Ljubav na daljinu

• Začetnik teme Začetnik teme Acimcevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma imala sam takav sluchaj,i to dva puta.idem na folklor,i kad su nam u goste dosli makedonci...odmah sam se zatreskala u jednog(i on u mene,ali nije nista bilo,nismo se smuvali),iako sam znala da cu ga videti tek posle nekoliko meseci.slala sam mu pisma,slike,CD-ove sa nasom mjuzom,SMS-ove(on je meni samo SMS-ove)...i,kad sam sa folklorom konacno dosla kod njih,u diskoteci mi se svideo drugi,pa sam se smuvala s tim drugim. :) sa obojicom sam u kontaktu(SMS-ZAKON),ali mi se sad svidja neki treci.u junu verovatno opet idemo u makedoniju.
inace,skroz sam savladala njihov jezik.
SEE VAS MNOGU SAKA MAKEDONSKO DEVOJCHE!!!

:roll: kakvo smaranje...
sve zavisi od osobe...
ja npr ne bih mogla da se vychem sa nekim ko je y p.m. kao ljybav 'vo 'no...ok tako sad pricham jer sam mala...mada nadam se da tje mi mishljenje ostati takvo jer je za mene to smor...
y ss mogytja je i takva ljybav i ae ne smarajte sa tim patetichnim prichama posebno maki89... :roll:

nensy4ever:
:roll: kakvo smaranje...
sve zavisi od osobe...
ja npr ne bih mogla da se vychem sa nekim ko je y p.m. kao ljybav 'vo 'no...ok tako sad pricham jer sam mala...mada nadam se da tje mi mishljenje ostati takvo jer je za mene to smor...
y ss mogytja je i takva ljybav i ae ne smarajte sa tim patetichnim prichama posebno maki89... :roll:
A koje si god. Nensy? Odmah mogu da ti kazes da svi koji kazu da je to pateticno nisu nikad iskreno voleli. A to vazi i za tebe!!! Patetika je nesto drugo, pitaj prof. srpskog da ti objasni... Mene nemoj da prozivas. A i ja sam vec rekla ako nisi videla STO LJUDI. STO CUDI!!!! p.s. Dusan + Maja :D

otqd ti mozesh da protzenish da li sam ja iskreno volela ili nisam...a i da nisam shta to tebe libo da li to znachi da nikad netjy ili da treba odma' da se ybijem...
aaaaaaa pajo miko lazo volim vaaaaaaaaas ne mogy da zivim bez vas aaaaaaa
koma :roll:
profanka iz serbskoga mi je bolesna tako da tjy da se raspitam samo za tebe kad ozdravi ;) ;PPPpPPpP al' jyche :)

veza na daljinu? to meni ne ide. da mogu da podnesem da se sa nekim koga volim vidim jednom mesecno ili u 2 meseca...ne. da mogu, jos bih bila sa 1 koji se odselio u ns... e njega sam volela, mogu da kazem, onako stvarno. ali prc.

Acimcevka:
Da li ste nekada imali decka ili devojku koja je bila-bio daleko od vas a vi ga iskreno volite i neznate da li vam je veran tamo gde je.Ako neko ima to iskustvo neka mi isprica sta se dogadalo kako bih znala kako da postupim sa mojim deckom.

hey ja trenutno zivim u londonu a imam decka u pancevo,cujemo se svaki dan po 2 sata najmanje i na msn obavezno svako vece....jako je tesko biti zaljubljen ali ako se stvarno volite sve ide ok,morate isto da verujetew jednom drugom.tako moja drugarica cesto govori sta se desava ali to nije potrebn..sta je potrebno je poverenje i ljubav.
anyways good luck and ask any pitanja na londonsweetheart@hotmail.co.uk
pozz and kisses

ok,ovo je ocigledno svima JA SAM PREVISE OSETLJIVA!
so .....treba mi hitna pomoc!
sta svaki put kad pricam sa deckom,on jE sada u srbiji a ja u london,ja pocnem da placem ,preveise mi nedostaje!...u vezi smo 6 meseci i ide nam ok...volimo se, ali nemogu da prestanem da mislim o stvarima i da placem kad god se cujemo!!?
ako ima neko ideas or help, plzzzzzzz tell me!?
kisses and pozz

ps.....uzivajte u srbiju........THE BEST COUNTRY IN THE WORD!!!!!!!!!:)

Dulence88':
E alo nensy nemoj da se foliras. Daj bre imas 15 god i mislis da sve znas. Bolje cuti i ne mesaj se, smesno smesno! Dule+Maki
ae bre paljba...gospode boze kako se 3pyjy neki ljydi...:roll:
i da se foliram i da se ne foliram i da imam 15 i da neam to nie tvoj prob...zato zaobidji me...EXqliraj ;PPppP
nensy+mika+laza+paja hmmm bitcharski previshe :? :)

crazychick:
ok,ovo je ocigledno svima JA SAM PREVISE OSETLJIVA!
so .....treba mi hitna pomoc!
sta svaki put kad pricam sa deckom,on jE sada u srbiji a ja u london,ja pocnem da placem ,preveise mi nedostaje!...u vezi smo 6 meseci i ide nam ok...volimo se, ali nemogu da prestanem da mislim o stvarima i da placem kad god se cujemo!!?
ako ima neko ideas or help, plzzzzzzz tell me!?
kisses and pozz

ps.....uzivajte u srbiju........THE BEST COUNTRY IN THE WORD!!!!!!!!!:)
:| i kazesh ti si y londony? :)

Dulence88':
Takve isfolirane ko ti zaobilazim na kilometar!
to bre...to se tzeni...ako bydesh bio y mogytjnosti zaobidji i na 2km ;)

a ne ne nije to razymevanje vetj prihvatanje mog saveta...:lol:
ae pali i teraj dalje a na mene (isfolirany) ne obratjaj paznjy jer me mrzi da otvaram vishe ovy bzvz temy da bih chitala "zanimljivosti" o sebi koje otkrivam od tebe ;)

Eh, ljubav i daljina... Ja sam zbog toga (mozda i nije to razlog) ostala bez dechka koji mi je puno znacio... :-(
Mislim da ako imas poverenja u svog dechka, daljina ne treba da ti stvara problem. Mozete da se cesto cujete mobilnim, dopisujete mail-om, sms-om, postoji i fixni telefon... Ma treba da uzivate dok Vam (i tebi i njemu) je lepo zajedno... To ti je moj savet. I nemoj bez razloga da se nerviras. :-)

Back