Cyber_Barbie
Ističe se
- Poruka
- 2.984
Pustite ljude da se volu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koje si god. Nensy? Odmah mogu da ti kazes da svi koji kazu da je to pateticno nisu nikad iskreno voleli. A to vazi i za tebe!!! Patetika je nesto drugo, pitaj prof. srpskog da ti objasni... Mene nemoj da prozivas. A i ja sam vec rekla ako nisi videla STO LJUDI. STO CUDI!!!! p.s. Dusan + Majanensy4ever:kakvo smaranje...
sve zavisi od osobe...
ja npr ne bih mogla da se vychem sa nekim ko je y p.m. kao ljybav 'vo 'no...ok tako sad pricham jer sam mala...mada nadam se da tje mi mishljenje ostati takvo jer je za mene to smor...
y ss mogytja je i takva ljybav i ae ne smarajte sa tim patetichnim prichama posebno maki89...![]()
BRAWO Lucky !!!! Ti si carica!!!!!!!!!!!!!Lucky girl:bas nemojte da je zajebete,ali ozbiljno
Acimcevka:Da li ste nekada imali decka ili devojku koja je bila-bio daleko od vas a vi ga iskreno volite i neznate da li vam je veran tamo gde je.Ako neko ima to iskustvo neka mi isprica sta se dogadalo kako bih znala kako da postupim sa mojim deckom.
na rechima je svakako najbolja zemlja.crazychick:ps.....uzivajte u srbiju........THE BEST COUNTRY IN THE WORD!!!!!!!!!![]()
ae bre paljba...gospode boze kako se 3pyjy neki ljydi...Dulence88':E alo nensy nemoj da se foliras. Daj bre imas 15 god i mislis da sve znas. Bolje cuti i ne mesaj se, smesno smesno! Dule+Maki
Takve isfolirane ko ti zaobilazim na kilometar!nensy4ever:ae bre paljba...gospode boze kako se 3pyjy neki ljydi...
i da se foliram i da se ne foliram i da imam 15 i da neam to nie tvoj prob...zato zaobidji me...EXqliraj ;PPppP
nensy+mika+laza+paja hmmm bitcharski previshe :?![]()
:| i kazesh ti si y londony?crazychick:ok,ovo je ocigledno svima JA SAM PREVISE OSETLJIVA!
so .....treba mi hitna pomoc!
sta svaki put kad pricam sa deckom,on jE sada u srbiji a ja u london,ja pocnem da placem ,preveise mi nedostaje!...u vezi smo 6 meseci i ide nam ok...volimo se, ali nemogu da prestanem da mislim o stvarima i da placem kad god se cujemo!!?
ako ima neko ideas or help, plzzzzzzz tell me!?
kisses and pozz
ps.....uzivajte u srbiju........THE BEST COUNTRY IN THE WORD!!!!!!!!!![]()
to bre...to se tzeni...ako bydesh bio y mogytjnosti zaobidji i na 2kmDulence88':Takve isfolirane ko ti zaobilazim na kilometar!
Napokon mogu reci da se razumemo!nensy4ever::| i kazesh ti si y londony?
to bre...to se tzeni...ako bydesh bio y mogytjnosti zaobidji i na 2km![]()