametno započeti vezu ili ...
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:corneli:Zaljubio sam se u svoju koleginicu, da li je pametno započeti vezu ili ...ops:
')
Po zenskim casopisima bilo je bas puno clanaka na ovu temu. To je nesto kao vecita dilema. Ne znam, nemam iskustvo sa tim, ali vas dvoje treba da vidite da li je to nesto ozbiljno izmedju vas ili samo prolazna strast. ovo kazem iz razloga sto ne treba skociti bas na svaku loptu. Znas sam koliko ti je stalo do tog posla. Ako stvari ne krenu kako treba izmedju vas dvoje, neko ce morati da se skloni, bilo u drugi deo organizacije ili u neku novu. Izvini sto ti odmah serviram sve lose srvari, ali i ako izmedju vas dvoje bude velika ljubav, da li zaista zelis osobu sa kojom rucas, sa kojom spavas i sl. da gledas i na poslu. To moze da bude nezgodno. izmedju ostalog, sefovi nikako ne vole afere na radnom mestu. Ne znam, razmislite dobro. mozda da ipak pokusate da sakrijete svoju vezu od ostalih kolega. Ali znas kako kazu"ljubav, siromastvo i kasalj ne mogu se sakriti"
Po zenskim casopisima bilo je bas puno clanaka na ovu temu. To je nesto kao vecita dilema. Ne znam, nemam iskustvo sa tim, ali vas dvoje treba da vidite da li je to nesto ozbiljno izmedju vas ili samo prolazna strast. Ovo kazem iz razloga sto ne treba skociti bas na svaku loptu. Znas sam koliko ti je stalo do tog posla. Ako stvari ne krenu kako treba izmedju vas dvoje, neko ce morati da se skloni, bilo u drugi deo organizacije ili u neku novu. Izvini sto ti odmah serviram sve lose srvari, ali i ako izmedju vas dvoje bude velika ljubav, da li zaista zelis osobu sa kojom rucas, sa kojom spavas i sl. da gledas i na poslu. To moze da bude nezgodno. Izmedju ostalog, sefovi nikako ne vole afere na radnom mestu. Ne znam, razmislite dobro. mozda da ipak pokusate da sakrijete svoju vezu od ostalih kolega. Ali znas kako kazu"ljubav, siromastvo i kasalj ne mogu se sakriti"corneli:Jesmo oboje slobodni, ali me brinu okolina i ogovaranja.
')isprobano, i veoma uspešno već tri godine!!!ccorneli:Hvala na savetima,nekada sam mislio da je ljubav dovoljna , sada sam mnogo realniji i ,mada teška srca, odustajem.Ipak me interesuje da li je neko imao iskustva i kako je prošao.Pozdrav.javascript:emoticon('')
mi govori da kad se zaljubish, nikakvi saveti tu ne pomazu, na kraju ces uraditi po svome..ccorneli:Hvala na savetima,nekada sam mislio da je ljubav dovoljna , sada sam mnogo realniji i ,mada teška srca, odustajem.Ipak me interesuje da li je neko imao iskustva i kako je prošao.Pozdrav.javascript:emoticon('')